Perusahaan Mecha ngahontal 1M + Fans Unggal Bulan Saprak Mimiti 2020

kameunangan ngagorowok dongéng buntut

Perusahaan Mecha ieu dimimitian dina Méi 2016. Kalayan kontén saacan Juni 2016.

Jaman éta mangrupikeun situs alit sareng anu robih saatos diulas dina situs anime Indonésia dina taun anu sami.



acara anime kanggo nonton dina basa inggris dijuluk

Éta mangrupikeun perjalanan anu pondok (ngan ukur 4 taun ayeuna) tapi seueur anu kahontal dina jangka waktos éta.



Éta niat kuring ti mimiti barina ogé, éta sababna situs éta ngagaduhan rasa anu unik.

1m + peminat anime

1M + mangrupikeun tujuan pikeun 2020, tapi éta kahontal langkung ti payun, sapertos tujuan ti taun-taun samemehna.



naon sapotong kahirupan anime

Sareng nalika / upami anjeun ngagabungkeun sadaya juru internét Perusahaan Mecha ngahontal, jumlah éta janten 5-8M +.

Éta kalebet média sosial, halaman wéb, rujukan sareng seueur deui.

Sareng tong hilap hiji hal anu penting:



Sadaya ieu dilakukeun mandiri (ANM mangrupikeun situs anu mandiri)

Jaringan Berita Anime, Crunchyroll, atanapi situs naon waé anu 'ageung' anu tiasa dipikirkeun… Seuseueurna dipimilik ku perusahaan sanés.

naon anu anime pangsaéna sepanjang waktos

Saeutik pisan anu mandiri.

Éta kanyataan. Kuring gé tetep kitu ogé.



Sakitu seueur anu tungtungna rusak kusabab éta, upami anjeun naros ka kuring. Sajauh Perusahaan Mecha, aya deui anu bakal datang.

Ieu ngan ukur mimiti. Kuring ngahargaan anjeun bagian tina éta.



-

Disarankeun:

keureutan kahirupan romansa kahirupan anu pangsaéna

12+ Pidéo Perusahaan Mecha Pangsaéna Pikeun Méré Anjeun Dorong Ekstra

Naha kuring mutuskeun pikeun ngiringan Industri Anime