Animasi Kyoto parantos kéngingkeun langkung ti $ 30 Juta Sumbangan!

hibike euphonium seuri

Animasi Kyoto parantos sacara resmi nampi langkung $ 30 juta dolar sumbangan, anu aya hubunganana sareng kajadian Juli. Ngalibatkeun puluhan maot sareng seueur deui anu cilaka.

Dinten Jumaah aranjeunna ngumumkeun yén aranjeunna bakal mareuman akun sumbangan dina tanggal 27 Désémber 2019.

Saatos titik éta - aranjeunna henteu bakal nyandak artos deui, sareng bakal ngamimitian fokus dina ngagunakeun artos éta pikeun ngabantosan unggal korban sareng kulawargana.



Urang tiasa ngahaturkeun nuhun ka perusahaan sapertos Sentai Filmworks parantos nyiapkeun dana sakedik pisan. Sareng tangtosna - saha waé di komunitas anime anu teras-terasan ngadukungana ti dinten ka hiji. Kawéntar atanapi henteu.

Sumber berita:

Twitter.



Wartawan Hollywood.

Disarankeun:

Animasi Kyoto Badé Nganggo sumbangan $ 10,1 Juta Dolar Pikeun Ngabantosan Korban Nyerang Panyerang



Ieu Anu Ngajantenkeun Animasi Kyoto Béda sareng Studio Anime Anu Séjénna!