Kipas Angry Ngatur Bleach Manga dina Seuneu Saatos Tite Kubo Sigana Ngritik Karakter Jujutsu Kaisen

Jujutsu Kaisen Ngambek Saatos Tite Kubo Nyebutkeun Awéwé JJK Anu henteu pikaresepeun

Émut nalika penggemar Pahlawan Akademisi kuring anu ngaduruk manga dina taun 2020? Éta mangrupikeun salah paham anu nyababkeun seueur ambek 'bangun'.

Sigana mah sapertos baheula.



Ayeuna hal anu sami kajadian sareng manga BLEACH karya Tite Kubo.



Kapamimpinan dimimitian saatos wawancara anyar Tite Kubo.

Pikiran Tite Kubo ngeunaan Jujutsu Kaisen

kubo wawancara jujutsu kaisén karakter



serial anime top sepanjang waktos

Dina bagian tina wawancara anu anyar sareng Tite Kubo, panulis BLEACH, anu ngawawancara naroskeun patarosan ngeunaan JJK.

Salaku réspon (nalika ditarjamahkeun) Kubo nyarios:

'Kuring henteu tiasa mendakan awéwé anu pikaresepeun di Jujutsu Kaisen.' - Tite Kubo



Sakumaha biasana sareng WOKE Riungan Twitter sareng jalma-jalma anu henteu ngagaduhan kamampuan pamahaman, aranjeunna nuju nyandak sadayana tina kontéks.

Aranjeunna henteu ganggu maos ngalangkungan wawancara ENTIRE sareng parantos janten korban céri. Sareng bahkan ngaduruk na Bleach manga.

Dicarioskeun sababaraha anu malah nyéépkeun sababaraha cimata dina prosés sareng nangis walungan anu bakal nyieun Justin Timberlake timburu.



kipas twitter ngaduruk pemutih manga

https://animemotivation.com/wp-content/uploads/2021/03/twitter-fan-burning-bleach-manga.mp4

Kaluar tina kontéks

jujutsu kaisen tite kubo twitter wawancara



Sakumaha ditingalikeun ku gambar, kontéks lengkepna tiasa ditingali di dieu. Fans céri nyokot sapotong wawancara sareng lumpat sareng éta.

Éta ngan saukur kabohongan anu kaleresan kabuka hideung bodas.

'Kuring yakin karakter awéwé dina Jujutsu Kaisen sampurna cocog sareng paménta pamiarsa.'

Anjeunna nuju nyarios dugi ka sababaraha penggemar anime hoyong aspek-aspek tertentu nalika ngeunaan karakter awéwé. Dina JJK khususna.

Malah ieu tétéla Sanés tarjamahan anu leres 100%. Janten sanés cerminan anu pangsaéna tina poin na.

kubo jrl kontropérsi e1614799651220

Hal anu sami kajadian sababaraha minggu ka pengker nalika Crunchyroll ngumumkeun séri anime anyar.

Tarjamahanana henteu akurat, sareng para penggemar balistik sateuacanna aranjeunna ngahapus Tweet sakedap.

Upami jalma lirén:

anime sami sareng didamel di jurang
  • Ngabodorkeun nanaon
  • Ceurik ngaluarkeun susu
  • Milarian kontéksna
  • Dipikir kritis

Satuluyna ngabatalkeun budaya, sareng karacunan anu aya sareng éta bakal maot dina wengi.

Éta anu naroskeun sakedik teuing. Ieu ngan hiji alesan deui kunaon sababaraha jalma nyingkahan komunitas anime.

Utamana dina Twitter.

-

Disarankeun Teras:

The 35+ Pangalusna Tanda kutip Jujutsu Kaisen Penggemar Bakal Ngahargaan

7 Jenis Penggemar Anu Nyababkeun Komunitas Anime TOXIC