Crunchyroll nembongkeun Crunchyroll Expo Eksklusif Streetwear Koleksi

Junji Ito CRX Eksklusif

Crunchyroll, mérek anime pang populerna sadunya, ngumumkeun dinten ieu garis dagangan eksklusif pikeun Crunchyroll Expo nampilkeun koleksi kapsul Junji Ito sareng garis jalan mérek CRX.

anime pangalusna anjeun henteu kantos nguping

Acara éta, anu lumangsung di San Jose ti 30 Agustus - 1 Séptémber, mangrupikeun kagiatan pangageungna Crunchyroll dugi ka ayeuna. Taun kamari, Expo ngabagéakeun langkung 45k dina datangna turnstile, janten 250 seniman sareng langkung ti 60 tamu khusus salami tilu dinten.



CRX
Taun ayeuna, peminat diulem angkat-angkatan sareng ngajajah Crunchyroll Expo's New Crunchy City, konvénsi anime interaktif anu bakal ngangkut hadirin ka tempat dimana anime sareng budaya pop Jepang hirup.
'Kumpulan Crunchyroll Expo taun ayeuna dituju tujuanana. Kuring hoyong garis kami ngagaduhan perasaan kota perkotaan pikeun ngagambarkeun New Crunchy City, sareng bisnis anu penggemar kami badé berinteraksi sareng tempat, 'saur Kristin Parcell, diréktur ecommerce di Crunchyroll.



CRUNCHYROLL MERCH 3 CRUNCHYROLL MERCH 15 CRUNCHYROLL MERCH 14 CRUNCHYROLL MERCH 13 CRUNCHYROLL MERCH 12 CRUNCHYROLL MERCH 11 CRUNCHYROLL MERCH 6 CRUNCHYROLL MERCH 7 CRUNCHYROLL MERCH 8 CRUNCHYROLL MERCH 9 CRUNCHYROLL MERCH 10 CRUNCHYROLL MERCH 2 CRUNCHYROLL MERCH 1 CRUNCHYROLL MERCH 4 CRUNCHYROLL MERCH 5

'Nalika fans kami ngumbara ka kota anu sanés, aranjeunna panginten tiasa nyandak kaos atanapi momento ti tempat-tempat anu aranjeunna kadatangan - kami hoyong pangalaman Crunchyroll Expo sami; sahingga dimana waé fans kami ngumbara saatos, aranjeunna bakal tetep émut kana pikagumbiraeun sareng kadeudeuh CRX. ”
Parcell nambihan, 'Kami ogé damel raket sareng Suede ti HUF pikeun mastikeun koleksi urang ngagaduhan gaya jalan anu kami terang anu dipikacinta ku penggemar.'

Garis tujuan Crunchyroll Expo didamel babarengan Suede , desainer HUF, sareng bakal kalebet dalapan tees anu béda, set pin enamel, sareng stiker.



Sababaraha bisnis anu kalebet dina jalur tujuan kalebet Crunchyroll Hime Maid Cafe nampilkeun Crunchyroll Hime (tangtosna) sareng New Crunchy City Fireworks Co. sareng Ramen Bar, duanana nampilkeun sidekuick Hime anu pikaresepeun Yuzu.

Kumpulan Junji Ito CRX Junji Ito Floral Longsleeve Junji Ito Ucing panjang leungeun baju Topi Ucing Junji Ito Junji Konéng téa Junji Ito zip Junji Ito sidik Salaku tambahan kana jalur tujuan CRX, Crunchyroll ogé bakal nampilkeun kumpulan Junji Ito ekslusif anu nampilkeun karya seni khusus-dirancang ku master manga horor khususna pikeun Crunchyroll Expo.

Dina garis CRX Junji Ito, kipas tiasa ngaharepkeun dua leungeun baju panjang, dua tees baju pondok (hiji unisex, hiji awéwé), hoodie, topi, lanyard, sareng set stiker anu nampilkeun desain eksklusif. Crunchyroll ogé bakal nawiskeun poster kipas tina sadaya karya seni anu ditugaskeun (10 x 14.25), sampurna pikeun sési otograpi Junji Ito atanapi salaku kenang-kenangan anu pikasieuneun tina CRX.

-



Crunchyroll mangrupakeun pasangan Mecha Company.

Disarankeun: Kumaha Crunchyroll Tumuwuh Ti 2006 Pikeun 2019 (Numutkeun Google Trends)