Situs Vaksin COVID-19 Ditutup Pikeun Ngajalankeun Acara Anime California, Nyababkeun GELUT

COVID 19 Situs Vaksin Ditutup Pikeun Hosté California Anime Acara Anu Nyababkeun GELENG

Covid19, pandemi, atanapi 'plandemik' sabab sababaraha jalma nyebatna masih kénéh dilaksanakeun. Sadunya.

Kulon anu salah sahiji anu paling kapangaruhan na kainfeksi nagara di planét.



Di Amérika Serikat di California Kalér, aya pusat vaksinasi kovida-19 ... Kalayan rencana rék ditutup.



Janten aya naon?

Pusat vaksinasi California ditutup janten host acara ANIME

Acara anime anu dikokolakeun ku SacAnime, konvénsi anime anu dikenal di Amérika Serikat.



Dina video di luhur anjeun tiasa ningali sabaraha urang anu parantos ngempelkeun, naon anu disebatkeun ku penggemar sareng cosplayer, sareng sajabina.

Tapi henteu sadayana siga anu sigana. Aya BANYAK backlash sareng amarah ku kritik.

dub anime pangageungna anu pernah aya

Alesan utama janten pusat vaksinasi nyaéta mareuman 'ngan' pikeun ngayakeun acara anime pikeun sababaraha dinten.



Laporan berita langsung ti California

Sakumaha dibagi ku Huffington post:

'Situs vaksinasi COVID-19 di California Kalér bakal ditutup salami dua dinten minggu ieu pikeun ngayakeun acara anime sacara langsung, nyababkeun serangan tina calon vaksin sareng penggemar anime, The Sacramento Bee ngalaporkeun Senén.

Situs vaksin di The Grounds, tempat acara di Roseville, bakal ditutup dinten Kemis sareng Jumaah, numutkeun halaman wéb County of Placer.



SacAnime bakal ngayakeun pertemuan swap di The Grounds ti dinten Jumaah dugi ka Minggu. Bakal aya langkung ti 100 paméran, numutkeun ka SacAnime. '

Warta ogé teras nyarios:



kedah ningali anime sadaya waktos

'Anjeunna ogé nyatakeun yén sakitar 90% sakitar 5.400 janjian minggu ieu di situs mangrupikeun janji dosis kadua, hartosna' pangaruh kana janjian dosis munggaran anu aya dina jandéla waktos éta henteu ageung pisan. '

Média sosial OUTRAGE sareng klaim boikot

média sosial ngambek vaksin acara anime california vaksin acara média sosial backlash california anime vaksin kritik sacanime acara anime California acara vaksin sacanime anu keuheul katutup twitter

ngamuk sacanime twitter sacanime amarah twitter

Naha kalakuan ieu kaleuleuwihan sabab éta anime?

tweet logis sacanime amarah

Hiji jalma nunjukkeun kumaha seueur kajadian anu kajantenan di pusat anu sami. Sareng naha jalma anu ngamimitian utas ogé bakal nyarios ngeunaan éta.

Intina janten, sigana anime mangrupikeun salah sahiji kajadian anu kajantenan. Sareng éta anu dituju sacara adil.

Atanapi nya?

Pernyataan Sacanime

'Nalika kami terang panginten aya masalah sareng situs vaksin kami ngahontal aranjeunna sareng nawiskeun supaya acara kami teu aya di daérah aranjeunna.

Aranjeunna nolak kusabab parantos ngajadwalkeun langkung jam Senén dugi ka Rebo, 'pernyataan éta dibaca. 'Kami sadar kumaha éta katingalina tapi urang damel raket sareng taman hiburan sareng kaputusan pikeun neraskeun dicandak.'

Aranjeunna teraskeun:

anime anu nyindiran anime

'Pernyataan éta ogé nyatakeun yén bakal aya' sakedik pangaruhna kana situs vaksinasi atanapi jadwal 'sareng spekulasi yén nami kajadianna dirobih pikeun ngalangkungan aturan COVID-19' leres-leres leres pisan. '

Nyatana, sigana langkung siga kaluar tina leungeun Sacanime.

Aranjeunna ngahontal tapi ditolak pikeun hiji alesan: DUIT. Jadwalna parantos aya, janten teu aya anu tiasa dilakukeun ngeunaan éta dina tungtung Sacanime.

Saha waé anu dramatis sapertos biasa dina Twitter ku 'Kuring moal pernah angkat kana acara ieu deui' koméntar kedah ngusap cimata.

naon anu pangsaéna anime anu pernah aya

Éta henteu sakumaha serius atanapi sakumaha ngahaja s aranjeunna nuju janten.

Éta kaluar tina kontéks sareng ditilik tina nilai nominal sapertos biasa….

-

Disarankeun Teras:

Gatekeeping Komunitas Anime Mangrupikeun Hiji-hiji Cara Pikeun Nincak SJW'S Out

Artis Hideung Ngagambar Diri Salaku Gadis Anime, Meunangkeun Nyiksa RACIST Sareng Dicarioskeun Pikeun Tetep Jempé