Saatos Pembelian Sony ngeunaan Crunchyroll, Fans Anime Hariwang perkawis ieu

mikoto misaka nangis lucu

Judulna henteu 100% akurat. Hartina Sony masih ngarundingkeun tapi sigana bakal mésér Crunchyroll.

Aranjeunna teu gaduh alesan henteu ka dina titik ieu.



Jalan anu mana waé ogé, kuring parantos ningali cekcingan dina berita ti saprak ngalaporkeunana kamari-kamari énjing.



Konsensus sacara umum sigana henteu saé. Sareng SANGET pisan anu sumanget dina jalan anu anjeun ngarepkeun.

top 20 anime sadaya waktos

Éta sanaos kanyataanna yén Sony mangrupikeun perusahaan Jepang, sareng jasa streaming anime bakal aya dina kadali Jepang ...



Tanah air anime.

Naon anu disebatkeun penggemar anime?

Hayu urang kana éta.

Ieu sababaraha masalah ti komunitas anime.



1. Sénsor

Sony kasohor sénsor kalayan pidéo na di Amérika Serikat sareng sajabina. Éta tempat ideu 'sensor' asalna tina hubungan sareng Sony mésér Crunchyroll.



Sareng pikeun saha waé anu mikir éta moal kajadian, ngartos yén éta parantos kajadian di handapeun permukaan.

Ngan éta sanés sensor anu jelas yén jalma pikir Sony bakal ngalaksanakeun sareng Crunchyroll dina sabuk na.



Disebutkeun, ku monopoli Sony dina anime, aranjeunna 'tiasa' kagoda janten sarakah sareng otoriter. Sareng éta bakal ngakibatkeun sénsor tanpa ragu.

Jenis sensor anime anu tiasa urang tingali

sensor dub anime sapotong

Jenis sénsor anu munggaran tiasa fisik. Hartina sénsor tiddies anime sareng 'asét' sanés.

sapuluh potongan kahirupan anime anu luhur

Ieu mangrupikeun jinis sénsor anu kuring henteu tiasa parhatoskeun pisan, tapi deui, Upami Sony kabawa ku monopoli - saha anu nyarios yén aranjeunna moal ngalakukeun éta?

Ieu bakal langkung seueur hal di luar Jepang tibatan di jerona.

Sénsus 4kids

Jenis 2 sénsor anu tiasa urang tingali sami sareng 4kids. Anu ku jalan kitu, masih kajantenan di taun 2020.

Upami anjeun parantos bobo, Funimation parantos 'sénsor' seueur anime dina sisi panarjamahan.

Aranjeunna parantos ngalihkeun hartos aslina kalayan definisi politik anu langkung, sareng seueur deui.

Dibikeun naon anu urang terang nalika ngeunaan taktik sénsor biasana Sony, jenis sensor anime ieu tiasa janten langkung norma.

Dubs anime bakal palaku utama Abdi nyarios.

Patali: Masalah Anu Muncul Ngeunaan Sensor Anime, Sareng Naon Anu Tiasa Kajantenan

2. Pareuman langkung seueur situs bajak anime

hiji bajak bandéra

Bajak laut Anime aya di payuneun paguneman, henteu sapertos anu sateuacanna. Utamana saatos Situs utama KissAnime nyaéta mareuman ku Panyekel hak cipta.

Dua bajak laut sanés atanapi dua parantos pareum saprak éta kajantenan ka KissAnime.

Kalayan undang-undang hak cipta anyar Jepang anu dimaénkeun di 2021, Januari, sareng pameseran Sony tina Crunchyroll, gampang pikeun ditingali kamana waé ieu jalanna.

Di Jepang khususna, anjeun tiasa nyanghareupan waktos panjara sareng denda 3.000.000 pikeun pembajakan upami dicekel.

Patali: Ngunduh sacara haram Manga Ayeuna Bakal Ngalebetkeun Anjeun Ti panjara Ti 2021

Naha mareuman situs bajak laut bakal gaduh pangaruh anu sabalikna

Di luar Jepang sareng Amérika Serikat, anime urang:

  • Blok daérah.
  • Masalah lisénsi.
  • Pilihan kawatesanan.
  • Jasa kawates.

Sareng masalah sanésna nimbulkeun pembajakan. Éta sababna pembajakan anime perlu. Atanapi langkung saé - a jahat perlu.

puncak 10 anime terbaik sepanjang waktos

Upami Sony, sapertos Disney, mutuskeun sacara agrésif sasaran situs bajak laut pikeun mareumanana, éta moal tungtungna ogé pikeun aranjeunna. Sanajan aranjeunna gaduh alesan anu saé pikeun.

Pikeun seueur nilai sareng jasa anime ayeuna henteu masuk akal kusabab blok wilayah sareng kurangna kasadiaan.

Piracy mangrupikeun masalah palayanan, sareng upami Sony palinter, aranjeunna bakal pokus kana éta. Daripada nyandak jalur klise anu teu pernah jalan.

Naha poténsi pameseran Sony pikeun Crunchyroll mangrupikeun hal anu saé?

Ngan ukur waktos bakal nyebatkeun.

Disarankeun:

Surat Dibuka Pikeun Industri Anime Ngeunaan PIRACY

Jasa Streaming Anime Gratis Toei Animation Moal Ngaleungitkeun Piracy