Kumpulan Tumpukan Anu Hadé Anu Kedah Anjeun Tingali Tina Hibike Euphonium!

Wallpaper anime Hibike Euphonium

Tanda kutip Hibike Euphonium, dicokot tina karakter anime:

  • Kumiko Oumae.
  • Noboru Taki.
  • Kawashima Safir.
  • Katou Hazuki.
  • Aoi Satou.
  • Tanaka Asuka.
  • Kousaka Reina.
  • Nakagawa Natsuki.

Hibike Euphonium mangrupikeun musik, romansa anime ku Kyoto Animation. Kalayan gaya seni anu saé sareng jinis tanda petik anu hartos Kyoto Animation dipikaterang salaku studio.



upami éta cutatan anu anjeun pikahoyong tina anime ieu, ieu mangrupikeun sumber # 1 anu anjeun peryogikeun online!



Hayu urang ka dinya.

Tanda kutip Hibike Euphonium PANGSAÉNA Pikeun Fans Anime:

1. Tanda kutip Kumiko Oumae

Cutatan Kumiko Oumae



'Jalma-jalma henteu rumit. Kami kerja keras nalika urang terang yén urang bakal kéngingkeun sababaraha hal, sareng urang nyobian digawé langkung hésé upami éta mangrupikeun pamutahiran urang sorangan. - Kumiko Oumae

cutatan kumiko oumae

'Éta bohong yén Déwa seuri ka jalma anu usaha.' - Kumiko Oumae



kumiko oumae tanda petik 1

'Nalika anjeun henteu tiasa maén sacara saé, sigana mah langkung nyeri tibatan panginten jalma.' - Kumiko Oumae

2. Kutipan Sapphire Kawashima

kutipan safir kawashima



'Aranjeunna musik ngaleungit saatos éta maénkeun sareng anjeun moal tiasa nyandak deui. Anjeun kedah teras-terasan maén sapertos anu anjeun pikahoyong. ' - Kawashima Safir

kutipan safir kawashima 1



'Kuring yakin musik mangrupikeun basa anu kuat anu nyarios kana haté jalma, henteu dimana waé anjeun di dunya.' - Kawashima Safir

kutipan safir kawashima 2

'Sadaya musik dimimitian ku cinta, tangtosna. Cinta sareng pati mangrupikeun téma musik anu langgeng. Éta henteu kaleuleuwihan nyatakeun yén éta mangrupikeun genesis unggal bagian. ' - Kawashima Safir

3. Tanda kutip Noboru Taki

cutatan noboru taki

'Musik sanés janten hal anu anjeun lakukeun pikeun paméran kamampuan anjeun pikeun saingan anjeun.' - Noboru Taki

4. Tanda kutip Katou Hazuki

kutipan katou hazuki

'Urang sadayana nyanghareupan arah anu sami, sareng urang sadayana kerja keras. Upami teu aya gunana. Naha urang kedah kerja keras, bari ambek ka jalma-jalma anu teu paduli. ' - Katou Hazuki

kutipan katou hazuki 1

'Anjeun terang, upami anjeun nyalira, anjeun moal ngagaduhan kawani pikeun ngalakukeun hal éta, sareng anjeun tungtungna mikirkeun éta salamina.' - Katou Hazuki

kedah ningali anime sadaya waktos

5. Nakagawa Natsuki

nakagawa natsuki quotes

'Saur anjeun henteu merta resep hal-hal anu anjeun saé.' - Nakagawa Natsuki

6. Kutipan Aoi Satou

aoi satou kutipan

'Saha waé anu nyumputkeun perasaan anu sajati sareng milih pilihan populér sabab aman.' - Aoi Satou

7. Tanaka Asuka Kutipan

tanaka asuka kutipan

'Anjeun moal langkung saé ku ngadoa éta. Musik sareng maénkeun duanana gumantung kana usaha anjeun nyalira. Anjeun teu kedah aska Gusti pikeun ngalakukeun éta pikeun anjeun. ' - Tanaka Asuka

8. Tanda kutip Kousaka Reina

Kutipan Kousaka Reina

“Abdi hoyong janten istiméwa. Abdi henteu hoyong janten sami sareng anu sanés. ' - Kousaka Reina

Kousaka Reina ngadugikeun 1

'Seueur jalma nyarios yén anjeun henteu tiasa nangtoskeun musik ngan ukur nganggo emas, pérak atanapi gangsa. Nalika pamaén goréng nyarioskeun, sigana éta henteu ngan ukur buah anggur anu haseum. Janten, tungtungna, hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta kéngingkeun anu saé. ' - Kousaka Reina

Kousaka Reina ngadugikeun 2

'Kuring henteu nyobian caket sareng jalma anu henteu dipikaresep ku kuring. Ngaraos lega terang anjeun sami sareng batur anu bodo. Abdi hoyong nolak ngiringan sareng jalma-jalma sampurna éta. ' - Kousaka Reina

-

Sumber gambar anu diulas: Hibike Euphonium Wallpaper

Disarankeun:

40 Tanda kutip Anime Ti Clannad

Hiji-hijina Kutipan Kimi Ni Todoke Ngeunaan Cinta & Asmara Anu Kedah Anjeun Tingali