14 Gadis Anime ieu Bagikeun Aktris Sora Inggris Sarua Salaku Mirajane Strauss ti Fairy Tail

mirajane 1 1

Nalika anjeun Google Mirajane Strauss , langkung ti 700.000+ hasil muncul.

Anu bahkan langkung ti Milarian Celana ti DBZ!



Hasil google mirajane



Ti saprak Fairy Tail diadopsi tina manga kana Anime di 2009, serial anime parantos dimimitian.

Kalayan karakter sapertos Mirajane Strauss janten salah sahiji karakter anu paling terkenal di komunitas anime.



Nyetel sadayana kana samping sadetik…

Ieu aya 16 budak awéwé anime anu sami sareng aktris Sora Inggris anu sami sareng modél Fairy Tail berambut bodas urang!

(Éta sungut)



Aktris sora tukangeun karakter ieu nyaéta Monica Riel (Nuhun, Monica).

1. Misaki Ayuzawa

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Salaku populér salaku Misaki Ayuzawa nyaéta, bahkan anjeunna henteu kawéntar sapertos Mirajane Strauss.



Éta anu nyarios yén anjeunna langkung ti pantes kana daptar ieu tina acara Anime anu pikaresepeun: Pembantu Sama!

anime anu saé kanggo nonton dub english

Misaki henteu resep ka budak lalaki (sahenteuna mimitina) kusabab masalah bapak.



Disagigireun ti éta anjeunna merdeka pisan, tiasa diandelkeun. Sareng bajoang terampil ku pikasieuneun kerja-étika.

Sareng éta anu ngajantenkeun Misaki Ayuzawa sapertos karakter awéwé anu kuat. Kalayan langkung ti ngan ukur 'katingalina saé'.

2. Yoshino Koiwai

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Anjeun panginten henteu terang ngeunaan Yoshino nalika anjeunna karakter awéwé anyar.

Dicandak tina 2017 Anime: Masamune Kun No Revenge.

Yoshino ngagaduhan kapribadian anu teu sopan , hartosna anjeunna sesah kanggo terang.

Sareng hésé pikeun nyaritakeun naon anu anjeunna pikirkeun sakumaha biasana aya ekspresi raray anu kosong.

Anjeunna satia sareng bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngajaga sobat. Henteu janten masalah kumaha panjangna anu kedah dipilampah.

Ngajantenkeun Yoshino mangrupikeun jinis budak awéwé anu anjeun ngan ukur teu resep ngaco.

3. Kayano Kaede

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Anjeun tiasa terang Kayano Kaede ti sakola / komedi anime: Ruang Pembunuhan.

Anjeunna introvert sareng biasana ngajaga nyalira. Ngalakukeun hal dirina nyalira sareng henteu ngaganggu sasaha.

Sareng sapertos karakter kelas Assassination anu sanés, anjeunna ngagaduhan sisi gelap anu ngajantenkeun anjeunna pikasieuneun.

Padahal jauh di handap anjeunna salah sahiji gadis anime anu paling ramah, paling manis di sakitar.

4. Milarian Celana (DB Super)

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Upami anjeun kipas DBZ anjeun panginten henteu ngarep anu ieu. Tapi éta leres.

Palaku sora Bulma di Dragon Ball Super nyaéta aktris sora Inggris anu sami di tukangeun Mirajane Strauss.

Bulma peujit, anu nyandak résiko, gagah, malah jenius sadayana dina waktos anu sasarengan.

Nalika anjeunna nyéépkeun hirupna ngawangun pesawat ruang angkasa, gadget, sareng ngajalankeun perusahaan bapakna: Capsule Corporation. Perusahaan anu ngahasilkeun miliaran per taun.

Anu ngajadikeun dirina salah sahiji ti saeutik milyarder nyata (atanapi caket) dina dunya Anime.

5. Sayaka Maizono

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Sayaka dicandak ti Danganronpa, séri pidéo video-giliran vidéo.

Anjeunna gaduh polos tinangtu pikeun kapribadian dirina anu anjeun moal tiasa ngabantosan.

Padahal Sayaka Maizono nyaéta ngajaga rahasia sareng ngajauhan dirina ti batur.

Upami anjeun kana anime Psikologis, pasihkeun Danganronpa!

6. Leres

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Tama mangrupikeun L-Rig ti séri psikologis 2014 - Selector Infected.

Anjeunna resep ngalawan sareng gaduh haus perang. Sarupa sareng balapan Saiyan ti Dragon Ball Z.

Sareng dina waktos anu sami anjeunna boga kasucian budak. Sarupa sareng Fat Majin Buu ti DBZ.

Desain karakter Tama cocog sareng kapribadianana ampir di unggal jalan,

7. Yu Kashima

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Yu Kashima dipikacinta ku sadaya budak awéwé dina komedi / roman: Bulanan Budak awéwé Nozaki Kun.

Kashima katémbong ngagoda pisan sareng budak awéwé sapanjang séri.

Sacara fisik anjeunna katingalina mangrupikeun budak lalaki anu rambutna pondok, sareng tiasa gampang disalahkeun pikeun lalaki.

Anjeunna ogé jangkung jangkung, nangtung sakitar 5'7 - 5'9.

8. Yuzuha

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Yuzuha nyaéta karakter anu ditampilkeun dina Anu Nyanyi. A misteri / anime sajarah:

Dina Anime anjeunna buta sareng henteu tiasa ningali. Sareng ngagaduhan salah sahiji haté murni tina karakter anime anu pernah diciptakeun.

Yuzuha resep ngadangukeun batur sareng ngabagi naséhatna.

Sareng ngagaduhan katerampilan pikeun ngajantenkeun dulur-dulur sakurilingna betah.

9. Kuzuha Togashi

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Anjeun tiasa émut Kuzuha tina séri komedi gélo: Chuunibyou. Campur sareng romansa sakedik.

Kuzuha nyaéta adi awéwé anu protagonis utama: Utaha Togashi.

Anjeunna tiasa diandelkeun, déwasa pikeun umur sareng karakter anu cukup santai.

Hiji hal Kuzuha isin ku nyaéta lanceuk-lanceukna licik sareng obsesi janten Chuunibyou.

10. Tsubaki Nakatsukasa

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Nonton seri Anime - Jiwa Eater? Teras anjeun bakal émut Tsubaki, ninja-partner of Bentang Hideung.

Tina nonton Anime anjeun tiasa ningali Tsubaki lumayan jalma toleran saha bageur sareng émutan.

Sareng teras-teraskeun ngémutan heula pipikiran sareng perasaan jalma anu anjeunna paduli. Sateuacan nanaon.

Sareng sapertos Hideung-Star, anjeunna ninja sareng bajoang anu terampil.

sapuluh potongan kahirupan anime anu luhur

Kalayan tekad anu sengit pikeun ngalaksanakeun naon waé anu anjeunna badé dilakukeun.

11. Kanan Chinami

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Kanan Chinami, salah sahiji karakter sampingna ti Denpa Kyoushi.

Atanapi 'Ultimate Otaku Teacher' di beulah kulon.

Julukan Kanan nyaéta 'mojang anime' kusabab soantenna anu lucu sareng teu biasa.

Junichirou Kagami (tokoh utama) nyaéta jalma anu masihan julukan éta.

12. Tomoko Kuroki

Kokoro Connect Jilid 1

Tomoko nyaéta murid SMA kagok ti Anime: Watashi.

Ogé kawanoh salaku - Henteu Penting Kumaha Katingali Kuring, Éta Anjeun Gangguan Batur Kuring Henteu Kawéntar!

Ngadeg sakitar 4-5 kaki jangkung, Tomoko henteu sapertos budak awéwé biasa anjeun dina daptar ieu.

Anjeunna hariwang, isin, introvert dugi ka ekstrim, sareng pikareueuseun dina ngamimitian paguneman. Utamana sareng jalma asing.

Sanaos kakurangannana, anjeunna ngagaduhan tekad anu teu tiasa dibendung anu narik anjeunna ngalangkungan halangan anu disanghareupan. Sareng henteu terang iraha bade kaluar (sanaos nalika kaayaan janten déprési).

Upami anjeun bosen potongan komedi / roman anu khas dina kahirupan ... Watashi bakal ngahijikeun deui minat anjeun kana séri séri kahirupan.

13. Iori Nagase

14 Gadis Anime Bagikeun Sarua Aktor Sora Inggris Sareng Mirajane Strauss

Iori Nagase mangrupikeun salah sahiji ti 5 tokoh utama ti Kokoro Connect. Serial Misteri / psikologis.

Anjeun terang jinis jalma anu ngan senang-senang aya di sakitarna?

Saha kumaha waé anu tiasa ngajantenkeun sadayana seuri nalika anjeun sareng aranjeunna?

Éta sapertos Iori Nagase. Anjeunna ngagaduhan kapribadian anu pikaresepeun, energetic. Sareng kaluar sareng extroverted.

Henteu paduli kumaha héséna tantanganana, anjeunna tiasa nganggo imut. Komo nalika kahirupan mimiti beurat teuing.

Kokoro Connect Jilid 1 Pariksa Harga dina Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

14. Mei Misaki

Mei Misaki mangrupikeun palaku utama awéwé ti Anime: Lain. Serial anime anu poék / misteri.

Upami Mei Misaki nyata anjeun bakal yakin yén anjeunna tiis haté, teu raoseun, poék sareng misterius.

Sareng anjeun bakal janten bagian anu leres. Tapi nyatana anjeunna ngan béda.

Anjeunna henteu hoyong nyababkeun gangguan, sareng masih ngatur.

Éta kusabab ieu (sareng alesan anu sanés) naha Mei Misaki ngagaduhan sakedik babaturan.

Sareng henteu jalan kaluar -na pikeun sosobatan atanapi komunikasi sareng anu teu dikenal. Kacuali perlu.

Karakter kasohor sanésna sareng aktris sora Inggris anu sami sareng Mirajane ...

  • Akatsuki (Kumpulan Kantai).
  • Mey-Rin (Butler Hideung: Book of Circus).
  • Mii Fujibakama (Tanggal A Live).
  • Valentina Glinka Estes (Lord Marksman sareng Vanadis).
  • Mitsuki Nase (Cicih Wates).
  • Rize Kamishiro (Tokyo Ghoul).
  • Krul Tepes (Owari No Seraph).
  • Houki Shinonono (Stratos Taya Wates).
  • Indéks (Indéks Élmu Tangtu).
  • Maria (Witchblade).
  • Asami Oikawa (Say I Love You).
  • Erika Blandelli (Jawara).
  • Hikari Hanazono (Husus A).

Sareng sakumpulan karakter sanés anu teu disebatkeun dina daptar ieu. Sadayana disuarakeun ku Monica Riel!

Saha deui anu bakal anjeun nambihan kana daptar ieu?

Disarankeun:

Anime Naon anu Kedah Kuring Tonton? Ieu 17 Saran anu Pangsaéna

7 Budak Anime Sareng Aktor Sora Inggris Sarua Sareng Armin Arlert ti AOT