Kabogoh miceun jauh $ 3,300 Angka Anime Nezuko, Janten Kabogoh Ngarecah Sareng Anjeunna

lalaki taiwan putus saatos kabogoh miceun inohong nezuko

Hiji hubungan nyaéta hubungan antara dua jalma. 'Kontrak' tina rupa-rupa anu anjeun duaan wajib laksanakeun.

Éta anu anjeun daptar.



Hal anu paling parah anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta:



  • Janten manipulatif
  • Ngadalikeun
  • Ngagaduhan
  • Otoritas

Atanapi cobian maksa cita-cita anjeun ka pasangan anjeun, utamina nalika anjeun parantos terang naon anu anjeun daptar.

Kasus ieu Otaku Taiwan anu putus sareng kabogohna .... Nyaéta sabalikna ti éta.



Patali: 15+ Karakter Anime Anu lempeng Naék Otaku

Patung Nezuko $ 3,300 lalaki Taiwan urang

nezuko stiker

Salah sahiji patung anu dimaksud nyaéta Patung Nezuko PVC ieu. Ieu nyalira gampang dina £ 100's.



Seueur tokoh Nezuko anu anjeunna kagungan dibuang ku kabogohna. Anjeunna nyobian nelepon ka tukang mulung sampah pikeun ngahanca éta.

Sakumaha anu ditunjukkeun ku The World Of Buzz:

serial anime pangalusna sepanjang waktos

'Anjeunna nyarios yén kabogohna ngamangpaatkeun anjeunna angkat ka kampung halaman na salami sababaraha dinten kanggo miceun patung-patung anu anjeunna damel pisan sareng disimpen. Nalika anjeunna nyanghareupan kabogohna ngeunaan hal éta, anjeunna ngan ukur nyarios yén aranjeunna nyandak rohangan sareng anjeunna ngoleksi sadayana kana kantong sampah sareng miceun éta.



Anjeunna nyobian nelepon perusahaan pengumpulan sampah pikeun ningali naha anjeunna tiasa kéngingkeun patung-patung anu dipikacinta, tapi, anjeunna parantos diinpormasi yén sampah anu dikumpulkeun parantos dibakar. '

Saatos putus hubungan kabogohna nyarios:



'Anjeun otakus bogoh ka sampah éta teuing sareng éta pikaseurieun.'

Pelajaran kahirupan

nezuko moncong imut

Upami nalika anjeun pendak sareng batur, naha éta pasangan bisnis, sobat, pasangan romantis atanapi anu sanésna, anjeun terang ti waktos éta naon anu anjeun daptar.

Ngabuburit engké sareng nyobian ngarobih atanapi maksa cita-cita anjeun ka batur, nalika anjeun terang pola pikirna ti mimiti nyaéta angen-angen.

animes mirip Darling dina franxx

Éta kumaha argumen ngamimitian, kekerasan, atanapi anu langkung parah: anjeun janten viral sareng akhirna dina situs berita sabab anjeun nyiarkeunana dina média sosial.

Komunikasi mangrupikeun kaparigelan anu penting. Anggo éta, atanapi siapkeun balukarna. Hormat perkara.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Sumber berita: Dunya Of Buzz.

Disarankeun:

Ieu Naha Pameget Anime CINTA Nezuko Ti Demon Slayer!

Produser Pilem Anime: Hiro Matsuoka Kana Kasuksésan Pilem Demon Slayer Di Jepang