#SaturdayAM Luncurkeun Majalah Sabtu Brunch, Ngagungkeun Pencipta Awéwé & LGBTQ!

killshot sabtu am brunch

MyFutprint Entertainment, LLC bangga ngaluncurkeun Sabtu BRUNCH, iterasi salajengna dina sababaraha majalah majalah antologi digital na.

Kalayan merk shonen andalannya, Saptu AM, parantos nyebrang 120 masalah berturut-turut saatos diluncurkeun 2013, MyFutprint terus juara komik gaya manga beragam.



majalah sabtu am sabtu brunch majalah 1



Sabtu BRUNCH mangrupikeun majalah anu diinspirasi ku JOSEI anyar anu nyarios ka pamiarsa awéwé anu langkung lami ogé anu dikenalkeun salaku LGBTQ +.

Antologi bakal aya tulisan sareng wawancara sareng mérek terkenal sareng panyipta sapertos YURIMOTHER nalika majalah ngaluncurkeun gugur ieu.



Édisi Zero khusus Sabtu Brunch salami sombong BASA sareng pamiarsa ngintip tina dua séri ekslusif anu bakal kaserat:

  • SPIRIT PIZZA ku seniman Instagram, @DAGGERSTARFIGHTER nawiskeun carita moody pikeun awéwé hideung ngora New Yorker anu ngarepkeun padamelan di ruang paroki Pizza anu mangrupikeun payuneun guild DEMON HUNTING.

  • HENSHIN! ku seniman Instagram @IAMBONIDLE nampilkeun anu seger dina fenomena SENTAI sareng pahlawan Gay Inggris anu namina Alex gagah nincak peran monster anu merjuangkeun Superhero.



'Kecap teu tiasa nganyatakeun kumaha urang bungah ngaluncurkeun Majalah Sabtu Brunch,' saur Frederick L. Jones, pangadeg sareng penerbit MyFutprint Entertainment.

'Ku nyayogikeun langkung seueur panyipta anu langkung beragam kana basis global kami kalayan gambaran leres ngeunaan wanoja sareng / atanapi pahlawan anu aneh, penjahat , atanapi protagonis pikeun carita anu unik sapertos karakterna sorangan. '

sabtu am brunch logo 1



Milarian Sabtu Brunch ogé Sabtu AM, Sabtu PM, sareng pasipatan manga anu sanés tina MyFutprint Entertainment, LLC urang SABTU AM - aplikasi GLOBAL COMICS kanggo alat Android sareng Apple.

Sayogi pikeun diunduh GRATIS.



googleplaystore

appstorelogo1b

amazonappstore

-

Disarankeun:

Q & Wawancara Sareng Sadaya Jaman Pendiri Geek (Pop Filter Podcast)

Sabtu AM Mitra Kalayan Brand StreetWear Pikeun #BlackLivesMatter