Partéi Républik Arizona nargétkeun 'Anime Avatar' dina Twitter, Tapi Aranjeunna Henteu Siap Pikeun Tindak Balik Ti Pameget

gadis anime imut raray naeun

Ieu sanés mimitina anime parantos dialungkeun kana politik Amérika.

Mimiti taun ieu an Politikus Amérika nyobaan mareuman waragad Universitas pikeun wani ngajar anime (hiji conto).



Dinten ayeuna, Partéi Républik Arizona mutuskeun nyandak kawijakan Twitter anyar.



Kawijakan pikeun BLOCKING akun anu cocog sareng propil.

Tweet Asli

'Kami, di Partéi Republik Arizona, ngagaduhan kabijakan anyar pikeun ngahalangan pangguna Twitter anu akun na didamel atanapi saatos Nopémber 2020, nganggo avatar Anime, gaduh kirang ti 25 pengikut, sareng spam ngabales tweet kami. Kami henteu penggemar bot gedé. Hatur nuhun parantos nuturkeun, sanaos! '

Kanggo sababaraha alesan, saha waé anu ngagaduhan avatar anime beurat stereotip kana ember rekening anu ngalakukeun X, Y atanapi Z.



Biasana dikaitkeun sareng spam, sikep, kayakinan, atanapi naon waé kritik ti urang Amérika Serikat anu aya hubunganana sareng politik.

Fans anime mogok deui

Sarcasm, Hentai, sareng sadaya jinis Tweet mimiti banjir saatos Tweet munggaran mimiti hirup.

Sakumaha nunjukkeun rt.com:

'Pangguna Twitter nyatakeun yén milih avatar anime mirip sareng kuring 'Diskriminasi' sareng panasaran naon kabijakan GOP ngeunaan avatar ti acara The Simpsons.

Saatos nyadar yén aranjeunna gaduh 'Micu sababaraha urang,' Arizona GOP gancang netelakeun yén akun Twitter kudu 'Minuhan KABEH kriteria anu dibéréndélkeun di handap pikeun diblokir.'

Dina waktos anu sami, aranjeunna nyarankeun yén sajumlah leutik babaturan sareng cinta kana anime 'Mungkin gaduh anu sami.'

Partéi Republik Arizona ngabales, kitu ogé penggemar anime

Stereotip anime henteu kantos maot

Kuring parantos ningali sorangan.

Kuring kantos di YouTube, ningali pidéo anu TEU aya hubunganana sareng anime (Hip Hop, jst), sareng batur dina komentar ngahina jalma séjén. Sareng nyatakeun yén aranjeunna kedah 'resep anime sareng janten anu éléh'.

Parafrase, jelas.

Seolah-olah kahirupan anime nyéwa gratis dina seueur pipikiran jalma, sareng aranjeunna nganggo éta salaku sarana pikeun 'ngahina' jalma nalika paguneman henteu aya hubunganana.

Hiji conto aya di 2016.

'Strategist politik Rick Wilson, anu ngiringan ngasongkeun grup anti-Trump, Proyek Lincoln, nyatakeun kana MSNBC yén kaseueuran pendukung Trump anu leres 'Lalaki bujang anu henteu gaduh anak anu onani kana anime.'

anime digif raray gif

Naon anu anjeun pikirkeun?

top 10 anime terbaik sepanjang waktos

Sumber: https://www.rt.com/usa/510830-arizona-gop-loves-anime/

-

Disarankeun:

Féstéotip Anime Anu Paling Ngaganggu Hate Hate Dina Kurang tina 60 Detik

Politikus Australia Ngaku Pedang Seni Online IsKiddie porno Manga