Kategori: Lain

FAKTA Ngeunaan Pahlawan Kaadilan Sosial Dina Komunitas Anime

Prajurit kaadilan sosial nuturkeun pola anu tangtu di komunitas anime, sareng éta tiasa diprediksi. Ieu sababaraha FAKTA anu kedah dibagi.

Baca Leuwih

'Otaku urang Henteu Suka Awéwé Mandiri Kuat' Klaim Virtual YouTuber

Yuki, YouTuber virtual ti Jepang nyatakeun yén Otaku urang henteu resep awéwé kuat sareng mandiri janten aranjeunna henteu resep karakter Studio Ghibli.

Baca Leuwih

Pahlawan Akademisi Pahlawan Kuring Terus Salaku Penggemar BURN Manga | #APOLOGIZE_HORIKOSHI

Pahlawan Akademisi kuring sacara konsisten diserang ti TAHUN mimiti dimimitian. Tapi waktos ayeuna di taun 2020 - masalahna langkung jero.

Baca Leuwih

9 Karakter Anime Pikaresep Anu Perjoangan Dina Kahirupan Sosialna

Sosialisasi henteu gampang, sabab urang sadayana ngagaduhan minat, kakuatan, kalemahan sareng karesep anu béda. Ieu 9 karakter anime pikaresep anu bajoang sareng ieu

Baca Leuwih

Upami Anime Dingaranan Siga Pidéo YouTube Clickbait, Ieu Kumaha Sarana

Upami anime ngagaduhan judul sareng nami sapertos video youtube clickbait, ieu kumaha seueur acara anime anu bakal dikucapkeun. Sareng kumaha sora aranjeunna!

Baca Leuwih

Crunchyroll nembongkeun Crunchyroll Expo Eksklusif Streetwear Koleksi

Crunchyroll, mérek anime paling populér di dunya, ngumumkeun dinten ieu garis dagangan eksklusif pikeun Crunchyroll Expo nampilkeun kapsul Junji Ito

Baca Leuwih

11 Karakter Anime Kagok Sacara Sosial Tapi Pikaresepeun

Kagok sosial, karakter pikaresep. Mangrupikeun campuran sampurna tina cacat sareng kaunggulan anu dibungkus jadi hiji. Ieu 11 karakter anime anu sapertos kitu!

Baca Leuwih

3 Pelajaran Kahirupan Ti Jellal Fernandes Ukur Fans Tail Fairy Bakal Ngartos

Jellal dimimitian salaku karakter jahat dina Anime - Fairy Tail. Sareng ngadamel sababaraha parobihan radikal sapanjang jalan. Ieu 3 pelajaran kahirupan anu anjeun tiasa pelajari!

Baca Leuwih

10 Karakter Anime Anu Calakan Sapertos Batman

Batman mangrupikeun karakter DC anu cerdas. Sareng dunya Anime gaduh karakter pinter ogé. Ieu sababaraha karakter cerdas anu sami ...

Baca Leuwih

16+ Acara Anime Lucu Anu Bakal Ngagumbirakeun Anjeun Dina Poé Anu Goréng

Ngaraos sedih, sedih, atanapi dina kaayaan goréng? Hayu urang robihkeun ku 8 Acara Anime Lucu Ieu anu dijamin bakal ngahibur anjeun!

Baca Leuwih

Perjalanan Elaina: Anime Dukun Anu Bingah-Bahagia Sareng Sisi GELENG

The Journey Of Elaina, diadaptasi tina séri novel ringan ayeuna ditayangkeun saprak 2 Oktober 2020. Kieu anu diarepkeun.

Baca Leuwih

Merry Christmas & A New Year New From Mecha Company!

Wilujeng taun énggal kanggo anjeun sadayana anu nuturkeun Perusahaan Mecha unggal dinten, sareng unggal bulan.

Baca Leuwih

Departemen Kehakiman Anti-Amanah AS nunda Pembelian Sony ngeunaan Crunchyroll, Dina Panilitian

Mésér Sony tina Crunchyroll ngagaduhan masalah. Éta parantos dilaporkeun ku sumber resmi ....

Baca Leuwih

AT&T Pikeun Ngajual Anime Streaming Service Crunchyroll Ka Sony pikeun $ 1,5 Milyar Dolar

Sony masih ngobrol sareng AT&T kanggo mésér Crunchyroll, layanan streaming anime pangageungna di beulah kulon. Naha ieu mangrupakeun ide anu saé sareng naon hartosna éta?

Baca Leuwih

Surat Dibuka Pikeun Industri Anime Ngeunaan PIRACY

Ngaran bajak kuring, TEU pikaresepeun pendak sareng anjeun. Kuring parantos ngarusak industri anime salami TAHUN, sareng éta moal liren dugi anjeun babarengan sh **.

Baca Leuwih

Anime Anu Paling Kawéntar / Anu Ngajual Atuh Komo Henteu Ngadamel Kipas Angin, Nanging Seueur Jalma Ngadu'a Ngeunaan Éta

Anime fanservice (atanapi kipas-jasa) sok janten topik anu didebat di industri. Seuseueurna ti jalma-jalma di luar budaya, tapi kadang-kadang ti para penggemar di jerona.

Baca Leuwih

Runut Inuyasha Pangénggalna: Yashahime Dituduh Ngamajukeun Panganten rakit & Pedofilia

Serial Inuyasha pangénggalna: Yashahime Princess Half Demon parantos dituduh ngasuh budak, sareng bahkan pedofilia ku média sosial.

Baca Leuwih

5 Pangajaran Kahirupan Poék Tina Genep Jalan Nyeri (Naruto)

Genep jalur nyeri ngagaduhan peran ikonik dina franchise naruto. Ieu pelajaran hirup anu pangpentingna pikeun diajar tina carita aranjeunna.

Baca Leuwih

Sejarah Ahegao: Naha Ngarusak Awéwé Asia Wétan?

Wajah Ahegao sigana 'pikaresepeun' kanggo dianggo atanapi dilakukeun, tapi éta sabenerna rasialis kusabab akar na anu jero, sajarah anu kaganggu. Anecdotal siga kitu.

Baca Leuwih

Aktor Sora Anime Amérika Teuing Judul Pikeun Ngartos Naha PIRACI Diperlukeun

Palaku sora dub anime Amérika. Sababaraha diantaranana sombong, henteu sadar, sareng henteu tiasa hubungan sareng pembajakan sareng kunaon éta aya. Kieu sababna

Baca Leuwih