Animasi Kyoto Peringatan kaping 18 Juli 'Ngumpulkeun' Dibatalkeun Kusabab #Coronavirus

ungkapan evergarden Violet

Animasi Kyoto ngarencanakeun rapat peringatan sareng réréncangan sareng jalmi kanggo kaping 18 Juli 2020. Kanggo studio ka-1 na.

Ieu kusabab tanggal 18 Juli mangrupikeun tanggal ulang taun pikeun seuneu animasi kyoto di 2019. Seuneu anu ngabunuh puluhan jalma sareng langkung parah.



Ieu disababkeun ku saurang lalaki anu ngaku Kyoani maok karyana.



halaman wéb animasi kyoto

Sakumaha Kyoani parantos nga-tweet, sareng langkungna dina halaman wébna, gempungan peringatan ieu dibolaykeun pikeun 18 Juli 2020.

Sabalikna aranjeunna bakal ngalirkeun acara pikeun dunya pikeun ditingali, tapi jalma-jalma TEU diidinan kumpul di peringatan éta.



Janten anjeun tiasa ngarepkeun éta ngalirkeun ku Kyoani engké dinten, gumantung dimana anjeun dimana di dunya.

2:15 AM pikeun anu di Inggris.

Ieu ngan ukur dina YouTube dina basa Jepang.



Sumber berita: Animasi Kyoto.

Disarankeun:



I Love Animasi Kyoto (Penghormatan Ti Kipas Anime Satia)

Ieu Anu Ngajantenkeun Animasi Kyoto Béda sareng Studio Anime Anu Séjénna!