9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime

Sesshomaru Inuyasha Anime 1

'Janten, urang tepang deui lanceuk.' - Sesshomaru

Sesshomaru nyaéta setan getih pinuh ti Inuyasha. Ogé lanceukna Inuyasha nyalira.



Anjeunna licik, sakti, saurang jalma sakedik kecap, sareng ngagaduhan sikep goréng. Sahenteuna dina awal taun Inuyasha .



Tapi nalika acara parantos asak, Sesshomaru antukna janten dewasa ogé sareng ngarobih sakedik.

9 Tanda kutip Sesshomaru Ti Inuyasha

# hiji



3 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Kuring milarian anu sanés ngan ukur pikeun merangan mahluk anu pangkuatna anu hirup, anu ngaluarkeun rasa rendah diri anjeun.' - Sesshomaru

#dua

3 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Entong bodo, kuring teu gaduh waktos sapertos limbah.' - Sesshomaru

Ieu salaku réspon ka Jaken, antekna.

Tanda kutip Sesshomaru # 3

'Naha éta kuring sieun, atanapi éta ngan saukur kuring henteu terang wates kuring nyalira?' - Sesshomaru

Salah sahiji adegan munggaran tina acara Inuyasha Anime.



# 4

9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Pikeun mikir yén anjeunna ngadamel kuring, Sesshomaru, ngageter sieun bari sakedap. Inuyasha, dina waktos éta langsung. ” - Sesshomaru

Kutipan ieu tina adegan dimana Inuyasha janten setan lengkep. Nya, ampir!

# 5



9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Gambar pedang anjeun Inuyasha. Atanapi naha anjeun masrahkeunana ayeuna henteu kedah perang? ' - Sesshomaru

# 6

9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Saksikeun ieu sareng diajar ti tuan, Inuyasha. Kalayan hiji stroke abdi bakal meuncit 100 setan. ' - Sesshomaru

Salah sahiji adegan pangalusna Sesshomaru. Abdi kedah nyarios.



Tanda kutip Sesshomaru # 7

9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Kuring boga hak Tetsusaiga. Sanggup deui nalika kuring nunjukkeun kakuatan aslina. ' - Sesshomaru

Anjeun kedah ngaku. Sesshomaru terampil nganggo Tetsusaiga saolah-olah anjeunna ngagaduhan barang éta.

# 8

9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Nyentuh pisan, nyobian mésér waktos pikeun nyalametkeun nyawa babaturan anjeun.' - Sesshomaru

# 9

9 Tanda kutip Sesshomaru Tina Inuyasha Anime
'Transformasi ieu dieureunkeun ku panah, mojang anu fana henteu kirang. Sigana mah Tetsusaiga henteu nyandak ka kuring. ' - Sesshomaru

Ieu mangrupikeun adegan anu pikaresepeun ti Inuyasha. Kudu cinta Kagome, sareng réspon Sesshomaru.

-

PAUTAN MUNGGUNG:

10 Kutipan Pendekar Anime

Klét Shounen Anu Paling Biasa Anu Tiasa Tiasa Dina Anime

Tanda kutip Anu Kuat Ti Kabaneri Bénténg Besi Anu Jero Jero