Jérman Ngalarang Ngadamel Deui Dukun, Ayeuna Éta Penjual Terbaik Amazon Di Nagara Sarua

keyaru sama nyieun deui dukun

Ngadamel Dukun bakal terus nyanghareupan oposisi sareng tantangan kusabab eusina.

Éta henteu leres-leres sacara politis, atanapi isin ngeunaan jalan-jalan anu langkung parah sanaos kumaha kontroversialna.



Éta mangrupikeun carita 'perkosaan', dimana MC diperkosa, disiksa, trauma ... Sareng anjeunna males ka awéwé anu nyiksa anjeunna ....



Mangtaun-taun.

Perusahaan streaming di Jérman nampik éta

redo dukun best seller jerman



Perusahaan streaming anime Jérman leres-leres ngajemput Redo Of Healer. Tapi aranjeunna henteu ngalakukeun karajinan anu ditangtoskeun.

Sakali aranjeunna sadar naon konténna saleresna ngeunaan, aranjeunna ngalarang sareng lumpat mil. Nolak ngalirkeunana.

Hasil akhirna nyaéta Ngadamel Dukun janten anu terlaris di Jérman dina katégori anime.



Ayeuna éta # 2 tapi éta tiasa robih minggu ieu atanapi dina minggu payun sabab langkung épisode mimiti ditayangkan. Anu bakal ngakibatkeun langkung ambek sareng perhatian.

Tingali

Redo of Healer Vol.1 (Blu-ray Edition) Redo of Healer Vol.1 (Blu-ray Edition) Balanja sareng Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

-

Disarankeun:



9+ Anime Shows Like Redo Of Healer With Gore, Horor, Sareng Fantasi

Kumaha Ngadamel Dukun Anu Ngalaan Standar Ganda Anime Fan