Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

Darling dina franxx

Mecha sareng sci-FI sanés topik anu paling seksi. Éta sanés jinisna kuring resep pisan. Sareng komunitas anime henteu masihan F ngeunaan éta ogé teuing.

Tapi unggal sakali-sakali, anime kawas Darling Dina The Franxx bakal muncul sareng patok klaim na.



Kalayan Gambar A-1 anu ngahasilkeun Sword Art Online, sareng Studio Pemicu anu ngahasilkeun Kill La Kill damel babarengan, éta henteu heran Darling In The Franxx kasohor pisan ayeuna.



Upami anjeun resep kana anime dugi ka ayeuna, anggap nonton ieu 7 acara anime kalayan kamiripan anu kuat.

1. Tengen Toppa Gurren Lagann

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun



Upami urang nuju nyarios:

naon hartosna irisan kahirupan dina anime
  • Desain karakter.
  • Animasi sacara umum.
  • Desain tukang sareng kelir.
  • Sareng fitur anu sami ...

Tengen Toppa Gurren Lagann ngabagi kamiripan anu kuat sareng Darling In The Franxx.

Janten upami anjeun resep Pemicu, anjeun bakal ngahargaan Gurren Lagann komo deui.



2. Dewa Anu Mangan

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

Dileupaskeun akhir 2016, Gusti Eater bagikeun kamiripan sareng Attack on Titan sareng Kabaneri Of The Iron Fortress.

Janten naha éta dina daptar ieu? Naha nyebutna?



Di handapeun permukaan - God Eater ngabagi kamiripan sareng Darling In The Franxx kaseueuran peminat bakal cinta. Hususna pikeun kualitas animasi na, sareng geteran 'milist' ditingalikeun dina duanana jaman.

Sareng teu sapertos AOT, God Eater henteu atos luhur sareng monster gaibna, ngajaga éta langkung saluyu sareng kumaha Darling In The Franxx ngadamel dirina.



Patali: Gusti Eater Barang Dagangan

3. Maéhan La Kill

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

Anjeun terang éta badé sumping, leres?

sapuluh anime sadaya waktos

Sapertos Tengen Toppa Gurren Lagann, Maéhan La Kill didamel ku Studio Trigger. Kalayan kasaruaan anu kuat sareng Darling In The Franxx kalayan desain animasi sareng karakter anu unik.

Malah palaku utama duanana acara karasa rada mirip.

Patalina anu relevan: Maéhan La Kill Figurines

4. Dukun

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

Witchblade mangrupikeun anime anu hilap di taun 2018, sareng mangrupikeun salah sahiji acara anime anu henteu dipikaresep ku kuring.

Saperti Darling In The Franxx, Witchblade nampilkeun protagonis awéwé anu duanana seksi sareng kuat niat. Sareng aya unsur sci-fi dialungkeun kana carita Witchblade ogé.

Abdi nyarios Witchblade nyaéta anime anu langkung déprési antara duanana.

5. Kode Geass

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

sapuluh anime sadaya waktos

Code Geass bakal salawasna janten anime Mecha paporit pikeun kuring. Caritana digosok, tokoh utama beres pisan, jeung aksi na kejem.

Upami anjeun kenal sareng Nol Dua ti Darling In The Franxx, anjeunna ngabagi kamiripan sareng C.C ti Code Geass. Pasangan utama Lelouch di Code Geass.

Sareng aksi dina duanana anime cekap pikeun ngingetan sanaos anjeun sanés kipas badag tina Mecha.

dimana nonton bahasa inggris anu dijuluki anime

6. Owari Henteu Seraph

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

Saperti Darling In The Franxx, plot na langkung kentel lebet kana carita Owari No Seraph.

Hijina iwal nyaéta Owari No Seraph mangrupikeun sétan / séri lamunan tanpa unsur Mecha atanapi Sci-FI. Tapi tong ngantep éta ngahalangan anjeun tina nonton éta, sabab éta mangrupikeun alternatif anu saé.

7. Panik Logam Pinuh

Upami Anjeun Suka Darling Dina Franxx, 7 Acara Anime Ieu Bakal Ngaleungitkeun Thirst Anjeun

Sapertos Code Geass, FMP mangrupikeun séri anime anu kuring pikaresep. Éta alesan kuring mimiti resep pikeun anime Mecha.

Kekerasan, robot ageung, mesin anu kuat sareng karakter anu narik perhatian sami sareng Darling In The Franxx. Sareng bakal ngajanteng anjeun.

Kudu waspada: FMP ngamimitian rada laun dibandingkeun sareng Darling In The Franxx. Barang saé datang kana séri.

Patali: 6 Tina Tanda Tangan Panik Logam Pinuh Anu Anjeun Cinta