35+ Gadis Anime Éndah Top Kalayan Kapribadian Goréng (Dipeunteun ku Jepang)

aqua nangis konosuba

Halaman wéb Jepang: Paringkat Go JP mutuskeun pikeun ngalakukeun polling pikeun gadis anime anu hadé kalayan kapribadian anu goréng.

Aranjeunna ngajalankeun polling anu tétéla ngagaduhan 60 awéwé anime TOP goréng tingkah laku, sakumaha anu dipilih ku peminat Jepang.



Ieu ngarecahna pondok tina daptar éta!



Top 35+ Gadis Anime Geulis (Kapribadian Goréng):

1. Flay Allster (Kelor Gundam)

flay allster gundam 1

2. Ayame Sarutobi (Gintama)

ayame sarutobi gintama



3. Boa Hancock (One Piece)

boa hancock gadis anime sapotong hiji

animes dimana dub langkung saé

4. Tae Shimura (Gintama)

tae shimura gintama seuri

5. Kokomi Teruhashi (Kahirupan Bencana Ayeuna K)

kokomi teruhashi gadis anime



6. Megumi Noda (Nodame Cantabile)

megumi noda geulis

7. Déwi Aqua (Kono Subarashii)

aqua konosuba moody

8. Haruhi Suzumiya (The Melankolis Haruhi Suzumiya)

haruhi suzumiya gadis anime



9. Umaru Doma (Himouto Umaru Chan)

umaru doma seuri

10. Nina Purpleton (Memori Stardust Gundam)

nina purpleton gundam



11. Misato Katsuragi (Neon Genesis Evangelion)

misato katsuragi nge 1

12. Totoko (Osomatsu San)

Totoko Osomatsu San

13. Gelap Lalatina (Kono Subarashii)

gelap lalatina konosuba Blush 1

14. Irina Jelavic (Kelas Pembunuhan)

irina jelavic blondie

15. Sena Kashiwazaki (Haganai: Kuring Teu Kénging Babaturan)

Sena Kashiwazaki haganai geulis

16. Katejina Loos (Mobile Suit Gundam)

katejina loos gundam

tungtung anime anu paling saé sepanjang waktos

17. Chihaya Ayase (Chihayafuru)

chihaya ayase geulis

18. Shinomiya Kaguya (Kaguya Sama)

shinomiya kaguya kaguya sama

19. Sasha Blus (Serangan Kana Titan)

serangan blus sasha kana titan

20. Yukako Yamagishi (Intan Petualangan Aneh JoJo Teu Bisa Putus)

yukako yamagishi

21. Reiko Mikami (Ghost Sweeper Mikami)

reiko mikami tukang nyapu hantu mikami

22. Yumeko Jabami (Kakegurui)

yumeko jabami kakegurui 1

daptar anime anime shonen jump

23. Yoshiko Hanabatake (Aho Girl)

Yoshiko Hanabatake

24. Nobara Yukinokouji (Inu x Boku SS)

nobara yukinokoji

25. Tsunade (Naruto)

tsunade naruto

26. Senpai ( Ajaib Sempai)

senpai magis sempai

27. Meiko Shiraki (Sakola panjara)

Meiko Shiraki

28. Sawako Yamanaka (K-On)

sawako k asup

29. Mafuyu Kirisu (Urang Pernah Diajar)

Mafuyu Kirisu

30. Yoshinoya (Hidamari Sketch)

Yoshinoya hidamari

31. Nino (Arakawa handapeun Jambatan)

nino arakawa handapeun jambatan

32. Yuzuki Seo (Nozaki Kun)

Yuzuki Seo

33. Hinagiku Katsura (Hayate The Combat Butler)

Hinagiku Katsura

kaulinan pikeun maénkeun nalika nonton anime

34. Kumin Tsuyuri (Cinta, Chuunibyou & Lain-lain Delusi )

kumin tsuyuri

35. Maria (Arakawa handapeun Jambatan)

maria arakawa handapeun jambatan

Sesebutan terhormat:

36. Albedo (Overlord)

37. Gunung Biru Aoyama (Naha Pesenan Kelinci?)

38. Bekki Natsumi (Nourin (No-Rin)

39. Urara Kasugano (Geulis Ngubaran)

40. Tsubame Kamoi (Uza Maid!)

Disarankeun:

33 Gadis Anime Anu Paling Éndah Anu Bakal Nyapu Kaki Anjeun

Katresna Anime anu PALING PALING SADAYANA Waktos Disilih Ku Penggemar Anime