Fandomaktif Toksik RWBY, Sareng Kontroversi Bunuh Diri (Hayu Urang Hapus Sababaraha Hal)

rwby jilid 5

Perusahaan Mecha dumasarkeun di Inggris, janten sakitar 9:50 AM nalika kuring nyerat ieu.

Nalika jalma nyarios fandom anime RWBY's toksik aranjeunna henteu bohong. Bener-bener mangrupikeun fanbase beracun.



Sigana tadi wengi LOBA drama parantos sumebar saatos nyebarkeun berita ngeunaan sakuduna bunuh diri mojang anu aya hubunganana sareng fanbase RWBY.



Kumaha éta sadayana dimimitian

rwby bunuh diri

Warta ieu dicandak tina Pahlawan Hei urang Saluran YouTube, dimana anjeunna nyarioskeun hal anu sami.



Seueur inpormasi anu dikumpulkeun dina tulisan kamari ogé dicandak tina akun budak awéwé 'Tumblr' anu disangka, Twitterna, sareng sakumpulan tweets sanés anu nyarioskeun hal anu sami.



sakuduna sobat cleo rwby bunuh diri

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina gambar di luhur tina mojang anu ngamimitian kontropérsi ieu, anjeunna nuju Hapus akun na.



DILETAK DUA RWBY

kontroversi rwby hoax

séri anime pangageungna sepanjang waktos

Bunuh diri RWBY Sadaya HOAX Pikeun PERHATOSAN

JUJUAN tweets datang banjir kira-kira sakabeh hal jadi tipu daya. Atanapi kecap sanésna - kumaha fanbase RWBY'S pisan toksik.

Kacida toksik kanyataanna yén aranjeunna daék nganjang INI ngan ukur pikeun jalma séjén di masarakat.

Malah email ngeunaan tipu daya bunuh diri RWBY mimiti datang

rwby

Sakumaha nyebatkeun:

anime anu saé disebat kahirupan

'Hai, kuring ngan ukur hoyong nyarios yén ieu parantos dikonfirmasi tipu daya. Aya sababaraha postingan buktina sareng Cleo bahkan henteu aya.

Salaku jalma anu kanyataanna kaleungitan babaturan caket pikeun bunuh diri sareng anu salamet diri kuring ieu ngambek kuring ningali éta palsu. Leres premanisme mangrupikeun masalah sareng panyabab ageung tina hal-hal sapertos kieu tapi jalma ieu ngahasilkeun Poto shopping pos aslina anu kuring pernah tingali.

Jalma anu sami anu ngeposkeun atas nami jalma ieu ngagaduhan 4 akun anu sanés atanapi langkung. Aya 2 tulisan lengkep ngeunaan papanggihan buktina ieu. Kuring ngan ukur hoyong nempatkeun ieu yén aya tipuan. '

Alesanna kuring nutupan berita ieu ti mimiti

éta saé didokumentasikeun kumaha RWBY'S anime fandom nyaéta toksik saluareun kapercayaan.

Seueur jalma parantos kaluar dina Twitter nyarioskeun. Malah jalma-jalma dina industri éta sorangan.

Kamari dina 6 Nopémber, 3 buah berita diterbitkeun:

  1. 22 Lagu Tema Anime Anu Populer Di Musim Gugur 2019 (Dipeunteun ku Jepang)
  2. Animasi Kyoto Bagikeun Pesen Ngabobol Jantung Pikeun Ngahargaan Korban (Peringatan Peringatan)
  3. Budak awéwé bunuh diri saatos dibuli ku RWBY Fanbase (Berita Sedih)

Éta dinten 'normal'. Sareng kuring sacara moral panginten éta leres hal anu kedah dilakukeun pikeun ngabagi berita ngeunaan anu disebut 'bunuh diri'.

Tapi écés éta kasalahan BESAR

Budak awéwé anu ngamimitian sadayana ieu langkung handap tibatan sh * t. Utamana lamun kuring terang pribadi kumaha serius bunuh diri sareng kumaha pangaruhna ka sadayana anu nyambung ka korban.

Kuring jujur ​​henteu tiasa nyarios kumaha platform sapertos Twitter dianggo pikeun bodo sapertos kieu, sadayana pikeun stroke ego.

Fanbase toksik RWBY'S nyata.

Ngabungkus ieu ku alamat tweet RIDICULOUS ieu:

Mimiti hayu atuh sebutkeun - Kuring bahkan henteu terang Pahlawan Hei sacara pribadi.

JEUNG anjeunna henteu aya hubunganana sareng Perusahaan Mecha.

Kuring sadar saha anjeunna sareng naon anu anjeunna lakukeun, tapi anggapan 'anjeun dibayar artos getih pikeun nyiptakeun tipu daya' nyaéta bullsh * t absolut.

anime anu saé disebat kahirupan

nico nii meme

Saha waé anu nuturkeun Perusahaan Mecha atanapi kuring pribadi terang ieu HENTEU hal anu anjeun bakal kantos tingali.

Unggal berita parantos dipetik sacara organik, sareng teu aya anu nampi gaji kanggo nyebarkeun berita dina situs ieu.

Padahal kuring henteu ningali Pahlawan Hei ngadamel jinis video éta pikeun 'ngajantenkeun pangirim katingal goréng' ogé (kuring miharep henteu).

Jalan anu mana waé…

Éta moal lumangsung di dieu sareng henteu kantos.

Kalayan nyarios éta - ieu mangrupikeun palajaran anu dipelajari

Hatur nuhun ka sadayana anu ngahontal sareng nyarios ngeunaan hal éta.

Inggris bobo dina waktos éta, tapi sahenteuna éta parantos kajawab ayeuna teras ditunda.

Disarankeun:

Animasi Kyoto Badé Nganggo sumbangan $ 10,1 Juta Dolar Pikeun Ngabantosan Korban Nyerang Panyerang

7 Jenis Penggemar Anu Nyababkeun Komunitas Anime TOXIC