Dipikacinta Akademisi Pahlawan Kuring? Teras Ieu 15 Acara Anime Anu Disarankeun!

deku todoroki bakugo anime wallpaper

Dunya manga sareng anime dipikaterang ku na karagaman, sareng nyatet pikeun pajeulitna.

Kantos anime sareng manga janten global, popularitasna parantos ningkat bahkan di Kulon, dimana buku komik sareng tradisi animasi rada béda.



Dinten ieu kami bakal difokuskeun a shōnen anime ditelepon Pahlawan Akademisi Kuring .

Pikeun anjeun anu henteu terang, Pahlawan Akademisi Kuring mangrupikeun séri manga / superhero / fantasi sareng serial anime anu nuturkeun Izuku Midoriya ngora. Sareng usahana na janten pahlawan anu pangageungna ,.

Pahlawan Akademisi Kuring mangrupikeun salah sahiji manga sareng anime modéren anu kawéntar, ngagaduhan fandom global ageung anu rutin nuturkeun petualangan Izuku sareng karakter sanésna.



Ieu mangrupikeun 15 séri anime pangsaéna anu sami sareng Pahlawan Akademisi Kuring!

1. Naga Bola

goku usum 1 naga bola nak 1

Franchise Akira Toriyama anu populér pisan dimimitian ku Bal Naga.



Éta séri manga anu nuturkeun Putra Goku anu ngora dina petualanganna janten pejuang pangageungna di dunya fiksi na nyalira.

Dumasar kana novel klasik Lalampahan ka Kulon , séri ieu ngagaduhan Son Goku nyanghareupan musuh anu béda dina jalur na janten langkung saé sareng asak dina prosés.

Bal Naga meureun manga seni beladiri pangalusna di ditu sareng rekomendasi anu pasti ti kami!



2. Hunter x Hunter

hunter x hunter shonen anime

Naha anjeun milih séri aslina atanapi di remake, Hunter x Hunter nyaéta hal anu anjeun pasti bakal resep upami anjeun resep Pahlawan Akademisi Kuring .



Ieu mangrupikeun séri anime murni seni beladiri anu ngagaduhan seueur kamiripan Bal Naga , sareng anjeun terang yén kami parantos nyarankeun éta .

Hunter x Hunter nyaéta nonton santai kalayan seueur humor, petualangan, sareng gelut sababna urang leres-leres nyarankeun éta.

Relevan: 23+ Hunter x Hunter T Kaos Pikeun Ngaronjatkeun Kumpulan Anime Anjeun

3. Yū Yū Hakusho

yu yu hakusho anime klasik

Palasik séjén, Yū Yū Hakusho ngagaduhan status salah sahiji serial anime seni beladiri paling penting sepanjang waktos.

Yū Yū Hakusho mangrupikeun séri klasik ti taun 90an anu ngagabungkeun seni beladiri sareng unsur gaib, anu dina aspek éta paling mirip sareng Ngabodaskeun .

Acara ieu kedah-tingali sacara mutlak pikeun sadaya penggemar anime upami sanés carita na, maka pikeun pentingna sajarah na.

Relevan: Daptar Pamungkas Tina Yu Yu Hakusho Titik Pikeun Méré Anjeun Blast Tina Blast éta

4. Naga Bola Z

dbz panutup anime

Carita Son Goku diteruskeun di Naga Bola Z , anu nyaritakeun petualangan Son Goku nalika déwasa.

Setélan na lumayan sami sareng seueur karakter lami deui, tapi ancamanana énggal sareng langkung bahaya.

Sedengkeun Bal Naga mangrupikeun carita yuswa, Naga Bola Z nyaéta langkung seueur carita superhero anu nuturkeun petualangan Goku pikeun nyalametkeun Bumi tina ancaman kosmis anu béda.

5. Hiji-Punch Man

saitama opm

Carita ngeunaan saurang lalaki anu janten kuat janten anjeunna tiasa maéhan saha waé kalayan ngan hiji tumbukan mangrupikeun plot utama Hiji-Punch Man .

Anjeunna bosen kusabab ieu sareng teras-terasan ngarepkeun tantangan anu leres.

Hiji-Punch Man populér pisan sareng éta saimbang pisan milikna séri beladiri.

Aya seueur humor anu saé anu urang yakin yén anjeun bakal resep nonton.

Patali: Pangajaran Kahirupan Sederhana Pikeun Dipelajari Ti Hiji Lalaki Punch

6. Naruto

naruto usum 1 anime

Masashi Kishimoto mangrupikeun panulis tina franchise sanés anu ngagaduhan tilu bagian.

Naruto nuturkeun Naruto Uzumaki, pahlawan titular tina waralaba, nalika budakna sareng usahana pikeun janten anu pangsaéna shinobi (ninja) dunya na.

Naruto ngurus nonoman Naruto sareng ningali anjeunna déwasa janten bajoang anu hébat, sanaos jalanna henteu ampir lengkep dina tungtung séri ieu.

Patali: 13+ Karakter Anime Anu Paling Kontroversial Anu Kantos Ngalangkungan Industri

7. Petualangan Aneh JoJo

jojo anime usum 1

Palasik sanés dina daptar, Petualangan Aneh JoJo meureun judul sajarahna paling penting dina daptar ieu. Bareng sareng anu aslina Bal Naga .

Acara ieu ogé difokuskeun kana seni beladiri sareng gelut tapi ngagaduhan sababaraha unsur gaib anu ngajantenkeunna istimewa.

Acara na aneh, sakumaha judulna, tapi ku cara positip kalayan sababaraha sekuen aksi anu hébat.

8. Naruto: Shippuden

shippuden anime 1

Carita Naruto diteruskeun di Naruto: Shippuden,

waktos ayeuna sakuliling éta ningali gelut Naruto anu langkung dewasa sanés ngan ukur pikeun dirina nyalira, tapi ogé pikeun masa depan sareng kaamanan dunya shinobi (ninja).

Shippuden langkung poék sareng langkung dewasa, ngagaduhan penjahat anu langkung saé sareng alur carita anu langkung serius kusabab langkung seueur anu dipertaruhkeun.

Éta ogé ngagaduhan pamekaran karakter anu hébat sareng nuturkeun épolusi Naruto ku cara anu saé, tungtungna ningali anjeunna minuhan impian budak leutik na.

9. Fullmetal Alchemist: Duduluran

séri ukhuwah alkémis fullmetal

Fullmetal Alchemist mangrupikeun dongéng anu hadé, matak nganyenyeri tina dua sadérék anu hoyong ngabantosan dunya. Sareng tangtosna, ngalereskeun kasalahan anu aranjeunna damel dina waktos anu kalangkung.

Anu aslina Fullmetal Alchemist ngagaduhan tungtung anu asli sabab ditayangkeun sateuacan manga réngsé.

Di sisi anu sanésna, Duduluran nuturkeun manga aslina.

Anu mana anu anjeun kedah nonton? Duanana, upami anjeun naros ka kami!

Patali: 30 Tina Tanda Kutip Alchemist Pinuh Anu Hadé Anu Bakal Nambihan Artos Kanggo Kahirupan Anjeun

10. One Piece

geng sapotong

Hiji potongan sanés anime beladiri, tapi carita Monyét D. Luffy sareng awak bajak laut na.

Éta mangrupikeun séri anime sareng manga pang populerna sepanjang waktos.

Aya seueur gelut, tapi fokusna nyaéta petualangan bajak laut anu hébat, pamekaran karakter, sareng milarian harta karun anu disumputkeun panjang.

Éta anu motif pamungkas tina sakumna acara.

Anjeun bakal leres-leres mikaresep Hiji potongan alatan petualangan éta ngagambarkeun. Tambih Deui - éta leres-leres judul anu paling pikaresepeun dina daptar ieu.

11. Kelas Pembunuhan

Ruang Pembunuhan mangrupikeun séri anu aneh, tapi urang resep pisan.

Premisna nyaéta sakelompok murid SMA kedah ngabunuh guru wali kelasna, mahluk sapertos gurita anu sumpah bakal ngancurkeun dunya dina sataun.

Nalika anjeunna ngajar aranjeunna homeroom, anjeunna ogé ngajar aranjeunna kumaha rajapati anjeunna.

Acara na lucu, gaduh seueur pelajaran kahirupan, sareng sanaos premis anu anéh - urang janji anjeun bakal muja éta!

Relevan: 10 Alesan Koro Sensei Mangrupikeun Guru Sakola Pangsaéna Anu Anjeun Henteu Pernah

12. Naga Bola Super

vegeta vs frieza ssb

Acan sekuel deui carita aslina Toriyama, Naga Bola Super salajengna ngajajah Goku sareng évolusi na.

Super cicing di jero asal usul Goku sareng salajengna netepkeun anjeunna salaku juru salamet Bumi.

daptar anime anu dijuluki dina hulu 2017

Serial ieu ogé netepkeun multiverse sareng ngagaduhan Goku ngahontal status ketuhanan salaku pejuang terkuat Bumi.

Anjeunna nyanghareupan monster, baraya, sareng malah déwa sareng ngatur anu pangsaéna, sabab éta kami masih bogoh ka carita anjeunna sareng Toriyama.

Relevan: Upami Anjeun Suka Bola Bola Super, Anjeun Bisa Ngasuh Cinta Dina 7 Acara Anime ieu

Naga Ball Super PVC Patung Super Saiyan Dewa SS Vegito Naga Ball Super PVC Patung Super Saiyan Dewa SS Vegito Balanja sareng Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

13. InuYasha

inuyasha sareng kagome momen anime

Anime ieu ogé dumasar kana unsur gaib sareng ngagaduhan setting sajarah.

InuYasha ngagaduhan adegan tarung anu cekap ngajantenkeun anjeun resep upami anjeun resep Pahlawan Akademisi Kuring .

InuYasha mangrupikeun Palasik sareng pastina pantes diperhatoskeun anjeun kusabab alur carita hébatna sareng mitologi euyeub anu didamelna sareng digambarkan.

Anjeun panginten kedah biasa kana gaya anu langkung lami, tapi éta pasti pantes.

14. Boruto

séri anime boruto

Ayeuna, Boruto bisa jadi kontroversial ku seueur peminat hardcore di Naruto

Kitu cenah, séri anu museur ka putra Naruto Uzumaki, Boruto Uzumaki, masih mangrupikeun saran ti urang.

Kami pikir éta leres-leres diperhatoskeun.

Narasi sareng gaya na rada bénten, tokoh utama na mangrupikeun generasi anyar shinobi (ninja), tapi éta masih dunya anu sami sareng setting anu sami.

15. Ngabodaskeun

panutupanana anime ngabodaskeun

Ngabodaskeun mangrupikeun vérsi anu langkung peteng tina sababaraha judul dina daptar ieu.

Éta ngagaduhan seueur seni bela diri sareng elemen gelut, tapi museur kana alam gaib, sabab protagonis Ichigo kedah ngalawan rupa-rupa setan sareng lawan-lawanna pikeun nyalametkeun dunya sareng babaturanana.

Ngabodaskeun mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun resep jalanna carita anu langkung jero sareng anjeun pasti bakal narik dunya Tite Kubo upami anjeun némbalan.

Anime sanésna sapertos Akademi Pahlawan Kuring:

  • Bakat NANA.
  • Haikyuu.
  • Gurren Lagann.
  • Fairy Tail.
  • Pasukan seuneu.
  • Kembar Exorcist Star.

Sareng ieu, urang tiasa nyimpulkeun tulisan kami.

Upami anjeun dipikacinta Pahlawan Akademisi Kuring , anjeun pasti bakal ngaraosan sadayana judul tina daptar ieu sareng kusabab sababaraha judulna rada panjang, anjeun bakal ngagaduhan bahan anu tiasa diraosan bari.

Entong hilap tuturkeun Kami!

Halaman wéb panulis: fictionhorizon.com

-

Disarankeun:

HANYA 12 Anime Siga Serangan Dina Titan Anjeun Kedah Ngawitan

5 Pangajaran Kahirupan Ti Pahlawan Akademisi Kuring Pikeun Jantenkeun Anjeun Jalma Anu Langkung Hadé

Pahlawan Akademisi Abdi Cosplay Pantun Kasual Bantuan Tinggi Kanvas sapatu Deku Ochako Asui Pahlawan Akademisi Abdi Cosplay Pantun Kasual Bantuan Tinggi Kanvas sapatu Deku Ochako Asui Balanja sareng Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.