Arakawa Anu Kuat Daya Di handapeun Sasak Kutipan Pikeun Penggemar Anime

arakawa handapeun wallpaper anime sasak

Arakawa Di handapeun Sasak kutipan dicokot tina:

  • Nak.
  • Kou Ichinomiya.

Arakawa handapeun jambatan mangrupikeun séri anime anu dihasilkeun ku Studio Shaft. Studio anu sami di tukangeun Madoka Magica.



Upami anjeun resep kana anime anjeun bakal mendakan sababaraha cutatan anu tiasa dipasangkeun anu bakal ngajantenkeun anjeun mikirkeun sababaraha aspek kahirupan. Sareng bahkan tiasa masihan anjeun hal anu matak ngeunteung.



Ieu garis pangsaéna anu kedah dibagi.

1. Nino Tanda kutip

nino kutipan arakawa handapeun jambatan



'Kuring hoyong nguping saha anjeun, sanés naon anu anjeun gaduh.' - Nino

nino kutipan arakawa handapeun jambatan 1

'Paus kabisat. Saluhur anjeunna tiasa ngabayangkeun. Piercing cai tina puncak ka puncak. Naha aya angen-angen langit anu katingali dina panonna? Kumaha upami titik tinggi ieu sanés ngan saukur langit, tapi aya anu jauh langkung luhur? Upami anjeunna terang tina hérang béntang anu teu aya watesna, naha impianana bakal langkung luhur? Komo upami teu terang kunaon, hirup téh kedah terus-terusan ngahontal. Sanés teu tenang, tapi gerak haté tetep. ' - Nino



2. Kou ichinomiya Tanda kutip

kou ichinomiya tanda petik

'Kahiji, urang lahir dina galaksi anu sami. Dilahirkeun tina spésiés anu sami. Hirup urang tumpang tindih. Rapat antara manusa siga kitu anu ajaib. Seuri, ceurik, sareng murag asih ... Dulur-dulur diwangun ku kumpulan kasempetan 1%. Janten, kuring heran ku kanyataan yén aya seueur pisan kaajaiban di dunya ieu. ' - Kou Ichinomiya

kou ichinomiya tanda petik 1



keureutan hade kahirupan romansa anime

'A' Kahayang '. Sanés bola gelas ngagurilap anu bakal hancur upami dicekel pageuh. Éta bola leutak anu poék hérang anu ngan ukur teguh nalika aya anu meres. Éta bentukna tiasa henteu rata, tapi éta mangrupikeun ramo sorangan. Sanés ngajantenkeun permata anu éndah. Tapi pikeun ngajantenkeun bola leutak anu paling indah di dunya. ' - Kou Ichinomiya

kou ichinomiya tanda petik 3



'Upami aya panyipta, anjeunna pasti ngajantenkeun dunya ieu ageung teuing. Ieu nyusahkeun pikeun urang leutik, jalma anu sieun. Kanggo sadaya jembar dunya, urang moal tiasa ngukur jarak antara diri urang sorangan. Aya 6 milyar urang, masih kénéh, sadayana nyalira. Éta pisan sababna naha urang sadayana buru-buru milari hiji jalma anu urang henteu peryogi jarak ti jauh. ' - Kou Ichinomiya

kou ichinomiya tanda petik 2

'Ninggalkeun awak indung kuring, pikeun anu munggaran kuring diajar hawa tiis sareng haneutna leungeun manusa. Dipangku ku bapak kuring sareng dilumangsungkeun ti rohangan éta, pikeun anu munggaran, kuring diajar dugi ka langit sareng jembar dunya. Ngaléngkah tina jalur sapopoé kuring, kuring diajar seuri sorangan anu kuring henteu kantos kantos nguping. Cicih ... Cicih planét ieu..Pikeun diajar naon anu kuring henteu terang. Hiji léngkah deui… Langkung caket ka anjeun. ” - Kou Ichinomiya

kou ichinomiya tanda petik 4

'Upami kuring ngabandingkeun haté manusa sareng lautan, cai na bakal ngeuyeumbeu. Upami kuring namina riak dina permukaan cai .... Naha bakal kabagjaan? Atanapi amarah? Henteu Kanggo sagara ieu, pedaran sapertos sapertos cetek teuing. Upami kuring hoyong terang naon anu aya dina dasar laut anu jero ... Abdi kedah muka panon dina cai anu teu stabil. Teras ngojay ka handap bari nahan jero tiris najong ngaliwatan cai laut anu tiis sareng beurat. Upami kuring leres-leres hoyong terang manusa anu dikenal salaku diri kuring…. Sanaos .. teu aya nanaon di dinya. ” - Kou Ichinomiya

kou ichinomiya tanda petik 5

'Ngantosan anjeun. Ngantosan sambel anjeun. Hiji-hijina hal anu nangtung di antara urang nyaéta hiji panto. Bersinar sapatu sareng nempatkeun sapotong roti anu seger salamina dina saku, kuring nyiapkeun perjalanan. Nalika anjeun siap, tingali waé ka kuring. Ayeuna, kuring ngan ukur ngantosan anjeun ... Ngantosan sambel anjeun. ' - Kou Ichinomiya

kou ichinomiya tanda petik 6

'Kuring nyangka yén nalika kuring déwasa, kuring tiasa ngahontal beuki loba. Buah-buahan anu katingali raoseun beckoning ti cabang paling luhur. Cangkang éndah disumputkeun dina keusik. Upami kuring tiasa ngulurkeun deui leungeun kuring sakedik .... Tapi…. Nalika unggal jalma ngalangkungan mangsa hirupna, aranjeunna henteu deui ngacungkeun leungeun ka langit, atanapi ngaréngkol bumi. Éra, aranjeunna malire naon anu aranjeunna hoyong pisan salami. Naha anjeun badé ngahontal sareng néwak kuring, déwasa siga kuring? ' - Kou Ichinomiya

-

Sumber gambar anu diulas: Arakawa

Disarankeun:

72+ Kutipan Nasib Zero Palasik Anu Bakal Ngeunaan Anjeun Ngémutan Perkawis Kahirupan

13 Tanda kutip Ti Panganten Magus Purba Anu Bakal Ngiringan Anjeun Dinten Ayeuna