9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar

rokudenashi glenn radars

'Kapamimpinan nyaéta ngeunaan ngajantenkeun anu sanés langkung saé kusabab ayana anjeun, sareng pastikeun pangaruhna lumangsung nalika anjeun henteu aya.' - Teu dipikanyaho

Sadayana pamimpin benten. Tapi sababaraha hal ngahartikeun sadayana:



  1. Aranjeunna duanana egois JEUNG DIRI.
  2. Aranjeunna damel pisan pikeun ngembangkeun anu aya disakurilingna. Komo Upami teu dihaja.
  3. Aranjeunna ngagaduhan tujuan, sareng ngartos NAHA aranjeunna ngalakukeun naon anu dilakukeun.
  4. Aranjeunna kerja keras dina diri sareng henteu sieun ngalakukeun kasalahan.
  5. Aranjeunna mikirkeun hal-hal ku logika sareng henteu dikawasa ku émosina.

Dina dunya anime - kanyataan ieu henteu béda. Kusabab karakter anime gaduh ciri khas manusa oge.



Ieu 9 pamimpin anime anu paling motivasi, boga pangaruh sareng mereun anjeun tiasa diajar tina…



anime pangageungna sepanjang waktos

1. Marika Kato (Bajak Laut Spasi Bodas)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Marika nyaéta karakter anu gampang jalan sareng katerampilan komunikasi anu kuat, sareng napsu anu séhat pikeun résiko.

Kakuatan utama Marika Kato salaku pamimpin:

  • Pembuat kaputusan gancang, sareng gancang dina sampéanna.
  • Saeutik henteu konvensional.
  • Gawé ogé dina-tekanan, henteu kantos kabebanan ku éta.
  • Ngajaga sirah anu tiis dina kaayaan anu sengit, anu ngainspirasi batur pikeun ngalakukeun anu sami.

2. Koro Sensei (Kelas Pembunuhan)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Anjeunna katingalina anéh sabab anéh. Sareng ku cara anu anéh - ieu mangrupikeun salah sahiji perhatosan Koro Sensei salaku pamimpin.



Singkatna, ieu kakuatan Koro salaku pamimpin:

  • Terus-terusan nganalisis kaayaan sareng tetep dijalankeun.
  • Rencana sajauh-jauh ka hareup yén sagala kamunduran minimal paling saé, kedah aya anu datang.
  • Terus-terusan mikir 'kumaha upami' pikeun nyegah kasalahan anu teu perlu.
  • Ngasuh muridna sareng fokus kana kaunggulan inti na pikeun ngaluarkeun anu terbaik pikeun anu sanés.

Patali: 10 Alesan Koro Sensei Mangrupikeun Guru Sakola Pangsaéna Anu Anjeun Henteu Pernah

3.Miho Nishizumi (Katresna Sareng Panzer)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar



Miho sanés tokoh anu ningali khusus dina hal desain. Sareng gampang pikeun nganggap anjeunna henteu 'ningali bagian' dina hal janten pamimpin.

Tapi éta henteu aya hubunganana, sabab kanyataanna nyaéta: pamimpin ditangtukeun ku tindakanana, henteu pernah katingalina.



Kakuatan Miho salaku pamimpin:

  • Strategis.
  • Ngarencanakeun hal-hal sateuacanna sateuacanna.
  • Teu konvensional sareng kreatif dina metodeu dirina.
  • Tiis kalem sareng dikumpulkeun.
  • Logis.

4. Kanie Seiya (Amagi Brilliant Park)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Kanie nyaéta badut malik nalika anjeun mimiti ningali anjeunna dina layar. Hartina: anjeunna sombong, pinuh ku dirina, sareng siga anjeunna pinuh ku sh **.

anime kalayan kakuatan gaib sareng kahirupan sakola

Tapi éta kusabab Kanie mangrupakeun jinis pamimpin anu bersinar dina kaayaan anu pas.

Kakuatan pikeun Kanie salaku pamimpin:

  • Logika murni.
  • Mampuh nyaring omong kosong, sareng fokus kana naon anu penting.
  • Motivasional ka timnya, sareng sanggup ngadorong aranjeunna.
  • Seuri kana masalah anu disanghareupan tibatan setrés.
  • Pisan rajin.

5. Najenda (Akame Ga Kill)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Lian ti janten naon anu anjeun sebut tom-boy, Najenda mangrupikeun pamimpin alami ku kapribadian sareng pendidikanana.

Beda sareng pamimpin anu sanés, anjeunna tangguh ka anu sanés, sareng henteu sabar kana BS mana waé nalika dina ngerjakeun padamelan.

Kaunggulan kapamimpinan Najenda:

  • Tiis kalem sareng dikumpulkeun.
  • Ton pangalaman sareng hikmah.
  • Mampuh ngagunakeun logika dina kaayaan émosional pikeun maju.
  • Dekat sareng nyaman janten caket.
  • Mampuh membela dirina dina gelut, sareng mingpin ku conto.

Maca: 8 Tanda kutip Akame Ga Maéhan Anu Bakal Ngajantenkeun Anjeun Pikir

6. Junichirou Kagami (Denpa Kyoushi)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Junichirou nyaéta Otaku anu ngajalankeun blog populérna sorangan, bari ngumpulkeun patung salaku hobi.

Mantra anu hiji anu kuring resep nyaéta: Kuring ngan ukur tiasa ngalakukeun naon anu kuring pikahoyong.

Kaunggulan kapamimpinan:

  • Henteu konvensional, kontroversial sareng unorthodox langkung sanés.
  • Sudut pandang anu unik tina pamuter video.
  • Gampang jalan, santai kapribadian.
  • Mampuh ngamotivasi sareng mereun batur.
  • Seukeut, calik sareng calakan.
  • Teu kedah jaga-jaga.

7. Shiroe (Log Horizon)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Shiroe mangrupikeun jinis introspektif. Salawasna milari jawaban dirina, sareng mikiran hal-hal sateuacan nyandak kaputusan.

Gaya kapamimpinan na nyaéta: ngarah tukangeun layar, sabalikna tina janten pusat perhatian.

anime nomer hiji sepanjang waktos

Kaunggulan kapamimpinan Shiroe:

  • Ditunda deui sareng gampang jalan.
  • Gampang akur, sareng gampang dideukeutan.
  • Boro-boro kaleungitan watekna, sareng nanganan hal-hal kalayan rajin.
  • Strategist master.
  • Anggo intél na kanggo mereskeun hal-hal, tibatan nganggo fist na.
  • Mikir karaharjaan batur.

8. Umiko Ahagon (Kaulinan Anyar!)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Upami anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha rasana pendak sareng prajurit Samaun, Umiko gaduh ayana anu sami. Meureun kusabab anjeunna asup kana jenis barang (éta karepna).

Éta ogé, anjeunna mangrupikeun jinis pamimpin anu langkung 'serius' anu ngahargaan hasil sareng kerja keras langkung ti anu sanés.

Kaunggulan kapamimpinan:

  • Terang kumaha 'turun usaha' tanpa alesan.
  • Ngagaduhan dirina kana standar anu luhur, sareng ngalakukeun hal anu sami sareng anu sanés.
  • Intuitif sareng ekstrim pisan, sareng tiasa ngadeteksi nalika batur bohong.
  • Buruh atos.
  • Ngaharepkeun sadayana di sakurilingna pikeun kerja keras.
  • Heran perhatian, sanaos anjeunna katingalina nyingsieunan sareng kadang-kadang henteu dideukeutan.

9. Sadayana (Pahlawan Akademisi Kuring)

9 Ti Pamingpin Anime Anu Paling Tiasa Anjeun Ti Tiang Diajar
Nalika anjeun ngagaduhan batur sareng kapribadian anu pikaseurieun, hésé pikeun mastikeun aranjeunna. Atanapi sahenteuna éta kumaha sababaraha jalma nganggap éta.

All Might mangrupikeun jinis lalaki éta. Dugi ka anjeun sadar kumaha anjeun tiasa diajar ti anjeunna.

Kakuatan kapamimpinan Sadaya Mungkin:

  • Sikep positip.
  • Kapribadian tepa.
  • Mampuh ngangkat, mere ilham, sareng memotivasi batur.
  • Dipimpin ku polah na, sanés ngan ukur omonganana.
  • Héran karunyaeun jeung émut ka jalma séjén.
  • Sabar sareng anu sanés, utamina jalma anu sesah diungkulan.

Disebutkeun anu terhormat:

  1. Heine Wittgenstein.
  2. Kou Yagami.
  3. Leutik.
  4. Glenn Radars.

Pimpinan anime mana anu anjeun resep?