Kategori: Lain

Kabogoh miceun jauh $ 3,300 Angka Anime Nezuko, Janten Kabogoh Ngarecah Sareng Anjeunna

Hubungan janten masalah nalika anjeun nyobian maksa cita-cita anjeun pikeun silih. Taiwanese Otaku ngeureunkeun hubungan ku alesan anu sami.

Baca Leuwih

30 Tina Tanda Kutip Anu Hadé Ti Cowboy Bebop Anu Bakal Ngabalikeun Deui Kana 90an

Milarian sababaraha tanda petik kanggo dibagi tina Cowboy Bebop? Di Perusahaan Mecha anjeun bakal mendakan sadayana kutipan anu anjeun peryogikeun pikeun ilham, dorongan, sareng hal-hal anu kudu dipikirkeun!

Baca Leuwih

#SaturdayAM Luncurkeun Majalah Sabtu Brunch, Ngagungkeun Pencipta Awéwé & LGBTQ!

MyFutprint Entertainment, LLC bangga ngaluncurkeun Sabtu BRUNCH, iterasi salajengna dina sababaraha majalah majalah antologi digital na.

Baca Leuwih

Partéi Républik Arizona nargétkeun 'Anime Avatar' dina Twitter, Tapi Aranjeunna Henteu Siap Pikeun Tindak Balik Ti Pameget

Partéi Republik Arizona nyieun pernyataan anyar, kaasup saha waé anu gaduh avatar anime. Sareng pameget angkat bonkér!

Baca Leuwih

35+ Gadis Anime Éndah Top Kalayan Kapribadian Goréng (Dipeunteun ku Jepang)

Penggemar anime di Jepang parantos meunteun katresna anime anu hadé kalayan kapribadian anu goréng di Jepang. Ieu daptar KABEH karakter anu disebatkeun dina polling.

Baca Leuwih

5 Neundeun Anime Anjeun Kedah Ningali Anu Bakal Nyanding Jiwa Anjeun

Kadang kahariwang sareng setrés janten langkung saé ti urang. Sareng anime anu tangtu ngalakukeun padamelan anu hébat ngabantosan anjeun tenang sareng santai. Coba 5 anime ieu anu nenangkeun!

Baca Leuwih

14 Gadis Anime ieu Bagikeun Aktris Sora Inggris Sarua Salaku Mirajane Strauss ti Fairy Tail

Mirajane Strauss nyaéta modél anu kawéntar sareng dipikacinta ti Fairy Tail. Tapi anjeun terang anjeunna bagikeun aktris sora anu sami sareng 14+ mojang anime anu sanés? Tingali

Baca Leuwih

Pilem Mugen Train Ngadamel $ 352 Juta Dolar, Panulis Dibayar $ 19,201

Demon Slayer: Mugen Train mangrupikeun pilem anime kalayan jumlah kasuksésan anu teu waras. Utamana dina jangka waktu anu singget.

Baca Leuwih

Animasi Kyoto Peringatan kaping 18 Juli 'Ngumpulkeun' Dibatalkeun Kusabab #Coronavirus

Kyoto Animation ngarencanakeun ngumpulkeun pikeun peringatan usum seuneu animasi kyoto. 18 Juli 2020. Éta dibatalkeun kusabab COVID 19.

Baca Leuwih

KissAnime's Terkenal Éta #Trending dina Twitter Saatos Panyekel Hak Cipta Dibawa Turun

KissAnime parantos dirobihkeun saé, domain resmi of kissanime.ru - sareng éta ageung pisan éta nuju tren di Twitter! Naon ieu hartosna kanggo kapayunna?

Baca Leuwih

Adegan Seni Pedang Leafa Online Tembongkeun SAO Bakal Aduk Kontroversi Sakali Deui

SAO gaduh sajarah aduk pot kontropérsi, sareng perang alicization tina bagian dunya 2 ngalakukeun deui. Ieu beja panganyarna.

Baca Leuwih

Fandomaktif Toksik RWBY, Sareng Kontroversi Bunuh Diri (Hayu Urang Hapus Sababaraha Hal)

Nembe motivasi anime katéwak dina tipu daya bunuh diri RWBY disababkeun ku fandom beracun RWBY. Kieu anu turun sareng kumaha cukangna.

Baca Leuwih

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime

Rider, Raja parebut salah sahiji ti 7 kelas hamba ti Takdir Zero. Upami anjeun resep karakterna, inspirasi ku Riders 11 tanda inspirasional!

Baca Leuwih

AnimeLog Sanés Pupusna Crunchyroll Atanapi Funimation, Éta Sanés Tapi Clickbait

AnimeLog janten judul utama, jalma-jalma ngagedéan pisan hubunganana, sareng aya anu nganggap éta masalah ageung. Tapi éta cacat. Hayu urang asup kana alesan.

Baca Leuwih

Twitter Klaim #Blacktober Anime Fanart Nyaen Rasialis Ka Urang Jepang (Kontroversi)

Oktober sacara tradisional mangrupikeun sasih sejarah hideung. Tapi pikeun sababaraha alesan, 'hideung' janten seueur jalma anu dipicu.

Baca Leuwih

Kipas Angry Ngatur Bleach Manga dina Seuneu Saatos Tite Kubo Sigana Ngritik Karakter Jujutsu Kaisen

Pahlawan Akademisi kuring nyanghareupan masalah anu sami, ayeuna Bleach aya dina garis seuneu, sacara harfiah. Ieu ngarecahna ...

Baca Leuwih

Animasi Kyoto parantos kéngingkeun langkung ti $ 30 Juta Sumbangan!

Warta pang anyarna Kyoto Animation ngungkabkeun sabaraha artos tina sumbangan anu aranjeunna tampi ti saprak kajadian tragis dina bulan Juli 2019. Sareng langkung seueur warta ...

Baca Leuwih

Dipikacinta Akademisi Pahlawan Kuring? Teras Ieu 15 Acara Anime Anu Disarankeun!

Milarian acara anime sapertos My Hero Academia? Ieu daptar pikeun ngamimitian asup kana!

Baca Leuwih

Jérman Ngalarang Ngadamel Deui Dukun, Ayeuna Éta Penjual Terbaik Amazon Di Nagara Sarua

Redo Of Healer ngagaduhan seueur oposisi, nanging sanaos éta ogé hasilna. Kalayan pangénggalna datang ti pasar Amazon!

Baca Leuwih

10 Anime Henteu Pasti Kalayan Sababaraha Lisensi Sketchiest Di Pasar Kulon

Henteu sadayana lisénsi anime lancar. Sareng éta alesan urang henteu ningali acara anime tangtu anu dihasilkeun di beulah kulon. Komo upami aya paménta tinggi.

Baca Leuwih