Daptar Anu Kalolobaan Kuota Youjo Senki Pikeun Nginget Anime Ku

youjo senki anime wallpaper tania

Youjo Senki Quote dicokot tina tokoh utama:

akademi pahlawan kuring dina kahirupan nyata
  • Tanya Degurechaff.

Youjo Senki mangrupikeun jinis anime éta dibandingkeun sareng Overlord, Code Geass, sareng Knights & Magic pikeun téma sareng gaya na.



Pikeun séri isekai / militér sapertos kitu, éta sacara alami hadir sareng kutipan anime ngeunaan kahirupan, kameunangan, sareng topik anu penting.



Kalayan diémutan - hayu urang ngamimitian!

Upami anjeun pikir sababaraha tanda petik lasut, bagikeun kana koméntar.



Tanda kutip Youjo Senki (The Saga Of Tanya The Evil):

Tanya Degurechaff Tanda kutip

tanda petik tanya degurechaff

'Kaajaiban mangrupikeun ilusi anu disababkeun ku teu cukup panitén sareng pamahaman. Éta ngan… salah paham anu mulia. ' - Tanya Degurechaff

tanya degurechaff tanda petik 1



'Upami anjeun ngagaduhan waktos pikeun ngobrolkeun dianggurkeun, luangkeun ngalakukeun éta sadayana pikeun salamet.' - Tanya Degurechaff

tanya degurechaff tanda petik 2

“Naon waé anu tiasa salah, bakal salah. Éta hukum anu kawéntar. Upami anjeun umur panjang, anjeun bakal ngartos. ' - Tanya Degurechaff



tanya degurechaff cutatan 3

'Kuring nolak nampi ayana Gusti!' - Tanya Degurechaff



tanya degurechaff cutatan 4

'Aranjeunna nyarios garis ipis misahkeun jenius sareng kegilaan.' - Tanya Degurechaff

tanya degurechaff tanda petik 5

'Perkara teu sabaraha urang modérenisasi, kumaha norma sosial mangaruhan urang, manusa mahluk anu bodo.' - Tanya Degurechaff

tanya degurechaff tanda petik 6

“Koswara. Hal anu ngagoda sapertos kitu. Alami, sadayana hoyong ngaraosan raos. ' - Tanya Degurechaff

tanya degurechaff tanda petik 7

'Rasionalisme sanés hiji-hijina hal anu ngadorong tindakan manusa. Kami mahluk anu bodo. ' - Tanya Degurechaff

-

Disarankeun:

Daptar Tukang kutip Anu Panglobana Ti Kelas Kelas Élit Anu Kedah Anjeun Tingali

33 Tina Kodeu Tertutup Geass Kutipan