Kategori: Lain

Cosplayer Anime Jepang kéngingkeun Kalimat 3 Bulan Pikeun Ngalaan Booty Di Publik

Cosplaying pikaresepeun tapi tiasa lepat, sapertos kasus di dieu sareng saurang cosplayer anu nyanghareupan waktos panjara pikeun ieu ...

Baca Leuwih

Naha Anime AKHIRNA Ditarima Dina mainstream Media Inggris?

Anime sok henteu katingali dina TV mainstream di Inggris. Kaseueuran toko henteu ngamajukeun atanapi bahkan henteu ngaku. Tapi éta panginten parantos mimiti robih! Kieu sababna

Baca Leuwih

Lalaki Jepang Ditéwak Kusabab Gaduh 1500+ Patung Nezuko Palsu (Demon Slayer)

Nezuko parantos sering aya di berita akhir-akhir ieu. Waktos ieu datang ka lalaki Jepang sareng koleksi patung na Nezuko ...

Baca Leuwih

Tonggak Milangkala Anyar: Perusahaan Mecha Ayeuna Ngahontal Dina 100.000+ Fans Per Bulan!

Perusahaan Mecha dimimitian deui dina pertengahan 2016. Kalayan komitmen pinuh pikeun halaman wéb antara usum gugur / usum salju.

Baca Leuwih

Industri Anime Ayeuna Pantes $ 19,9 Milyar Dolar (2019)

Industri anime parantos dipeunteun deui ayeuna-ayeuna ku The Association Of Animations Jepang. Ayeuna hargana ampir 20 milyar dolar. Atanapi 2,18 triliun Yen.

Baca Leuwih

Kumaha Industri Anime Ngembang Ti 2004, Numutkeun Google Trends

Kuring ningali Google Trends pikeun ngumpulkeun data dina industri anime, sareng kumaha cara na berkembang ti taun 2004. Ieu sababaraha wawasan anu pikaresepeun dikumpulkeun ngeunaan popularitas industri anime ...

Baca Leuwih

Politikus Australia Ngaku Pedang Seni Online Nyaéta 'Kiddie Porn Manga', Bareng sareng Goblin Slayer & Henteu Kaulinan Henteu Kahirupan

Politikus Australia aya deui, ngaku manga sapertos SAO nyaéta manga porno kiddie. Sareng distributor anu diteken.

Baca Leuwih

Anjeun ayeuna tiasa nonton anime Jepang online gratis di Virtual Shibuya

Anime di Jepang parantos didamel GRATIS unggal minggon di Virtual Shibuya, hiji proyék anu lumangsung ayeuna. Tingali....

Baca Leuwih

Jasa Streaming Anime Toei Animation 'Gratis' Moal Ngaleungitkeun Piracy Dina Anu Paling Goréng

Toei Animation sareng studio sanésna parantos ngaluncurkeun jasa streaming gratis di YouTube pikeun merangan Piracy. Tapi éta moal jalan. Kieu sababna.

Baca Leuwih

25 Nagara Anu Top Di Tempat Anu Panyungsi Interspecies populér

Hoyong terang nagara mana anu paling resep panaliti interspecies? Ieu di luhur 25 nagara. Tingali naha nagara anjeun aya dina daptar ....

Baca Leuwih

Produser Pilem Anime: Hiro Matsuoka Kana Kasuksésan Pilem Demon Slayer Di Jepang

Siluman Slayer Mugen Train parantos suksés henteu sapertos anu sanés, ngarusak rékaman kénca katuhu sareng tengah. Hiro Matsuoka kagungan ieu nyarios ngeunaan éta!

Baca Leuwih

Rencana Netflix Pikeun Ngadaptarkeun Eusi Anime Asli Di Jepang, Koréa Kidul & India!

Netflix ngalakukeun gerakan deui dina industri anime. Kalayan rencana rék dilegakeun ka bagéan Asia kalayan eusi aslina. Jeung deuih....

Baca Leuwih

9 Ramalan ageung pikeun Industri Anime Dina 2017

Industri Anime parantos maju pisan dina 2016. Kalayan acara-acara anyar sareng sagala rupi kajadian. Ieu 9 Prediksi ageung abdi Pikeun Industri Anime Dina 2017

Baca Leuwih

Tatsuya Matsuki Diserang Sacara Seksual 2 Katresna, Janten Shounen Luncat mutuskeun pikeun ngabatalkeun Manga Act-Age

Act-Age Manga, séri populér kalayan basis kipas anu kuat parantos ditingalkeun kuciwa berkat tuduhan serangan seksual Tatsuya.

Baca Leuwih

Studio Anime Jepang 'Leungit' Ku Artis Anu Henteu Mayar Artos

Studio anime Jepang anu dikenal ku 'Tear studio' dumadakan ngaleungit tina internét. Sareng ieu anu kajantenan .....

Baca Leuwih

Pembunuhan Animasi Kyoto Badé Nyanghareupan Biaya Pidana Dina Juni 2020

Pembunuhan Kyoto Animation ti Juli 2019 tungtungna bakal nyanghareupan tuduhan kriminal sababaraha waktos ka sababaraha minggu ka payun. Dipikaresep dina Juni 2020.

Baca Leuwih

Novel Cahaya J-Novel Club Sareng Manga dileungitkeun sareng disensor ku Amazon

Amazon mangrupikeun salah sahiji seueur perusahaan nyaring karya anime, manga sareng novel ringan ti Jepang. Kajadian anyar-anyar ieu ngabuktoskeunana.

Baca Leuwih

Artis Hideung Ngagambar Diri Salaku Gadis Anime, Meunang Nyiksa RACIST Sareng Dicarioskeun 'Tetep Jempé'

Naon anu diperyogikeun pikeun jalma hideung pikeun mikaresep anime tanpa ngalaman panyiksa rasialis, sareng nampik bantosan ti Twitter sareng Instagram?

Baca Leuwih

15+ Gadis Anime Anu Pikaresep Anu Éta Introverts

Naha anjeun kantos mikir ngeunaan karakter Anime mana anu ngagaduhan ciri introvert? Parios 10 Gadis Anime Pikaresepeun Ieu Anu Introvert

Baca Leuwih

Naon anu Bakal Terjadi Upami KissAnime Janten Layanan Streaming Hukum?

Naon anu bakal kajadian Upami KissAnime janten jasa streaming hukum? Aranjeunna gaduh kamungkinan pikeun ngalakukeunana, tapi éta lumayan nguntungkeun pikeun anu gaduh perusahaan pikeun nganggap éta.

Baca Leuwih