Anime Clickbait, Budaya Amarah, Sareng Kumaha Pangaruh Ngahasilkeun langkung parah

kyou fujibayashi bangor raray clannad

Anime clickbait kasohor di komunitas anime.

serial anime top sepanjang waktos

Palaku anu parah pikeun ieu nyaéta YouTubers. Fans Anime sorangan parantos nyarios 1000 kali dina internét.



Salajengna janten situs berita anime. Sababaraha anu vultures budaya, sareng anu sanés anu diwangun tina HYPE.



Saluareun éta - anjeun gaduh situs anu nyerat ngeunaan anime (sasarengan sareng topik anu sanés) anu dipikaterang ku clickbait anime.

Naon clickbait anime?

judulna clickbait anime



'Clickbait' Kuring ngaku mangrupakeun istilah anu disalahgunakeun sareng disalahgunakeun.

Kaseueuran jalma panginten naon waé anu ngagaduhan judul atanapi gambar anu saé nyaéta 'clickbait', tapi éta sanés jalanna.

Clickbait nyaeta naon-naon anu SALAH. Éta leres-leres saderhana éta.



Jinis headline dimana anjeun ningali konténna, éta henteu ngagambarkeun atanapi bahkan teu aya hubunganana sareng kontén dina judulna.

Kadang judul sareng format klise (anjeun menang percaya, jst) dianggap clickbait.

Anime clickbait dina YouTube mah béda

youtube anime clickbait



Anjeun bakal ningali ieu seueur dina akun YouTube. Bobo, bodo, leuwih luhur sareng ekspresi raray 'dipaksa' pikeun ngajantenkeun jalma KLIK.

Jinis rupa anu anjeun moal ngalakukeun dina kahirupan nyata sabab éta sadayana kalakuan sapertos anjeun maén peran dina pilem.



Tapi 'corny' teu aya hubunganana sareng clickbait. Éta naha judulna nyasabkeun, teu tulus atanapi nyiptakeun keterlaluan palsu.

Kumaha anime clickbait mangaruhan budaya ngamuk

anime clickbait soranews

Soranews lungsur tulisan ieu dinten anu sanés.

Judulna nyaéta:

Naha anime kedah ngamimitian langkung leres sacara politis pikeun pamirsa luar negeri? Debat Twitter

Panulis dimimitian ku nyarios:

'Animasi Jepang parantos lami gaduh reputasi kanggo ngadorong batas-batas naon anu tiasa ditampi , tapi naha ngadorong teuing dinten ayeuna? '

Nyorong teuing kanggo saha? (Minoritas anu nyaring tangtosna).

Aranjeunna teras nyarios:

'Nalika aksés kana anime janten langkung gampil sareng gampang, pemirsa di luar negeri na teras-terasan ngembangna ngalangkungan jalma-jalma anu ageung sareng gaduh minat / karemenan pikeun susunan nilai-nilai masarakat Jepang anu katingali dina medium. Kusabab éta, aya paningkatan debat siga naha anime henteu kedah langkung merhatoskeun ideu kabenerasan politik. '

Nalika kuring ngaraos panulis ngagaduhan niat anu saé, jinis ieu Judul nyasabkeun.

Panulis asalna ti Amérika Serikat, anu sering nerangkeun.

Twitter TEU debat ngeunaan topik ieu. Éta sacara harfiah mangrupikeun minoritas jalma di kulon anu nangis ngeunaan anime anu salah sacara politisna, atanapi sakedik Jepang ngabengkokkeun tuur kana propaganda rétorika maranéhna.

Ngan ayeuna Twitter 'debat' leresna politik anime Kusabab tulisan Soranews nuju ngalakukeun bunderan dina média sosial.

Ngahaja atanapi henteu, ieu didamel hype.

Tweet ieu nyarios sadayana.

Kotaku mangrupikeun palaku anu sanés ku judul anu nyasabkeun.

Tanggal 20 Pébruari 2020 aranjeunna nyiptakeun tulisan anu disebut 'Pokemon anime dituduh ngabodaskeun bodas'.

Alesan Éta henteu katutup didieu di Perusahaan Mecha, nyaéta kusabab saatos ditingali - éta BENERna masalah dimimitian.

Teu aya anu humandeuar, kecuali 1 atanapi 2 akun dina Twitter (paling henteu).

Kotaku urang clickbait parantos ditiup kaluar tina proporsi sareng nyiptakeun masalah anu bahkan henteu nyata.

Malah ayeuna ampir teu aya anu ngeluh, Kotaku ngan ukur ngadamel hype pikeun klik.

Sababaraha urang sigana 'kéngingkeun' sareng ngartos kana clickbait anime anu jelas anu nuju di dieu.

Kumaha anime clickbait masihan 'kakuatan' pikeun Palsu budaya ngamuk:

1. Éta nyiptakeun amarahna tina hawa ipis

Balik kana artikel Kotaku deui - sapertos Tweet kieu: aranjeunna nuju ngagaur sh * t up kanggo klik.

Anu disebut 'pamutih' serangan Pokemon sanés sareng sanés hal anu nyata.

Kotaku NYiptakeunana.

pokemon pemutihan kotaku amarah palsu

Naon anu gélo nyaéta kumaha aya langkung ti 400+ koméntar sareng kumaha caketna kana ampir satengah juta pandangan.

Sareng ieu aya dina kanyataan anu teu aya ieu mangrupikeun ISU kanggo dimimitian.

Kotaku ngagunakeun pangaruhna pikeun nyiptakeun 'amarah palsu' sareng ngan ukur ayeuna janten topik jalma anu 'sakuduna dituju' ngambek.

Ieu disingenuous

Éta nyiptakeun amarahna kaluar tina hawa ipis, anu teras masihan Kakuatan ka sakeupeul jalma anu nangis ngeunaan masalah anu sanés.

Atanapi bahkan dina kasus-kasus anu teu aya anu ngadu'a dugi ka 'amarah palsu' diciptakeun ku anu disebut wartawan sareng halaman wéb anu teu étis.

Upami BENERna amarah maka masuk akal pikeun ngalaporkeun ngeunaan éta. Tapi upami teu aya anu ngagalura, anjeun ngan ukur ngalakukeun éta pikeun klik, pandangan, kalayan nyébarkeun nyebarkeun kabohongan sareng nyababkeun kontropérsi demi éta.

2. Éta masihan minoritas LOUD platform

Kadang nyarios Ngalawan budaya ngamuk 100% diperyogikeun. Anjeun teu tiasa ngantep hal-hal anu tangtu sareng jalma nyorong narasi palsu sareng nyebarkeun kabohongan.

Kebangkitan Pahlawan Perisai mangrupikeun salah sahiji anime éta.

Dina 2019 éta ngagaduhan panyabab nyata sareng kontropérsi sakurilingna. Situs feminis (sareng SJW'S dina Twitter) sadayana nyerang anime. Ngaku tuduhan perkosaan palsu ngalawan tokoh utama éta toksik.

sjw dipicu naékna pahlawan taméng

Ieu mangrupikeun hal anu nyata, janten dina kasus sapertos kieu anjeun kedah ngalakukeun naon anu anjeun kedah lakukeun.

Komo Anime News Network ogé ilubiung dina ngadorong narasi.

Sabalikna leres nalika éta 'henteu' leres-leres amarah

Candak tweet ieu salaku conto.

Aya anu ngeluh ngeunaan Shounen Jump.

Aranjeunna nyebatkeun Dragon Ball siga anu kipas, tapi teras nangis sabab Shounen Jump nerbitkeun adegan 'kasar' ti Dragon Ball sareng Bulma sareng Master Roshi.

mendakan master roshi ecchi

Ieu mangrupikeun pikasieuneun palsu anu PERNAH dipasihan platform

Ku masihan amarah palsu platform, atanapi keterlaluan éta leres-leres sababaraha urang komplain - hartosna masihan jalma-jalma ieu platform pikeun nyebarkeun kabohongan, karacunan, sareng agénda na.

Bobo pikeun ngalaporkeun jenis sh * t ieu upami sanés leres-leres hal. Éta jinis situs clickbait crap henteu tulus, blogger sareng 'wartawan' dipikaterang.

Jinis clickbaiters anime ieu ngan ukur ngajadikeun langkung parah sareng tiasa nyababkeun langkung cilaka tibatan anu saé.

rwby bunuh diri

Ayeuna tong salah paham - Kuring kantos kabeulit dina kontropérsi Kusabab titik # 2.

Kuring ngalaporkeun ngeunaan kipas tina RWBY anu bunuh diri deui dina 2019. Kuring ngan ukur ngalaporkeun ngeunaan éta saprak kuring néwak heula (henteu aya situs anu nutupan).

Ku masihan jalma ieu platform - tétéla éta mangrupikeun jalan anu nyiptakeun berita palsu pikeun diperhatoskeun.

DILETAK DUA RWBY

Aranjeunna ngahapus akunna, sareng éta dikonfirmasi janten tipuan.

Carita berita ieu BLEW UP di panjuru Twitter sareng internét.

Intina didieu nyaéta ieu naha masihan amarah palsu atanapi troll platform anu BAHAYA.

Éta panginten tiasa ngadorong pandangan anu teu waras kana situs ieu, tapi biayana naon?

Sababaraha pangaruh anime palacuran perhatian aranjeunna pisan, aranjeunna teu paduli ngeunaan konsékuansi.

Tapi éta mangrupikeun tren anu jelas langkung ngabahayakeun tibatan saé. Utamana lamun éta ngahaja.

Urang kedah:

  • janten langkung émutan
  • atanapi lempeng nepi teu malire situs anu nyiptakeun masalah sareng amarah palsu pikeun kapentingan pribadi sorangan.

Nyarios kaluar ngalawan amarah mangrupikeun pedang bermata duaan sareng henteu kedah dilakukeun sembarangan.

-

Disarankeun:

Janten Disebut Jurnalisme Anime, Sareng Kumaha Sadayana Di Éta Kanggo Pencét

Ieu Naha Anime Moal Kantos Politik