KissAnime's Terkenal Éta #Trending dina Twitter Saatos Panyekel Hak Cipta Dibawa Turun

maika ngajempolan raray anime

Saatos salah sahiji anu munggaran ngalaporkeun warta ngeunaan KissAnime diturunkeun ku anu gaduh hak cipta ... Sigana KissAnime ayeuna #trending dina Twitter.

Dina waktos ayeuna parantos langkung ti 100K milarian dina Twitter (paguneman).



catanime trending twitter



Kuring kantos nyarios KissAnime ageung pisan bahkan henteu Crunchyroll atanapi Funimation tiasa ngabandingkeun ukuranana.

Éta kedah janten alesan kunaon KissAnime nyandakna dirasakan ku LOBA di sakumna dunya, di komunitas anime.



Tweet #Kissanime ngabahekeun

Jelas mana bajak anime mana anu bakal salajengna

Disarankeun:

Logika Twitter: 'Janten Kipas Jagal Setan Ngajantenkeun Anjeun Pedofil'

Surat Dibuka Pikeun Industri Anime Ngeunaan PIRACY