Ef Pangsaéna: Dongéng Dua Dugikeun Pikeun Fans Romance

ef dongéng tina dua wallpaper anime

Ef: Dongéng Tina Dua kutipan dicokot tina karakter:

anime anu nyindiran anime
  • Hiro Hirono
  • Asou Renji.
  • Amamiya Yuuko.
  • Chihiro Shnindou.
  • Mizuki Hayama.
  • Himura Yuu.
  • Kuze Shuichi.

Ef: Dongéng Dua nyaéta roman Manga anu diadaptasi kana 2 acara anime Ef A Tale Of Memories a Tale of melodies.



Éta sami sareng Clannad sareng Kanon ku Animasi Kyoto.



Manga ieu (sareng anime) ngagaduhan kutipan anu aya hubunganana sareng kahirupan, kabogohan, sareng kabahagiaan. Sagala hal anjeun tiasa nyandak tina.

Ieu tanda petik anu paling saé dibagikeun.



1. Amamiya Yuuko Quote

Amamiya Yuuko ngadugikeun

'Ngabubarkeun beungkeut unggal nyeri sakumaha dibelah sacara fisik. Naha anjeun tiasa nahan éta? ' - Amamiya Yuuko

Amamiya Yuuko ngadugikeun 1



'Kaajaiban henteu pernah datang ka jalma anu milari éta.' - Amamiya Yuuko

Amamiya Yuuko ngadugikeun 2

keureutan kahirupan komedi romansa anime

'Teu paduli kumaha pentingna hiji jalma, sababaraha dinten anjeun bakal kaleungitan aranjeunna. Perkara teu sabaraha anjeun mikahoyong éta, kalanggengan hiji hal anu anjeun moal kagungan. Ieu waktos anjeun nyéépkeun sareng jalma éta anu penting, sahingga anjeun tiasa minuhan perpisahan anjeun tanpa kasieun. ' - Amamiya Yuuko



Amamiya Yuuko ngadugikeun 3

'Sadayana parantos ngadoa ka Gusti dina hiji waktos, sanaos aranjeunna henteu percanten.' - Amamiya Yuuko



2. Asou Renji Tanda kutip

Tanda petik Asou Renji

'Manusa kejem. Sanaos matak nyeri haté, kuring ngaraos lapar. Sanaos nyeri, kuring ngaraos ngalamun. Sareng, sanaos nyeri pikeun kuring, kuring tetep tuang sareng bobo sacara damai. Kuring teu tiasa ngahampura sorangan, maka janten langkung nyeri. ' - Asou Renji

3. Tanda kutip Chihiro Shindou

Cutatan Chihiro Shindou

'Abdi hoyong putus bari kuring masih tiasa nyarios bogoh ka anjeun.' Chihiro Shindou

akademi pahlawan kuring dina kahirupan nyata

4. Kuze Shuichi

Kuze Shuichi ngadugikeun

“Kanggo minuhan impian anjeun, anjeun kedah gaduh impian heula. Anjeun tiasa ngagaduhan gambar, kahoyong, atanapi kahoyong naon anu anjeun pikahoyong. Entong hilap deui, sareng tetep diarepkeun. Éta léngkah munggaran pikeun minuhan impian anjeun. ' - Kuze Shuichi

5. Tanda kutip Hiro Hirono

Hiro Hirono ngadugikeun

'Henteu janten masalah naon hakekat na. Kaleresan anu disumputkeun di jero. ' - Hiro Hirono

6. Tanda kutip Mizuki Hayama

Cutatan Mizuki Hayama

'Perkara kumaha anjeun ngahargaan aranjeunna, duanana jalma sareng hal-hal bakal maot engké. Ikatan, perasaan, kenangan, haté, sareng kahirupan. Teu aya nanaon di dunya ieu anu moal maot. Teu aya anu moal pegat. Kabagjaan henteu ngan ukur mangrupikeun rékaan; fatamorgana palsu. Kusabab kitu… Kusabab kitu urang kedah ngahargaan aranjeunna. Supados urang tiasa nyanghareupan perpisahan anu hiji dinten bakal didatangan kami tanpa kuciwa. Kusabab éta gé rusak, éta berharga. Hayu urang ngajantenkeunana berharga. ' - Mizuki Hayama

Mizuki Hayama ngadugikeun 1

naon sapotong kahirupan anime

'Barina ogé, ngabohong demi batur henteu ngabohong.' - Mizuki Hayama

7. Tanda kutip Himura Yuu

Tanda petik Himura Yuu

'Sanésna, kaajaiban henteu aya di dunya ieu. Ngan ukur aya anu teu tiasa dilawan sareng kacilakaan, sareng naon anu badé dilakukeun. Éta pisan.' - Himura Yuu

Himura Yuu ngadugikeun 1

'Kusabab anjeunna diajar ngeunaan kabagjaan, anjeunna ngaraos sepi pikeun kahiji kalina. Sareng kusabab anjeunna terang bagja, anjeunna mimiti ngartos kabagjaan. ' - Himura Yuu

Himura Yuu ngadugikeun 2

anime anu pangsaéna pikeun jajak pendapat

'Dunya ieu ngurilingan dua pandangan kana hal anu sami. Salaku tambahan, éta ngeunaan kasusah anu pikaseurieun. ' - Himura Yuu

-

Disarankeun:

21 Tina Tanda Kutip Pangsaéna Ti Kanon

42+ Tanda kutip Hayao Miyazaki Anu Paling Ageung Ngeunaan Kahirupan