Daptar Pamungkas Anime 'Slice Of Life' Anime Anu Anjeun Kedah Pertimbangkeun

lucky star wallpaper kagami sareng konata

Teu aya anu sapertos anime 'keureutan kahirupan'. Barina ogé, éta leres pisan naon nuju anjeun kéngingkeun.

  • Irisan karakter hirup dina sadidinten.
  • Perjuangan, tantangan, sareng momen anu bagja aranjeunna.
  • Sareng fokus anu kuat kana gaya hirup karakter.

Atanapi sakumaha definisi Google nempatkeun éta:



'Ngagambarkeun réalistis tina pangalaman sadidinten dina pilem, sandiwara, atanapi buku.'



Ieu daptar sababaraha acara PANGSAÉNA pantes diparios.

37+ Slice Of Life Anime:

1. Sakura Quest

sakura quest yoshino koharu



Sakura Quest dimimitian ku Yoshino Koharu. Budak awéwé anu gaduh masalah dina moro padamelan di Tokyo, sareng akhirna damel di désa désa ku teu dihaja.

Sababaraha sorotan ti Sakura Quest:

  • Éta museur kana perjalanan sareng pariwisata (salaku bisnis).
  • Anime dumasar kana a kahirupan nyata Kampung Jepang, disebat Manoyama.
  • Tujuanana plot nyaéta pikeun ngahirupkeun deui 'Manoyama', sareng narik wisatawan ka kampung anu hilap.
  • Aya sakitar 5 karakter awéwé utama. Masing-masing gaduh bakat sareng kapribadian masing-masing.
  • Sareng teu aya jasa kipas anu pantes.

Upami anjeun hoyong nonton ieu sareng saha waé salain ti anjeun, anjeun tiasa. Jasa kipas hampang.



2. Toradora

toradora taiga sareng ryuuji e1542794326433

Sakura Quest alus pikeun saha waé anu resep kana bisnis sareng pariwisata (kalayan komédi).

Tapi Toradora nyaéta pikeun saha waé anu hoyong séri roman kalayan épisode 'émosional'.



Dina awalna perkawis Ryuuji sareng Taiga.

Taiga terus-terusan nyiksa Ryuuji henteu lirén.



Tapi nalika anjeun asup kana anime ieu, asumsina éta henteu maksakeun anjeun leupaskeun, unggal karakter mimiti ngembangkeun langkung seueur, sareng anjeun langkung seueur diajar ngeunaan unggal karakter perjuangan-jero sareng latar tukang.

Engké anime mimiti meunang sengit teu sapertos irisan séri kahirupan sanés anu anjeun kantos tingali.

Kusabab kitu, Toradora mangrupikeun karya agung di jurusan 'keureutan kahirupan'. Sareng anjeun kedah nonton éta.

3. Pasar Tamako

Tokoh anime Tamako Market

Didamel ku Kyoto Animation, Pasar Tamako mangrupikeun potongan kahirupan anu polos ngeunaan Tamako, putri saurang lalaki bisnis anu ngadamel Mochi pikeun milarian artos.

Béda sareng anime sapertos Sakura Quest, Pasar Tamako henteu ngagaduhan fokus atanapi plot khusus. Lian ti nyorot gaya hirup sadidinten hirup di kota alit, ngalakukeun bisnis, manuk anu nyarios gendut, sakola sareng komedi.

Tapi tong dibobodo ku éta. Ieu salah sahiji anu pang sayah acara anime anu bakal nempatkeun anjeun betah.

Sareng anjeun ogé henteu kedah mikir teuing perkawis naon anu anjeun tingali ... Kusabab éta tiis sareng saderhana.

Maca: 6 Of The Greatest Anime Studios

4. Dukun Ngalayang

tukang sihir ngapung makoto sareng kei

Dimana Pasar Tamako perkawis kota anu ngajantenkeun Mochi, Flying Witch ngeunaan dukun dina latihan.

Makoto Kowata ngalih ka padesaan sareng kulawarga pikeun kéngingkeun sababaraha 'pangalaman pribadi' anu bakal nyiapkeun anjeunna kanggo kapayunna.

Salaku dukun.

Sanaos anjeun henteu ningali seueur 'sihir' dina anime ieu, nalika anjeun ngalakukeun éta dipaké pikeun ngébréhkeun suasana haté, atanapi ngajelaskeun hal anu anime badé ngagambarkeun.

Entong ngarep-ngarep komédi teuing, tapi ngarepkeun karaos tiis sareng santai sapertos henteu anime sanés anu sanggup.

Patali: Anime # 1 Anu Kedah Anjeun Tonton Sahenteuna 'Sakali' Dina Seumur Hidup Anjeun

5. Jeruk

jeruk anime takako naho suwa asuza sareng kakeru

Anime sapertos Toradora nyorot perjoangan emosi romansa (akhirna).

Tapi Jeruk nyorot déprési, bunuh diri, kabogohan, kasalahan sareng premanisme. Anu ngabédakeunana tina séri rata-rata séri kahirupan anjeun.

Sapertos jalma 'normal' naon waé, Kakeru Naruse nyaéta kalepatan tina pupusna indungna. Kusabab dinten manehna maot anjeunna nyarios hal anu sakuduna henteu dipiboga.

Sareng kaduhung nyaéta ngancurkeun anjeunna ti jero ka luar.

Ieu mangrupikeun séri anu jero sareng bermakna janten tetep émut sateuacan anjeun mutuskeun nonton. Kusabab janten teu nyaman kusabab alesan anu jelas.

6. Kokoro Connect

kokoro sambungkeun momen anime

Mimitina kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun Kokoro Connect, tapi nalika ngajantenkeun kamajuan éta mimiti caang sareng mekar siga kembang Iris.

Kokoro Connect nyaéta sakitar 5 murid anu kapaksa maénkeun babarengan sareng 'ékspérimén' anu nguji hubungan silaturahmi, kawarasan, émosina sareng hubungan séwang-séwangan.

Éta pamikiran-provoking. Janten henteu dipikaresep anime ieu moal ngajantenkeun anjeun mikirkeun kahirupan anjeun dina sababaraha cara atanapi cara anu sanés.

Aya sababaraha roman teuing upami éta ngagogoreng anjeun pikaresep.

7. Clannad

Clannad anime tomoya sareng nagisa

Clannad katelah salaku 'karya agung' nalika ngeunaan romansa sareng keureutan kahirupan. Sareng kuring satuju sakumaha anu kuring nonton.

Usum kahiji pokus Tomoya Okazaki sareng Nagisa Furukawa.

Nagisa 'lemah' sacara fisik, sareng aya alesan anu langkung jero ngeunaan sababna. Tapi usum mimiti Clannad museurkeun langkung seueur pikeun senang-senang, kalayan momen 'ganjil' anjeun éta bermakna.

Usum 2 nyaéta tempat Clannad mekar jadi hal anu jero, tragis sareng tuang ku bagasi émosional.

Janten upami anjeun nganggap Clannad, pastikeun anjeun nonton duanana musim pikeun kéngingkeun carita lengkep sareng pangalaman.

8. Canon

karakter anime kanon

Dihasilkeun ku Kyoto Animation, Kanon anu kuring nyauran lanceukna Clannad.

Khas Animasi Kyoto, gaya, desain sareng karakter dibagi kuat kamiripan.

Animasi na sami saé pikeun waktos na, sareng carita na ogé berharga. Tapi Kanon kalindih ku kasuksésan Clannad.

Éta ogé, upami anjeun hoyong anu sanés ti Clannad kalayan carita sareng téma anu sanés, Kanon mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

keureutan komedi romansa kahirupan komedi

Aya sababaraha keureutan anu tiasa dibandingkeun sareng Clannad sapertos Kanon anu pantes disebatkeun.

9. Kaulinan Anyar!

kaulinan anyar aoba sareng ko yagami

Kaulinan Anyar! mangrupikeun salah sahiji potongan seger acara hirup di industri. Dileupaskeun deui dina 2016.

Aoba Suzukaze mangrupikeun palaku protagonis, sareng impianana nyaéta damel di perusahaan kaulinan sareng nyiptakeun gim pikeun milarian artos.

Usum 1 sareng 2 nuturkeun Aoba Suzukaze dina perjalanan di industri kaulinan. Bareng sareng karakter sanés anu sadayana damel pikeun perusahaan anu sami (kalayan tujuan anu sami).

Janten anjeun bakal resep ieu upami 'midangkeun' atanapi 'program' mangrupikeun kapentingan pribadi.

Kualitas animasi mangrupikeun salah sahiji sipat anu paling kuat di Game Anyar. Éta panon, warna, anca sareng pikaresepeun dina panon.

10. Violet Evergarden

waktos anime violet evergarden

Didamel ku Kyoto Animation, Violet Evergarden mangrupikeun anime anu terang kumaha nyaritakeun carita émosional.

Unggal sét épisode difokuskeun kana tokoh utama, Violet, anu padamelanna ngabantosan jalma-jalma nyerat serat ka jalma anu aranjeunna resep.

Pikeun masihan aranjeunna panutupan.

Kecap teu tiasa nerangkeun sabaraha a Maha karya anime ieu nyaéta.

Éta bahkan tiasa dibandingkeun sareng acara sapertos Clannad pikeun carita-carita anu émosional.

Patali: 9 Tanda kutip émosional Ti Violet Evergarden Anu Anjeun Henteu Hilap

11. Barakamon

Karakter Barakamon lungguh

Barakamon ngeunaan Seishu Handa , tukang kaligrafi anu nuju ngiringan cicing di hiji pulau pikeun ngalaksanakeun kalakuan goréng na.

Sadayana 12 episode difokuskeun pangwangunan pribadi Seishu Handa, perjalanan, sareng parobihan anu dialamina salaku jalma.

Aya ogé sababaraha umur anu saé diantara tokoh utama sareng pangrojong di Barakamon anu anjeun resep.

12. Cik Kobayashi urang Pembantu Naga

sono karakter babu naga kobayashis

Cik Kobayashi urang Pembantu Naga murni senang, sareng sababaraha waktos haneut pikeun ngarobah-up laju unggal sababaraha episode.

The utama bédana antara ieu sareng keureutan kahirupan biasa, éta difokuskeun kana 1 karakter manusa, sareng naga siga manusa.

Anjeun tiasa ngaharepkeun ”sababaraha fanservice di dieu ti Lucoa, karakter hiji écés dirancang pikeun fanservice. Tapi éta kirang langkung tina naon anu anjeun ngarepkeun tina acara anu tiasa dibandingkeun.

13. Himouto! Umaru Chan

karakter anime umaru chan

Himouto Umaru Chan nyaéta ngeunaan adi awéwé anu ngaganggu, Umaru, sareng lanceukna: Taihei Doma.

Umaru nyaéta dua rupa, hirup gaya hirup dobel ngan hirup nepi ka harepan jalma.

Sapertos Miss Kobayashi's Dragon Maid, Umaru Chan pikaresepeun, sareng komédi bakal ngajantenkeun anjeun cekik.

Utamana upami anjeun kana video games sapertos MC.

14. Aria The Animasi

aria karakter animasi e1542795548846

Aria The Animasi mangrupikeun vérsi animasi kéngingkeun pijet. Kusabab éta santai, kadang kéju, sareng teuing adem janten 'serius'.

Henteu seueur komedi dina jinis anime ieu, tapi anjeun henteu meryogikeunana sabab nyampur kahirupan sareng sci-fi sareng fantasi.

Sareng kota anu dumasar kana anime nyaéta dicandak ti kota Venice, di Italia. Kalayan sababaraha parobihan pikeun ngajantenkeun unik.

15. Ruang Kelas Élit

kelas karakter élit

Ruang Kelas Élit nyaéta teu nanaon kawas nyiksikan sadidinten anjeun tina séri kahirupan.

Kunaon Éta ngagaduhan sisi anu langkung poék tibatan paling. Anjeun mendakan ieu gancang pisan dina sababaraha épisode munggaran.

Barina ogé, plot pusatna sakitar murid anu kapaksa bersaing saling pikeun salamet sareng ngahasilkeun artos, salaku bagian tina sistem sakola sareng aturan anu karasa.

Éta anime dina liga sorangan.

16. Cinta, Chunibyo Sareng Delusi sanés

cinta chuunibyou sareng cidra sanés

Chunibyo mangrupikeun jinis tina keureutan kahirupan anu bakal ngajantenkeun anjeun ngorejat, sareng maksa anjeun teundeun.

Atanapi sahenteuna éta mangrupikeun pangalaman kuring ... dugi ka kuring masihan kasempetan anu sanés deui terasrasakeun sapinuhna.

Caritana nyaéta lolobana ngeunaan Rika, saurang nonoman anu yakin yén anjeunna gaduh kakuatan adidaya. Sareng Yuta, saurang protagonis lalaki anu kajebak dina delusi Rika.

Hal-hal mimitian janten romantis sakedik dina usum kadua séri ieu.

17. Déwan Mahasiswa Terbaik

anggota déwan pelajar anu pangsaéna anime e1542795921207

Plot sadayana aya dina namina.

Éta ngeunaan déwan murid anu pangsaéna sareng kahirupan sadidintenna dina ngatur sakola. Difokuskeun utamina dina Rino Rando sareng Kanade Jinguji.

Unggal karakter émut, sanaos aya 8 karakter. Sareng anjeun kéngingkeun campuran roman, komédi bodo, sareng sakedik épisode anu ngahaneutkeun haté pikeun ngabéréskeun sadayana.

18. Hinamatsuri

hinamatsuri hina sareng nita 1

Abdi resep anime anu tiasa ngajantenkeun kuring seuri sareng ngajantenkeun kuring ngaraos resep kana karakterna.

Hinamatsuri parantos ngawasa seni ngalakukeun duanana.

Di hiji sisi anjeun ngagaduhan Hina, mojang anu ngagaduhan kakuatan gaib (anu hirup sareng Yakuza).

Teras anjeun ngagaduhan Anzu, mojang anu gaduh kamampuan gaib ... kecuali manehna tungtungna teu boga bumi.

Anjeun ningali dua elemen ieu maénkeun ti mimiti dugi ka akhir, anime damel padamelan 'waktos' leres pisan.

19. Hyouka

Hyouka Houtarou oreki mikir e1542796065494

Hyouka ngeunaan hiji mojang anu pengkuh ngaganggu: Eru Chitanda, sareng jelema bodo: Houtarou Oreki.

Babarengan (sareng karakter sanésna) aranjeunna ngajawab misteri sareng mendakan jawaban pikeun patarosan rumit.

Ampir siga detektif.

Hal anu paling héran ngeunaan Hyouka nyaéta kumaha ngahibur éta, sanaos téma na sigana matak bosen sareng rata-rata.

20. ReLife

relife karakter anime rena sareng kaizaki

ReLife mangrupikeun séri kahirupan anu tiasa dicaritakeun ngeunaan déwasa ngora sareng ngarobah kahirupan anjeun pikeun langkung saé.

Kaizaki Arata nguntungkeun sareng dipasihan kasempetan pikeun ngahirupkeun hirupna, sareng ngabenerkeun kasalahan-kasalahan anu parantos dilakukeun nalika déwasa ngora di Jepang.

Anu salajengna nyaéta komedi murni, sareng carita anu bermakna anu nuturkeun sababaraha karakter dina kuliah.

Kadang-kadang, janten rada 'poek' ogé.

21. Ranma 1/2

ranma hiji satengah akane sareng ranma

Ranma didamel ku produser Inuyasha anu sami. Janten éta sakola lami ku standar 2018.

Tapi upami anjeun hoyong sapotong séri kahirupan éta keureutan diideuan tina kahirupan dinten ayeuna sakumaha urang terang, mimitian ku Ranma 1/2.

Éta salah sahiji anu pang asli keureutan hirup nunjukkeun éta masih aya hubunganana sareng pantes disarankeun.

22. Perjalanan Kino (Sareng Kino's Journey)

Kinos ngumbara gif anime

Perjalanan Kino mangrupikeun usum mimiti (sareng ngan ukur) séri anime Kino.

Dimimitian di awal 2000an, sareng animasi na buktina. Tapi entong diantep waé.

Sajauh carita-nétélakeun, Lalampahan Kino pangpangna nyegerkeun anime Abdi parantos nonton. Sareng aspek perjalanan ka puluhan nagara sareng kota mangrupikeun alesan khusus pikeun ngémutanana.

Lalampahan Kino mangrupikeun anime 'tambahan' kalayan animasi modéren sareng visual anu mutakhir. Tapi anu aslina nyaéta pangsaéna vérsi anu dua.

23. Watamote

tomoko kuroki ngaco rambut

Anime ieu mangrupikeun sagala rupa anu anéh, déprési, sareng sababaraha cara, effed nepi. Éta naon anu anjeun nyauran 'komedi poék' kalayan nyiksikan kahirupan anu janten fokus utamina.

Tomoko Kuroki nyaéta mojang rumaja barina ogé teu aya harga diri, henteu babaturan, sareng pandangan rendah diri.

Janten jinis-jinis hal anu dilakukeun pikeun narik perhatian, diperhatoskeun, sareng 'usaha' sacara alami ngajantenkeun kaayaan anu anéh, kagok anu bakal ngajantenkeun anjeun seuri.

Upami henteu, éta bakal ngajantenkeun anjeun ngorejat.

24. Kahirupan Bencana Ayeuna K

kahirupan bencana ayeuna k lucu

Saiki K mangrupikeun cara anu nyegerkeun pikeun nyiksikan kahirupan sabab nambihan unsur implengan, kakuatan adikuasa, sareng protagonis introvert anu ningali kamampuanana salaku panyusahan.

Dina panonna, Saiki K ngan ukur hoyong hirupna sareng ulah kaganggu ku saha waé.

Tapi anjeun bakal ningali ku komedi gélo sareng parodi anu teu kendat, ieu écés teuing pikeun dipénta.

25. Nana

nana anime nana komatsu sareng shin

Kuring moal pernah nyakseni anu langkung réalistis keureutan kahirupan séri salami kuring hirup.

Nana anu paling 'leres hirup' romansa di industri. Dihasilkeun ku Madhouse.

Abdi nyarankeun KABEH anom déwasa (sareng Millennial) kanggo nonton éta. Kusabab éta bakal muka panon anjeun ka dunya di sakuriling anjeun, dina cara anu réalistis sareng gampang pikeun anjeun hubunganana.

26. Budak Cumi

cumi gadis karakter anime

Cumi Gadis nyaéta mojang ti laut kalayan kakuatan sareng kamampuan cumi. Malah cara ngobrolna rada anéh, anéh, tapi pangpangna, pikaseurieun.

Éta bagian tina pesona killer animes.

Kalayan 3 musim dina total, sareng OVA, ieu mangrupikeun potongan kahirupan anu bébas sareng perawatan pikeun ngajaga anjeun ngahibur.

Cumi-cumi Gadis kanggo kuring diremehkeun, sigana kusabab éta katempona teuing 'bubudakeun' (naon hartosna).

27. Nodame Cantabile

komédi nodél nodame

Nodame Cantabile nyandak cliches roman rata-rata anjeun , sareng remuk bari teu aya kasieun.

Candak tokoh utama: Chiaki salaku conto.

Hiji jajaka anu tibatan nyerahkeun payung ka mojang anu muja anjeunna, anjeunna leumpang jauh sareng nganggona kanggo nyalira.

Upami anjeun hoyong anu teu konvensional sareng pikaresepeun, Nodame Cantabile panginten anjeun kaget.

28. Cinta Idol Sakola Idol Sakola

honoka umi sareng kotori cinta live

Love Live mangrupikeun 'budak awéwé imut ngalaksanakeun hal-hal anu lucu' tina séri kahirupan. Tapi éta henteu leres-leres leres.

Plot utama nyaéta ngeunaan Honoka Kousaka, babaturanana, sareng tujuanana pikeun janten idola sakola babarengan.

Éta mangrupikeun salah sahiji acara anime 'sadayana mojang' munggaran anu kuring nonton, sareng masing-masing karakter ngajantenkeun Love Live langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Patali: 13 Titik Proyék Idol Sakola Langsung Cinta Anu Kedah Dibagi

29. Bentang Lucky

bintang untung gif anime

Lucky Star nyaéta nu sejenna séri anime sadaya-mojang. Tapi éta henteu janten masalah upami anjeun kabuka-dipikiran sareng hoyong sababaraha komedi BAGUS.

Konata Izumi nyaéta tokoh anu santai, sindir sampir anu ngagenclang acara. Sareng rerencanganna - Kagami anu sabalikna.

Nyangka ningali rujukan kaulinan, budaya Otaku, NO plot, sareng episode acak anu bakal ngajantenkeun anjeun heran WTF anu anjeun lakukeun sareng diri anjeun nyalira.

30. Live School (Gakkou Gurashi)

sakola live yuki takeya sareng miki

Gakkou Gurashi, atanapi School Live dina basa Inggris, mangrupikeun séri horor ngeunaan zombie, panyakit méntal, sareng psikologi unggal karakter.

Sadaya tokoh utama kapaksa hirup dina 'sésa-sésa' sabab dunya parantos réngsé. Kusabab éta ngorondang sareng Zombies.

Yuki Takeya, salah sahiji tokoh utami ngembangkeun panyakit méntal tina sadaya setrés sareng kaayaan déprési.

Upami éta hal anu pikasieuneun sareng poék anu anjeun pikahoyong, ieu mangrupikeun potongan kahirupan anime anu tiasa didaptarkeun.

Janten tong ngantep 'imut' ngabobodo anjeun.

31. Tanaka Kun Salawasna Teu Daptar

tanaka kun sok komé listless e1542797176124

Tanaka mangrupikeun murid anu males anu teuing ditangtoskeun pikeun kapentingan nyalira . Nyatana anjeunna janten tiis, anjeun bakal nyangka yén anjeunna parantos ngaroko nalungtik sareng meunang luhur.

Réréncanganana Oota nyaéta jalma anu dewasa, bijaksana sareng praktis anu diandelkeun ku Tanaka.

Henteu seueur plot, tapi henteu kabutuhan janten. Kusabab éta mangrupikeun jinis anime anu anjeun nonton pikeun tokohna, rélaxasi, sareng komedi sakapeung anu aya dina liga na nyalira.

32. Élmu Dukun Saeutik

dukun sakedik akademisi atsuko kagari gif

Dukun Saeutik Akademi mangrupikeun salah sahiji anime Studio Trigger anu pangsaéna dina katalogna.

Anjeun moal mendakan fanservice di dieu. Atanapi naon waé anu nyobaan pikeun sneakily buang di fanservice demi fanservice 'demi.

Plotna ngeunaan Atsuko Kagari, sareng impianana pikeun janten dukun anu tiasa ngajantenkeun jalma seuri.

Impian saderhana ieu ngajantenkeun petualangan gélo anu pikaresepeun, atikan sareng ngajantenkeun anjeun hoyong gabung sareng anjeunna.

Éta mangrupikeun jinis anime anu anjeun pikahoyong pikeun anjeun tingali nalika budak, kecuali henteu pernah aya.

33. K-On

k dina karakter anime asuza tsumugi ritsu yui

Anjeun henteu nyangka daptar ieu bakal lengkep tanpa K-On henteu?

K-On mangrupikeun ratu anu henteu dibantah tina keureutan nempokeun kahirupan. Éta sapertos kumaha Kyoto Animation gulung salaku studio anime.

Teu aya alur, sapertos Lucky Star, sareng éta definisi literal tina 'budak awéwé imut ngalaksanakeun hal-hal anu lucu'.

Sareng masih kénéh, animasi parantos saé, komédi klasik, sareng sapertos seueur kahirupan, gampang haneut sabab gampang pisan jalanna.

34. Hanayamata

aturamata naru sekiya sareng hana

Hanayamata ngeunaan Naru Sekiya, nonoman anu isin anu hariwang sareng gugup dina balaréa.

Akhirna Naru sareng tokoh-tokoh sanésna babarengan sareng mimiti ngalakukeun naon anu disebat Jepang Yasakoi.

Anu mangrupikeun jinis jogét gaya bébas.

Hanayamata mangrupikeun 'budak awéwé imut anu ngalakukeun imut' anu sanés, kacuali desain sareng karakter na langkung réalistis. Dimana salaku anime sapertos K-On langkung 'mirip budak' kusabab gambar 'Moe'.

Mangrupikeun salah sahiji potongan kahirupan murni anu nunjukkeun kasaimbangan anu saé pikeun sadayana anu anjeun pikahoyong, tanpa matak pikaboseneun atanapi teuing klise.

35. Panganten Magus Purba

panganten awewe magus kuno elias sareng hatori

Panganten Magus Purba nyaéta geulis keureutan kahirupan, sabanding sareng Violet Evergarden pikeun kualitas animasi na.

Éta ngeunaan Hatori Chise , budak yatim piatu kalayan kakuatan khusus anu ditolak sareng ditolak sapanjang hirupna kusabab 'naon' anjeunna.

Gelombang mimiti séri ieu mimiti kuat, tapi gumantung kana sudut pandang anjeun, babak terakhir murag saeutik.

Tapi Éta tetep patut nyarankeun

36. Haganai: Abdi henteu seueur réréncangan

haganai abdi henteu ngagaduhan seueur karakter babaturan

Haganai nyandak keureutan anu biasa tina konsep kahirupan, teras nambihan premanisme, katiisan, sareng Ecchi kana pacampur.

Éta 'Harem' ogé.

Janten upami anjeun henteu ngarepkeun fanservice ... ayeuna anjeun terang naon anu diarepkeun.

Haganai mangrupikeun sempalan kahirupan henteu sapertos naon waé anu bakal anjeun tingali. Kusabab cara éta tackle katiisan jeung premanisme. Nalika masih ngatur pikeun ngalungkeun komedi sareng roman tanpa ngerakeun dirina.

37. Upami Kanggo Putri Kuring, Kuring bahkan Éléh Gusti Sétan!

upami kanggo séri putri abdi imut

Upami Kanggo Putri Kuring mangrupikeun séri anime anu dihasilkeun taun 2019 ku Maho Film (studio anyar).

Éta anime anu diwangun kira-kira hubungan bapa-putri antara manusa jeung anak setan.

Masing-masing episode sigana langkung nganyenyeri tibatan anu salajengna, sareng carita na didamel ku daya tarik émosional sareng momen 'imut' anu ngajantenkeun hésé teu resep.

Handapeun permukaan - éta a ngandung harti séri anu bakal nawiskeun anu énggal pikeun fans Usagi Drop sareng Barakamon.

Sesebutan terhormat:

  • Terampil Teaser Takagi.
  • Isshuukan Babaturan.
  • Nichijou.
  • Anjeun Teu acan Nu Uninga? Abdi Sakamoto!
  • Kantai Kumpulan.
  • Hirup Sadidinten Budak Sakola Luhur.
  • Non Non Byori Ngulang.
  • Hitoribocchi.
  • Warna Mitsuboshi.

Naon deui anu anjeun badé nambihan anu pantes disebatkeun?

Disarankeun:

Naon Anime anu Kedah Kuring Tonton? Ieu 17 Saran

15 Ti séri Anime Petualangan Pangalusna Anu Kedah Anjeun Mimitian Tonton