Redo Of Healer Pangarang Nyebutkeun Modél Protagonis Kapribadianna sorangan!

keyaru seuri ngulang deui dukun

Henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan panulis Redo Of Healer. Ngaranna Tsukiyo Rui.

Éta jenis kelamin teu kanyahoan.



Kami terang panulis balsy ngemutan kontén anime sareng réaksi anu jelas éta pasti bakal diadaptasi.



Sigana fans Jepang hoyong terang langkung seueur

keureutan komedi kahirupan terbaik

tsukiyo rui redo tina dukun pangarang tweet



Dina Tweet ti 2017 anu muncul dina forum Jepang akhir-akhir ieu, panulis nyatakeun Keyaru dumasarkeun kana kapribadianana nyalira.

'Modél' tina aspék-aspék tangtu nyambung ka panulis . Anu kumaha modél (aspék dina skala anu langkung alit).

Éta ngajadikeun seueur akal. Kadang pangarang, naha ku anime, novel ringan, atanapi fiksi, nyiptakeun karakter anu aya hubunganana sareng dirina nyalira.



Komo upami éta 'hubungan' ngan ku hiji aspék kapribadianna sorangan, sabalikna tina kapribadian karakter sacara gembleng.

naon sapotong kahirupan anime

Teu aya anu teu biasa.

Tarjamahan

'Keyaruga mangrupikeun protagonis anu gampang nyerat. Éta sabab kapribadianana dumasar ka kuring. Sabalikna, karakter anu sanésna jalma anu saé pisan. Kuring nulis éta terang, tapi Keyaruga mangrupikeun protagonis anu ngalakukeun naon waé anu kuring pikahoyong pikeun anjeunna dilakukeun! ' - Tsukiyo Rui



Sababaraha kipas ayeuna ngahargaan Tsukiyo Rui bahkan langkung ti heula, kusabab éta ngagaduhan kontéks.

Kuring yakin bakal aya jalma anu henteu ngaraos raos kitu.



Jalan anu mana waé, Keyaru langkung gampil nyerat kusabab sambungan anu ngagaduhan panulis. Dina kecap sorangan lumayan.

Ngadamel Dukun mangrupikeun anomali, hartosna éta mangrupikeun salah sahiji anime kontroversial munggaran anu nyingkahan kontropérsi anu ageung.

keureutan komedi kahirupan terbaik

Ngan ukur kajadian leutik ti ANN sareng Twitter dugi ka gelar leutik.

Jalma-jalma parantos langkung sibuk sareng Nagatoro, Uzaki Chan, sareng Attack On Titan. Sareng ampir unggal minggu aya anu anyar anu ngan ukur gélo ku Redo Of Healer sanaos éta.

Kumaha saur anjeun ngeunaan warta ieu?

Sumber:

Otakomu

Anime senpai

top 20 anime sadaya waktos

MyAnimeList

-

Disarankeun:

9+ Anime Shows Like Redo Of Healer With Gore, Horor, Sareng Fantasi

Kumaha Ngadamel Dukun Nyaéta Munculkeun Standar Ganda Anime Fan

Redo of Healer Vol.1 (Blu-ray Edition) Redo of Healer Vol.1 (Blu-ray Edition) Balanja sareng Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.