AnimeLog Sanés Pupusna Crunchyroll Atanapi Funimation, Éta Sanés Tapi Clickbait

lisbeth serius rai

AnimeLog nyaéta 'gaganti' pikeun KissAnime saatos pupusna nembé. Atanapi sahenteuna éta anu disebut ku sababaraha jalma.

Sareng teu heran - clickbait YouTubers sareng penerbit nyatakeun yén éta 'pupusna Crunchyroll sareng Funimation'.



Éta henteu kénging deui clickbait ti éta , teu kakantun pikaseurieun sareng teu kaéra.



Sababaraha penggemar anime sigana satuju sareng éta sanaos tapi dina gelar anu kirang diperbebaskeun.

Nah f * ck éta, aranjeunna BEUNGEUT ogé ...



Sakumaha anjeun tiasa tingali ku Tweet ieu, sababaraha peminat ogé:

  • BENAR yakin AnimeLog bakal maéhan Funimation sareng Crunchyroll.
    • Éta ogé hartosna jasa streaming anime anu langkung alit.
  • Sareng sababaraha yakin AnimeLog mangrupikeun 'masa depan'.
  • Atanapi gaganti anu saé pikeun KissAnime.

Ieu mangrupikeun barang-barang anu kuring kedah seuri.

Kuring meunang, fans anu HENTI pikeun streaming anime pikeun ningkat. Sareng aranjeunna nekat jasa anu masihan aranjeunna naon anu aranjeunna pikahoyong.

Tapi… AnimeLog sanés ksatria anjeun dina bersinar waja Abdi sieun.

Ngan éta henteu.

AnimeLog henteu cukup saé pikeun 'maéhan' nanaon

animelog gratis streaming saluran youtube Jepang

AnimeLog mangrupikeun hasil tina 30 studio anime datang babarengan pikeun ngajantenkeun kajadian. Éta ngeunaan waktos, Kuring kantos nyarios kolaborasi nyaéta pendekatan anu pangsaéna.

Studios sapertos:

  • Toei Animasi
  • Kodansha
  • Nippon Animasi

Sareng seueur deui, aranjeunna ngarencanakeun nawiskeun 3000 judul anime GRATIS dina saluran YouTube na.

anime pangageungna sepanjang waktos

Aranjeunna ngarencanakeun ngahontal ieu taun 2022. Janten tong bungah teuing.

upami aranjeunna ngahontal tujuan na di 2022:

Aranjeunna bakal ngagaduhan langkung seueur kontén tibatan jasa streaming anu mayar

funimasi crunchyroll

Ieu kedah écés pikeun saha waé, éta alesan jalma-jalma teuing bungah pikir éta bakal ngaleungitkeun jasa streaming anu mayar.

Crunchyroll ngagaduhan langkung ti 1000+ judul anime di Amérika Serikat. di nagara sanés tempatna ti:

  • 800
  • 600
  • 500
  • 300
  • 100
  • lima puluh

Gumantung kana nagara mana atanapi bagéan dunya urang nuju nyarios.

Ieu leres kanggo Funimation ogé tapi jumlahna bakal béda kumargi aranjeunna gaduh Langkung sakedik anime dina platform maranéhna.

Dina skénario ieu AnimeLog bakal ngadominasi sareng éta bakal ngalakukeun sababaraha karuksakan.

Tapi éta henteu réalistis

hargana artos gobin slayer e1597841623300

Saha waé anu nganggap AnimeLog mangrupikeun penyelamat hébat anime parantos hilap hiji hal: artos.

  • Kumaha FREE bakal dibiayaan?
  • Kumaha éta bakal sustainable?
  • Kumaha carana bakal asup akal finansial?
  • Kumaha studio anime bakal nguntungkeun?

youtube 1

Iklan YouTube bunuh diri mutlak. Sadayana studio anime anu ngabagi sapotong pie anu alit di antara anu sanésna bodo.

Upami aranjeunna mutuskeun pikeun monetisasi ku cara kieu aranjeunna bakal gancang diajar éta bisnis goréng. Sanés kusabab iklanna henteu ngasilkeun artos, tapi kusabab éta sauyunan sareng modél bisnis industri.

Toei Animation sareng anu sanésna, ageung atanapi alit, tiasa nyayogikeun anime 'gratis' sakumaha anu dipikahoyong. Aranjeunna tiasa ngeusian saluran YouTube dugi ka bitu kalayan anime upami aranjeunna milih.

Dina ahir poé - artos perlu dilakukeun, atanapi henteu éta teu aya kasempetan pikeun ngagusur perusahaan streaming anime.

Sareng maénkeun dina daérah sistem YouTube sanés ideu pangpinterna.

Upami studio anime ngawangun WEBSITE nyalira babarengan sareng nyandak pendekatan ieu kuring bakal langkung kagum. Aranjeunna kukituna gaduh kontrol sareng langkung ngungkit ku cara éta.

Éta langkung seueur mangrupikeun investasi jangka panjang, sareng kuring ningali hal 'YouTube' anu aranjeunna lakukeun salaku investasi jangka pondok.

Langkung saé aranjeunna parantos ngarencanakeun langkung payun pikeun kapentingan nyalira.

Hiji-hijina cara AnimeLog tiasa menyakiti CR / Funi:

  1. Nyekel lisénsi sareng nolak ngajualna.
  2. Pasihan anime gratis salami 5 taun langsung.
  3. Simpen sadayana di Jepang.
  4. Pindah tina YouTube kana platform di-imahna nyalira.

Tapi kanyataanana nyaéta Toei Animation sareng 29 studio anime anu sanés henteu diwangun sapertos kitu.

Aranjeunna henteu ngagaduhan tingkat kas sareng aset pikeun ngajaga aranjeunna narik éta. Ieu pendekatan 'Amazon' tapi Amazon narik éta kusabab éta ngagaduhan investor.

Studio anime Jepang henteu ngagaduhan dukungan sapertos kitu. Janten teu nanaon tapi impian.

Éta impian anu saé, tapi fans anime kedah lirén sareng mikirkeun kabodoan naon anu aranjeunna anggap.

Abdi resep ideu AnimeLog tapi éta pendekatan anu salah kecuali upami aranjeunna ngagaduhan barang kanggo jalan. Kusabab éta sanés investasi jangka panjang anu praktis.

Hayu urang akhiri ieu sareng sakumpulan Tweet anu aya hubunganana:

-

Sumber berita: Twitter.

Disarankeun:

alus bahasa inggris dijujut anime pikeun ditonton

Masalah Ngabajak Anime Sareng Kumaha Peryogi Direngsekeun

Jasa Streaming Anime Toei Animation 'Gratis' Moal Ngaleungitkeun Piracy