Pilem Mugen Train Ngadamel $ 352 Juta Dolar, Panulis Dibayar $ 19,201

mugen ngalatih nezuko amarah

Slayer Siluman: Karéta Mugen nyaéta pilem anime kalayan jumlah kasuksésan anu teu waras. Utamana dina jangka waktu anu singget.

Dina 3 dinten dibuka di bioskop, éta ngasilkeun langkung ti $ 40 juta dolar.



Total, pilem karéta Mugen parantos réngsé $ 352 juta dolar. Ngajantenkeun pilem anime jual top 3 sepanjang waktos.



Tapi di handap permukaan gambarna henteu saé katingalina sapertos disada.



Koyoharu Gotouge, panulis awéwé sareng panulis Setan Slayer ngan ukur kéngingkeun $ 19K tina perjanjian.

Sajumlah anu kedah syukur, leres, tapi nyatana éta jumlah anu teu hormat artos pikeun kasuksésan éta asalna ti Siluman Slayer.

Utamana lamun ngobrolkeun Kasuksésan Mugen Train urang khususna.



séri anime pangageungna sepanjang waktos

Janten naha pangarang Siluman Slayer urang dibayar kawilang saeutik?

Sakumaha anu dipedar ku Crunchyroll:

'Sugimoto ngajelaskeun éta kusabab Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba nyaéta karya Gotouge anu sérial kahijina, aranjeunna ditingali salaku panulis anyar, sahingga pembayaran sateuacana pikeun panggunaan karya pikeun hak teater tiasa dijalankeun pisan.

Pikeun nambihan éta, numutkeun Sugimoto, Karéta Mugen ngan ukur mutuskeun janten pilem nalika siaran mimiti di Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Serial anime TV, popularitas franchise na henteu saluhur ayeuna.



Duanana dua aspek ieu hartosna yén, paling-paling, Sugimoto perkirakeun biaya anu dipasihkeun pikeun Shueisha pikeun hak-hak carita na ngan ukur sakitar 4 juta yen ($ 38,372), kalayan ngan ukur 2 juta yen ($ 19,201) bade langsung ka Gotouge pikeun siaran téater. . '

The nyata masalah nyebar ku panulis manga di Jepang

setan pangperangan manga



Panulis manga sareng anu gaduh hak cipta di Jepang henteu nyayogikeun royalti anu cekap.

Cara sistemna diatur janten tangtangan éta tangtos, tangtosna. Tapi kuring reuwas janten seueur anu henteu ngahijikeun sareng nungtut royalti pikeun karyana. Naha aranjeunna dianggap panulis 'anyar' atanapi henteu.

Duit payun katingalina saé, tapi artos jangka panjang raos langkung saé sareng sok janten pilihan anu langkung saé.

Dina hal ieu, Panulis Siluman Slayer mangrupikeun panulis énggal janten éta bagian tina alesan kunaon anjeunna dibayar lumayan sakedik. Sareng henteu ngagaduhan seueur kaistiméwaan.

Perusahaan-perusahaanna soalna henteu daék résiko éta kusabab panulis henteu gaduh catetan lagu anu tiasa dibahas. Sareng éta adil.

Tapi dina kanyataanna, éta ogé kusabab panulis henteu terang langkung saé sacara umum. Atanapi aranjeunna henteu hoyong nyababkeun repot.

Barina ogé - aranjeunna nuju ngalakukeun éta pikeun cinta, sanés artos. Tapi dina biaya naon patarosan anjeun kedah naroskeun.

tunjukkeun ka kuring anime artos

acara anime pangsaéna sepanjang waktos

Panulis manga sakumaha anu kuring parantos nyarankeun, kedah ngawangun platformna. Internét masihan aranjeunna ngungkit upami aranjeunna gaduh manga anu saé.

Ku cara éta, aranjeunna tiasa:

  • Paménta royalti langkung luhur (atanapi royalti pisan).
  • Dibayar deui.
  • Negosiasi kontrak anu langkung saé.
  • Meunang tawaran anu hadé.

Sareng gaduh langkung kendali kana prosés na.

Gaduh platform masihan anjeun ngungkit, ngajantenkeun sadayana sumping anjeun. Nempatkeun anjeun dina posisi kakuatan.

Éta pikiran kuring kana jumlahna Koyoharu Gotouge dibayar vs jumlah pilem karéta Mugen anu didamel total.

Naon anu anjeun pikirkeun?

-

Sumber:

https://www.crunchyroll.com/

https://biz-journal.jp/2020/11/post_192878.html

top 10 irisan kahirupan anime

https:// Medium.com/@thedoctordazza/how-mangaka-get-paid

Disarankeun:

Bintang porno Lacey London Nyebatkeun Anjeunna Nyéépkeun waktos Paling Pikeun Nonton Anime!

Gadis Asia 16 Taun Nganggo Kaos Bulao Anime Anime Henteu Leungit di Springfield Lakes, Australia