Sababaraha Kutipan Sakamoto Desu Ga TERBESAR Anu Pinuh Ku Hikmah

maca sakamoto

Sakamoto Desu Ga (Naha Teu Anjeun Uninga? Kuring Sakamoto) ngadugikeun:

  • Sakamoto.
  • Ryou.
  • Kubota Yoshinobu.
  • Hayabusa Shou.
  • Fukase.

Sakamoto Desu Ga mangrupikeun séri komédi ngeunaan Sakamoto, murid 'sampurna' anu sigana ngalakukeun sagala rupa dina sampurna jalan.



Tapi handapeun shenanigans aya hiji sakedik pesen anu langkung bermakna anu ngalahirkeun sababaraha cutatan anu saé.



Ieu sadayana kutipan anu paling saé disorot ti séri!

Daptar Pamungkas Kutipan Sakamoto Desu Ga:

1. Hayabusa Shou Kutipan

Cutatan Hayabusa Shou



'Nanging kumaha atosna cai di luar dunya, pikeun milari mercusuar anjeun nyalira sareng ngojay sabab éta ngan ukur logis, henteu?' - Hayabusa Shou

Hayabusa Shou ngadugikeun 1

'Kuring di dieu kusabab kuring henteu resep kabeungkeut. Janten anjeun kedah mutuskeun nyalira saha anu anjeun pikahoyong pikeun sobat anjeun. ' - Hayabusa Shou



Hayabusa Shou ngadugikeun 2

anime anu saé ditingali dina basa inggris

'Upami kuring kedah kéngingkeun artos anu teu jelas, kuring langkung resep nangtung didieu dugi ka maot.' - Hayabusa Shou

2. Fukase Tanda kutip

fukase ngadugikeun sakamoto



'Naha anjeun henteu pikir maksa jalma pikeun ngabantosan hal anu teu aya artina jauh langkung kejem?' - Fukase

kutipan fukase sakamoto 1



'Ningali deui jaman baheula mangrupikeun hal anu bahaya. Éta henteu sanés ngan ukur kantétan. ' - Fukase

3. Kutipan Sakamoto

cutatan anime sakamoto

'Nalika anjeun badé ngahontal tempat anu luhur, anjeun panginten mendakan sempit sareng ngaraos hanjakal. Sareng kapercayaan anjeun bakal leuleus, sareng anjeun bakal langkung hésé percanten ka diri anjeun. Upami anjeun kantos ngaraos yakin yén anjeun moal percanten ka nyalira, punten percanten ka rerencangan anjeun. ' - Sakamoto

sakamoto anime quotes 1

'Manusa mangrupikeun spésiés anu narik pisan.' - Sakamoto

sakamoto anime quotes 2

'Sanaos aranjeunna ngan ukur sataun langkung, naha urang henteu ngahargaan sareng ngawula ka sepuh urang?' - Sakamoto

keureutan kahirupan anime terbaik 2018

sakamoto anime quotes 3

'Nalika nyanghareupan kaputusan ... Dina waktos sapertos kitu, urang kedah ngan ukur milih hiji pilihan sareng tiasa ngabingungkeun pisan. Nalika éta kajantenan, kantun nganggo sirah anjeun sareng ngecas langsung kana halangan mangrupikeun pilihan anu saé. ' - Sakamoto

sakamoto anime quotes 4

'Ngahontal tujuan babarengan dina kaayaan anu tegang ngabalukarkeun jarak antara jalma-jalma sacara alami caket.' - Sakamoto

sakamoto anime quotes 5

'Upami anjeun teu gaduh artos, kuring yakin anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta damel.' - Sakamoto

sakamoto anime quotes 6

'Sawaktos-waktos, anjeun panginten bakal kaleungitan tujuan hirup anjeun ogé. Nalika éta kajantenan, tibatan panik, naha henteu nyobian ngiringan hobi? Maka tujuan anu anyar, atanapi meureun anu lami, panginten tiasa janten kuat, sareng langkung kuat, janten fortissimo anu ngagugah. ' - Sakamoto

4. Tanda kutip Ryou

ryou sakamoto cutatan

'Ngagaduhan impian anu anjeun tiasa ngahontal dina kahirupan anjeun!' - Ryou

5. Tanda kutip Kubota Yoshinobu

Cutatan Kubota Yoshinobu

'Kuring ngarti ayeuna ... Naon anu kuring leres-leres kedah ngajagi sanés nyalira, langkung-langkung artos kuring. Éta kareueus kuring. ' - Kubota Yoshinobu

-

Disarankeun:

13 Karakter Anime Aéksual

Tanda kutip Aldnoah Nol Anu Kuat Anu Paling Menonjol