67 tina Acara Anime Pangsaéna Sakabéh Waktu (Teu aya Urutan Urutan)

Yuuki Konno mesem tanda tanda 1 1

Naon anu ngahartikeun 'anime pangsaéna' sepanjang waktos?

Jawaban anu paling logis dumasarkeun kana peringkat sareng ulasan ti situs sapertos MAL (MyAnimeList).



Masalahna nyaéta: éta dugi ka pemirsa MAL. Sareng sababaraha ulasan sanés anu kuring anggap ulasan 'nyata'. Éta ngan ukur keluhan murangkalih ti penggemar anime.



Teras anjeun gaduh jajak pendapat anime anu dijalankeun ku Jepang , ngumpulkeun henteu langkung ti 10.000-100.000 + sora total. Sajumlah sakedik nalika anjeun nganggap 50-100 jutaan pameget di seluruh dunya.

Kusabab éta, teu aya jalan anu sampurna pikeun ngabéréskeun debat subyektif ieu.



Janten sareng anu nyarios ... Ieu daptar kuring anime pangageungna sepanjang waktos!

Anime anu kuring raoskeun PANGSAÉNA, sareng pantes sadayana atanapi langkung kiridit tibatan anu aranjeunna pikagaduh.

67 Anime Pangsaéna Sapanjang waktos (Tanpa Urutan Urutan):

1. Monster

Monster Anime Series



Monster ngalakukeun hiji hal ogé: nganyatakeun 'monster jero' dina jero urang sadayana.

Anu diperyogikeun nyaéta salah susunan kaayaan pikeun memicu batur dina jalur anu poék. Ngahudangkeun kajahatan anu urang henteu pernah nyangka yén sanggup.

Sababaraha anime anu réalistis ieu.



2. Violet Evergarden

Violet Evergarden

Violet Evergarden bersinar kusabab tulus, carita carita émosional na.



Anjeun henteu ngan saukur ngaraos empati ka tokoh utama, anjeun ogé ngaraos éta pikeun tokoh pendukung anu muncul sapanjang jalan.

Violet Evergarden nyampur adegan anu saé, animasi anu saé, sareng carita anu kuat sadayana janten hiji bal kaagungan.

3. Clannad: Saatos Carita

Clannad Saatos Carita

Clannad usum 1 éta saé, tapi henteu ogé ngabandingkeun kana kaagungan usum 2.

Sapertos Violet Evergarden, Clannad After Story dieusian ku kanyeri sareng kasedihan. Duanana saeutik anime parantos tiasa ngagambarkeun sakumaha sampurna.

4. Jormungand

Jormungand Anime Karakter

dimana nonton bahasa inggris anu dijuluki anime

Jormungand mangrupikeun hiji-hijina anime anu sapertos na ngagambarkeun kahirupan padagang senjata. Realisme carita nétélakeun, pangalaman, sareng gaya hirup anu dipimpin ku pedagang senjata aya dina titik.

Anime ieu mangrupikeun karya pikeun naon anu dilakukeun sareng dihaja dilakukeun.

5. Madoka Magica

Madoka Magica Karakter

Madoka Magica sumping kana gambar sareng nyarios: 'f * ck sadayana budak awéwé gaib ieu klise magis, ayeuna waktuna ngagoncangkeun'.

Éta naon ngajadikeun Madoka Magica ngeunah pisan. Daripada nuturkeun rute anu biasa, éta peupeus konvénsi sareng ngajantenkeun jinisna janten hal anu poek sareng ngaganggu.

6. Laguna Hideung

Anime Laguna Hideung

Sapertos Jormungand, Hideung Lagoon mangrupikeun anime anu paling pikasieuneun di planét ieu.

Masing-masing watak gaduh masa lalu anu gaduh masalah anu pakait sareng perkosaan, penyalahgunaan seksual, narkoba, kajahatan, sareng sagala rupa anu digambarkan di alam dunya.

Laguna Hideung ngalakukeun hal éta anu paling saé di departemen ieu. Sareng tindakan nyarios nyalira.

7. Psycho Pass

Psycho Pass Anime

Psycho Pass ngajajah sci-fi tina sudut pandang perwira pulisi sareng hukum. Sareng urang tong hilap téknologi éta tah payun waktosna dina séri anime ieu.

Aya sababaraha siri pulisi sapertos anu aya di dunya anime, sareng Psycho Pass ngajantenkeun pikaresepeun pikeun ditonton tanpa klise.

Nelepon Psycho Pass 'asli' mangrupikeun cariosan anu kirang. Teu aya babandinganana naon anu dilakukeun.

8. Pedang Seni Online

Pedang Seni Online

Sword Art Online janten bashed dina sirahna seueur teuing. Nyatana éta kumaha kuring mendakanana. The haters ngajantenkeun kuring panasaran.

Anu SAO pangsaéna nyaéta campuran game sareng virtual reality, sareng ngajantenkeunana rada poek pikeun bungbu hal-hal.

Dina hal midangkeun sareng VR, henteu aya anime anu caket pikeun anu digambarkeunna SAO. Sareng kasuksésanna langkung ti pantes.

Mangrupikeun anime anu sateuacanna waktos na.

Sareng Sword Art Online: Alicization mangrupikeun anu terbaik anu urang tingali tina séri SAO dugi ka ayeuna.

9. Akame Ga Kill

Akame Ga Maéhan Karakter Anime

Akame Ga Kill nyaéta naon anu lumangsung nalika warga di hiji nagara barontak ngalawan pamaréntahan anu curang, teu éétis sareng masarakat.

Ieu ngeunaan Akame Ga Kill, sareng ngajantenkeun jelasna kusabab kakejaman, aksi sengit, sareng sababaraha hal pangsaéna adegan gelut anu ditawarkeun ku anime.

Éta sakedik teu konvensional teuing dina cara nanganan tokoh utama (sareng maotna).

10. Shiki

Shiki Anime

Shiki mimiti laun, tapi tungtungna janten hal anu poék, ngaganggu tur morally nantang, éta anjeun moal terang naon pikir.

Ieu unsur anu hiji anu kuring paling resep ngeunaan Shiki. Salah sahiji pikasieuneun anu paling saé sepanjang waktos.

11. Hinamatsuri

Hinamatsuri Anime

Di hiji sisi, Hinamatsuri bakal ngajantenkeun anjeun seuri komédi anu pikaseurieun.

Di sisi anu sanésna, anime bakal ngajantenkeun anjeun caket nangis sareng nangis.

Kaluar tina sadaya anime anu kuring nonton, janten sababaraha anu tiasa ngatur pikeun nganyatakeun komedi sareng 'kasedihan' kalayan henteu aya effing up anu séjén.

Éta anu ngajantenkeun Hinamatsuri khusus pikeun kuring.

12. Cik Kobayashi urang Pembantu Naga

Miss Kobayashis Naga Pembantu

Komodo hirup disarengan manusa henteu kréatip nyalira. Tapi cara anime ngaéksekusi konsép ieu sareng ngajantenkeun komedi anu pikaseurieun, dibarengan ku unsur 'keureutan kahirupan' anu pikaresepeun.

Sareng katingalina alus ngalakukeun éta.

13. Jeruk

Anime Oranyeu

Salah sahiji ti saeutik anime pikeun ngungkulan konsép anu tangguh sapertos déprési sareng bunuh diri.

Kusabab ieu nyalira, sareng pikeun Kumaha éta kagambar ti mimiti dugi ka akhir teuing émosional teu dipaliré.

Abdi ngahargaan animasi anu unik ogé.

14. Naga Bola Z

Dragon Ball Z 1

DBZ klasik. Éta sababna industri anime bahkan aya dina skala global.

Teu aya anu sanés nyarios.

15. Ngabodaskeun

Ngabodaskeun Anime

Bleach dasarna nyaéta DBZ tanpa karakter OP.

Ucapkeun naon anu anjeun pikahoyong ngeunaan Bleach, tapi henteu anime anu kantos tiasa ngagantikeunana pikeun naon anu dilakukeun.

Patali: Tanda kutip Anime TERBESAR Ti Pamutih Anu Nguji Waktu

16. Dukun Ngalayang

Flying Dukun Anime

Flying Dukun nyaéta pangbasajanna, paling sayah séri Kuring kantos nonton.

Henteu aya klise, jasa kipas atanapi omong kosong has ditingali dina anime sadidinten anjeun. Sareng éta anu ngajantenkeun Flying Dukun menonjol.

Éta hal anu paling caket kana tipi 'nyata', kecuali éta animasi.

17. Pangantén Kuring Nyaéta Putri Duyung

Panganten awewe Abdi Putri Duyung

Séri anime diremehkeun anu teu meunang loba cinta atanapi pangakuan.

Pikeun waktos na komedi (sareng parodi) mangrupikeun anu paling saé anu pernah kuring lakukeun.

Éta komédi asli dina hakna nyalira.

18. Dongéng Dongéng

Anime Dongéng

Fairy Tail ngagaduhan petualangan anu paling hadé anu tiasa ditawarkeun ku anime. Sabanding sareng acara sapertos DBZ.

Pernah kuring ningali seueur karakter anu berkesan sareng berharga dina waktos anu sasarengan.

Dasarna mah seri Shounen karesep kuring abad ka-21.

19. Kahirupan Bencana Ayeuna K

Kahirupan Bencana Ayeuna K

Salah sahiji komédi paling lucu, paling kreatif taun-taun ayeuna. Abdi resep pisan ngahina tropis khas, tanpa saleresna ngaléngkah ka daérah éta.

20. Re Zero: Ngamimitian Kahirupan Di Dunya Anu Béda

Subaru Sareng Emilia 1

Anime sanés anu ngahina tropis khas, sareng henteu nganggap serius teuing dirina sorangan.

Sareng jero, poék, aspék psikologis Re Zero ngajantenkeun janten anime anu bakal ngajantenkeun anjeun mikir.

Patali: 5 Alesan saderhana naha Emilia langkung saé tibatan ti nol

21. Higurashi: Nalika Aranjeunna Ceurik

Higurashi Anime

Higurashi ibarat hiji percobaan élmu gedé. Ampir teu mungkin pikeun terang naon anu bakal kajadian salajengna, sareng kumaha kaayaan bakal kabukti.

Pikeun séri horor, éta teu tiasa diprediksi, palinter, sareng salah sahiji anu paling panginten-panginten.

22. Tanaka Kun Salawasna henteu daptar

Tanaka Kun

Anime saderhana kalayan komedi saderhana. Éta saderhana pisan anu matak pikaseurieun, sareng Tanaka Kun lucu sayah cekap kanggo bobo ka.

Dina cara anu saé.

23. Barakamon

Barakamon Anime

Irisan kahirupan anu museur kana konsép-konsép sapertos ningkatna diri, tumuh, pola pikir sareng hubungan

Anjeun teu tiasa ngabandingkeun Barakamon. Sareng pikeun séri pondok, éta ngagaduhan seueur kualitas anu dikemas kana éta.

24. Akademi Pahlawan Kuring

Tokoh Akademisi Pahlawan Kuring

My Hero Academia mangrupikeun salah sahiji anime anu pang hébat dina abad 21. Jinis Shounen peryogi anu seger, sareng MHA mangrupikeun jawaban kana kabutuhan éta.

25. Shakugan Henteu Shana

Shakugan No Shana Anime

animes dimana dub langkung saé

Shakugan No Shana mangrupikeun jagad raya ageung dieusi ku Denizens, Flame Haze sareng manusa anu kajiret di tengah.

Éta ngagaduhan campuran unsur gaib anu hadé (henteu kedah di luhur), animasi anu sopan sareng karakter anu pikaresepeun kalayan kabisa anu pikaresepeun.

Unggal musim béda, sareng éta sacara umum klasik dina panon kuring.

26. Eureka Tujuh

Eureka Tujuh Anime Series

A seri mecha tanpa henteu ngabandingkeun.

Eureka Tujuh (didamel ku Studio Bones) nganggo misteri, rujukan Alkitab, karakter anu beragam sareng romantika pikeun nyaritakeun carita na.

Sareng teu aya Mekah di bumi anu ngalaksanakeun éta langkung saé di daérah ieu (bahkan Darling In The Franxx).

27. Panik Logam Pinuh!

Karakter Panik Logam Pinuh

Panik Logam Pinuh nyandak romansa SMA, sareng nambihan térorisme, aksi, sareng realisme.

Ieu salah sahiji anime langka anu meunang komo leuwih alus kalayan tiap musim anu dihasilkeun.

28. Kebangkitan Pahlawan Perisai

karakter anime pahlawan taméng

Kebangkitan Pahlawan Perisai nyaeta anyar-anyar ieu serial anime ti taun 2019. Tapi éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik Isekai anu kuring tingkatkeun pisan.

Perjuangan Naofumi réalistis ngalawan standar ganda tina narajang seksual, sareng kumaha kecap awéwé dipercaya tanpa buktina.

Fitnah konstan karakterna, sareng kaseueuran jalma nolak 'mikir' atanapi naros naha leres atanapi henteu ... Henteu kakantun hubungan Naofumi sareng Raphtalia (sareng hal-hal sanés).

Shield Hero mangrupikeun séri anu bermakna teu sapertos anu sanés, sareng éta ngajalankeun langkung saé tibatan kaseueuran anime tiasa klaim.

29. nasib nol

Nasib Nol Anime

Nalika ngeunaan anime kalayan elemen sajarah, Nasib Zero ngadominasi. Hususna pikeun tingkat tindakan anu édan, presisi sareng hiburan.

Abdi henteu bakal nempatkeun séri Takdir sanés perkawis Takdir Zero, tapi seueur teuing séri kualitas anu NYAHO kumaha caang dina jinis aksi.

30. Hirup Sakola

Anime Live Sakola

School Live katingalina imut, tapi dina kanyataanana éta salah sahiji paling jero acara dina daptar ieu. Ngungkulan téma sapertos panyakit méntal, psikosis, halusinasi sareng topik anu sami.

Sapertos Madoka Magica, anime trik anjeun panginten éta séri anu pikaresepeun dugi kasép pikeun mundur.

Maca: 20 Séri Anime Anu Paling Poék Anu Bakal Ngareuwaskeun Anjeun

31. Tengen Toppa Gurren Lagann

gurren lagann simon wallpaper

Gurren Lagann ngan ukur hiji hype séri. Sareng nalika kuring nyarios hype - Maksad abdi éta energetic, pikaseurieun, motivasi sareng anjeun bakal ngompa.

Kuring tiasa ningali dimana acara sapertos Maéhan La Kill nyandak inspirasi aranjeunna. Gurren Lagann bakal salawasna jadi Palasik dina panon kuring.

32. Iblis Mangrupikeun Bagian-Timer

Iblis Mangrupikeun Karakter Timer Bagian

Saperti kahirupan musibah ayeuna k, anime ieu kreatif kumaha cara ngatur dirina. Sababaraha komedi anime tiasa nyarios aranjeunna kreatif sapertos ieu bari masih ngahibur.

Caritana ngan pikaseurieun teuing janten teu lucu. Urang pasti peryogi usum ka 2 pikeun The Devil Is A Part Timer!

33. Hyouka

Hyouka Anime Karakter

Panginten panginten serial anime, museur kana teu langkung ti:

daptar anime top sadaya waktos
  • Gawe bareng méréskeun puzzles.
  • Naroskeun patarosan.
  • Sareng 'maén detektif'.

Dina permukaanna henteu disada kelas dunya, tapi kumaha dilaksanakeunana nyaéta carita anu sanés.

34. Upami Kanggo Putri Kuring

anime dale sareng latina

Upami Ieu Kanggo Putri Kuring dileupaskeun taun 2019. Sareng kuring lebet kana éta kalayan henteu diarepkeun.

Episode kahiji dimimitian ku Dale anu mendakan anak setan di leuweung, saha kulawarga anu tiwas.

Anjeunna ngadopsi mojang ieu sareng namina 'Latina', sareng éta timana judul anime.

latina sareng dale upami kanggo putri abdi

Éta a anteng nyiksikan kahirupan kalayan seueur épisode haneut dimana karakter utama ngariung, sareng hubunganana terus tumuh.

Plotna henteu istiméwa, sareng éta sanés anime anu paling mencolok sahingga moal dipikaresep ku saha waé anu langkung seueur kana Shounen. Tapi pikeun naon éta nganteurkeun - Upami Ieu Kanggo Putri Kuring nyaéta sakumaha mereun haté sakumaha anu janten.

Éta ngagaduhan aspek émosional kawas Violet Evergarden.

35. Kino's Travels: The Beautiful World

Kinos Ngarambat Dunya Anu Éndah

Kino's Travels: The Beautiful World mangrupikeun séri anime anu ngalakukeun hiji hal anu saé pisan: nyarioskeun carita.

Kino ngumbara dunya nganggo motorna, cicing henteu langkung ti 3 dinten di unggal nagara.

Dina handapeun permukaan anime ieu ngungkabkeun wawasan anu jero ngeunaan manusa sareng kumaha urang hirup, di luhur pola pikir sareng psikologi anu balik kana budaya anu beragam anu urang hirup.

Gampang salah sahiji anime anu paling hébat sepanjang waktos.

36. Kokoro Connect

Kokoro Connect Series

Kokoro Connect henteu diklasifikasikeun salaku séri 'psikologi', tapi kumaha digambarkanna? Ieu pasti nyaéta.

Slice of life and romance aside, anime ieu bakal ngajantenkeun anjeun pikir henteu sapertos acara anu sejen. Ngeunaan hal-hal sapertos babaturan anu disebut 'asli' pikir ngeunaan anjeun nalika nyarios tukangeun anjeun. Atanapi naon anu aranjeunna 'pikirkeun' ngeunaan anjeun sacara umum.

Patali: Daptar 30 Anime Psikologis Anu Kedah Anjeun Pertimbangkeun

37. Catetan Pupusna

lampu catetan pati sareng pamikiran ryuk

Saatos nonton Death Note taun ayeuna (2019) kuring tiasa ningali kunaon anime ieu disarankeun ku seueur jalmi.

Kuring condong nyingkahan acara hyped up, tapi kamampuan plot, karakter sareng aspek psikologis henteu sampurna.

Kuring masihan Death Note a 10/10. Éta salah sahiji anime anu pangsaéna sepanjang waktos.

38. Shirobako

séri shirobako

Shirobako mangrupikeun anime KABEH fans kedah ningali.

Éta ngeunaan industri anime kalayan realistis dina naon kajadian di tukangeun layar.

Beban damel anu setrés, animator, studio sareng padamel anu seueur padamelan. Jadwalna, kumaha anime didamel, diarahkeun, sareng didamel…

Anjeun moal mendakan hiji detil anu leungit tina prosés naon anu janten anime di Jepang.

screenshot shirobako

Henteu ngan ukur réalistis, éta sah sajauh kualitas sareng hiburan anjeun kaluar tina Shirobako.

Pasti salah sahiji anime pangalusna taun 2010 urang.

39. Sakura Quest

yoshino koharu pikaseurieun

Sakura Quest mangrupikeun diremehkeun keureut tina séri kahirupan. Didamel deui taun 2017 Upami teu lepat.

Mangrupikeun campuran anu hadé tina pariwisata, bisnis, komedi enteng haté sareng carita anu bermakna anu mimitian ti mimiti dugi ka akhir.

Daptar ieu moal leres upami henteu!

40. Kenichi: Murid Anu Paling Kuat

Kenichi Murid Anu Paling Kuat

Kenichi ngusahakeun dirina pikeun ngalatih seni bela diri, masihan anjeunna kakuatan pikeun membela dirina sareng ngarebut deui kapercayaan dirina.

Dina dunya dimana premanisme lumangsung sapopoé, anime ieu inspirasi. Husus pikeun nonoman.

41. Wali Roh Suci

Wali tina Roh Suci

Abdi resep anime sareng perasaan 'sajarah' napel na.

Guardian Of The Sacred Spirit nyaéta perkawis pangeran anu ditilar sareng pangawal awéwéna.

Produksi I.G ngaleungitkeun diri deui (aranjeunna ngadamel Psycho Pass).

42. Perang Dahareun

Dahareun Wars Anime

Naon anime anjeun terang anu nyandak tuangeun, sareng nambihan ecchi tanpa nyieun bodo sorangan?

Food Wars ngadominasi dina 'kadaharan', upami éta mangrupikeun hiji hal.

Anjeun moal ningali Shounen anu langkung kreatif, unik anu nyandak jalur anu teu konvensional sapertos Food Wars.

Éta pantes sagala kasuksésan anu tiasa didamel.

43. Railgun Élmu Tangtu

Anime Railgun Élmi Tangtu

Sumber: Mikoto Misaka

Railgun, sami sareng Hinamatsuri, fokus kana dua hal sakaligus.

  • Irisan episode kahirupan.
  • Peta.

Peta na gering, sareng keureutan épisode kahirupan anu tiis.

Sareng nalika kami aya dina topik: Railgun mangrupikeun anime JAUH langkung saé tibatan Magical Index.

séri anime pangageungna sepanjang waktos

44. D. Gray Man

D Gray Man Anime Karakter

D. Gray Man parantos ngaraosan béda ka kuring. Kaseueuran Shounen ngan ukur ... Shounen.

Sacara harfiah aya 1000 urang Shounen sabab jinisna jenuh ku BS.

D. Gray Man mangrupikeun salah sahiji sakeupeul anu menonjol tanpa merobek pertunjukan anu hadé anu kualitasna sami.

45. Kode Geass

Kode Geass Lelouch Dina Pemberontakan

Code Geass mangrupikeun séri anime Mecha / aksi kuring # 1, kantos.

Plot anu palinter, karakter strategis, kekejeman Lelouch ... Aya seueur teuing namina di dieu tina segi naha Code Geass pisan cemerlang.

Tapi hiji hal anu menonjol nyaéta unsur stratégi 'kawas catur'.

Lelouch mikirkeun 5 léngkah sirah sareng bakal ngalakukeun naon waé pikeun meringankeun masalah naon waé anu muncul dina peperangan.

Aya ogé sababaraha kamiripan antara Lelouch Lamperouge sareng Light Yagami ti Death Note !.

46. ​​Kelas Pembunuhan

Pembunuhan Karakter Kelas

Séri seger anu sanés dina jinis 'sakola' anime.

Ngabandingkeun ieu sareng anime sakola modéren anjeun ngahina. Kusabab éta unik pisan dina pendekatan sareng tokoh utama: Koro Sensei ditulis langkung saé tibatan kaseueuran karakter has anjeun ayeuna.

Plot éta sorangan asli sareng henteu sapertos anu tiasa dicobian dibandingkeun deui.

47. Samurai Champloo

Samurai Champloo

Hiji hal anu kuring paling hormat ngeunaan Samurai Champloo nyaéta kumaha éta nyampur budaya Samurai sareng getaran Hip Hop.

Abdi henteu tiasa mikirkeun anime naon waé anu ngalakukeun ieu. Sareng 3 tokoh utama anu béda pisan sareng anu sanésna, anu ngajantenkeun masing-masing gampang kanggo émutan.

Samurai Champloo mangrupikeun Palasik anu mutlak.

48. ReLife

Relife Anime

Kaizaki Arata, NEET umur 27 taun dipasihan kasempetan deui pikeun 'ngalakukeun deui' hirupna. Méré anjeunna kasempetan pikeun ngalereskeun kalepatanana, sareng ngajantenkeun dirina nyalira.

ReLife mangrupikeun séri sakola anu heran seger anu parantos diremehkeun.

49. Skip Beat!

ngalangkungan séri anime beat

Skip Beat mangrupikeun inten anu disumputkeun seuseueurna jalma henteu ningali cahaya tina. Barina ogé - éta ngagaduhan fanbase, tapi éta henteu arus utama.

Éta ngeunaan budak awéwé anu bales dendam ka urut kabogohna anu ngagunakeun kerja kerasna, artos, sareng naif pikeun suksés dina karir aktingna. Ngan ukur solokan anjeunna sapertos anjeunna henteu sh * t.

Kuring aya hubunganana sareng motivasi pamales kanyeri. Tapi kualitas anime ieu dibawa sabab tina motif ieu niupan kuring.

Aranjeunna henteu ngadamel acara roman sapertos IEU.

Patali: Daptar Pamungkas Kutipan Ngaleungitkeun Anjeun tiasa patali

50. Charlotte

sakola karakter anime charlotte

Charlotte ngan ukur hiji unik séri. Butuh konsép biasana tina kakuatan adikuasa, sareng dibalikkeun kana sirahna.

Daripada masing-masing karakter gaduh kakuatan anu teu aya watesna, aya watesan pikeun naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun. Komo kakurangan pikeun ngagunakeun kamampuanana, ngajantenkeun langkung réalistis sareng saderhana tibatan acara anu tiasa dibandingkeun.

Patali: Naha Charlotte Mangrupikeun Serial Anime Anu Béda

51. Élmu Dukun Saeutik

Dukun Akademis Saeutik Karakter 1

Upami kuring kantos ngagaduhan kasempetan janten 'murangkalih' deui, ieu anime anu kuring nonton.

  • Henteu jasa kipas.
  • Henteu aya jasa kipas anu 'diusahakeun'.
  • Henteu BS sesat.
  • Henteu ecchi.

Dasarna: sadaya klise anjeun tiasa mendakan dina séri anu sami teu aya di LWA.

Studio Trigger ngaleungitkeun diri sorangan, sareng anime pantes langkung dikenal tibatan éta dugi ka ayeuna.

52. Slayers

Slayers Anime

Teu aya anu sapertos anime jaman baheula 90an. Slayers milampah jalanna nyalira, sareng ngailhaman tropis karakter 'awéwé kuat' anu anjeun tingali dina acara modéren.

Kuring nyebatna versi sakola lawas tina Fairy Tail (tanpa jasa kipas). Mangrupikeun alternatif anu saé pikeun penggemar DBZ.

53. Inuyasha

Inuyasha Anime

Séri sakola lami anu sanés kuring teu tiasa ngabantosan nambihan daptar ieu. Sababaraha gambar sareng desain sakola baheula anu dipikaresep ku kuring dugi ka ayeuna.

Kuring teu nyarios seueur tentang Inuyasha, tapi éta tetep favorit paduli.

Éta aslina pikeun waktosna, sareng Isekai moal sami tanpa Inuyasha .

54. K-Dina

k pada saatos waktos sakola tèh

K-On mangrupikeun raja sareng ratu 'Moe' sapertos urang terang. Tapi éta sanés anu ngajantenkeun anime pantes disebatkeun.

K-on mangrupikeun séri populér anu henteu ngagaduhan alur nyata, tapi ngagaduhan karakter sareng épisode anu cukup pikeun ngajantenkeunana pantes.

Komédi nyaéta sababaraha pangsaéna Kuring kantos ningali dina séri anime, sareng kuring henteu bakal nganggap K-On komedi 'ketat'.

55. Pangan Jiwa

jiwa ti anime eater jiwa

Soul Eater jadi diremehkeun dina jinis Shounen. Jumlah kali acara ieu henteu pernah muncul dina paguneman héran. Kusabab anime éta sorangan anu ku kuring disebat 'mainstream' kanggo kasuksesanna.

Mangrupikeun conto anu utami ngeunaan séri Shounen anu 'hébat' sapertos protagonis awéwé (sareng lalaki). Sareng karakter pangrojong kalayan peran lalaki + awéwé.

56. Kamuy Emas

emas kamuy saichi

Golden Kamuy mangrupikeun séri langka pikeun sifat sajarah na. Sababaraha anime anu jero kana sajarahna sapertos Golden Kamuy, anu nyorot lomba Jepang kuno anu disebat: Ainu.

Sareng kanyataan yén Golden Kamuy ngahibur tanpa teuing atikan ngajantenkeun pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun ditonton.

Maca: 12 Anime Anu Pangageungna Ngeunaan Budaya Jepang

57. Tempat Anu Langkung Ti Alam Semesta

tempat anu langkung jauh tibatan alam semesta shirase sareng mari

Upami anjeun terang kuring ogé - anjeun bakal terang yén kuring teu tahan nonton anime dina vérsi subbed. Abdi langkung resep nonton sareng hindarkeun maca tarjamahan sakaligus.

Tapi Tempat Anu Langkung Ti Alam Semesta kagungan kuring panasaran pisan kuring nonton dina versi aslina. Sareng kuring ditiup ku kualitasna.

Mangrupikeun salah sahiji séri petualangan anu paling nyegerkeun parantos dileupaskeun deui dina 2018.

Nyebatna 'inspirasional' mangrupikeun gambaran anu handap.

58. Yona Tina Subuh

yona ti subuh putra hok sareng yona

Yona Tina Subuh mangrupikeun anime anu kuring kantos hoyong nonton. Abdi resep pisan.

Kumaha waé Yona Of The Dawn mangrupikeun petualangan, séri supranatural kalayan komedi anu seger pisan (sareng konyol) anu matak héran. Utamana dina luhur sadaya aksi, romansa sakapeung sareng adegan perang ti jaman ka jaman.

Ayeuna peryogi usum 2!

59. Maéhan La Kill

ryuko matoi sareng senketsu gif

Éta teu mungkin kumaha séri Ecchi tiasa janten aksi anu dikemas ku carita anu ditulis kalayan saé.

anime anu paling dikenal sepanjang waktos

Sareng éta naha Maéhan La Kill ngagaleuh ekspektasi goréng kuring sareng narik minat kuring.

Studio Trigger parantos ngalaksanakeun dirina nyalira kalayan anu ieu. Éta bakal janten salah sahiji anime top kuring sepanjang waktos.

Patali: Daptar Pamungkas Of Maéhan La Quote

60. Nana

roko nana osaki

Kuring henteu pernah panginten anime 'Shoujo' tiasa janten hiburan. Sareng éta dimana kuring lepat.

Saatos ngajalankeun kana anime sapertos Nana, dihasilkeun ku Madhouse, kuring henteu percanten kumaha réalistis sareng kuatna séri romansa ieu.

Désainna 'leres pisan pikeun kahirupan', sareng tokohna tiasa kawéntar dina seueur aspek.

Sababaraha roman anu caket kana ieu kusabab réalismeu.

Patali: Daptar Pamungkas Anime Slice Of Life

61. Aria The Animation

aria nu animasi undine wallpaper

Cara anu pangsaéna pikeun ngajelaskeun anime ieu nyaéta: lemah lembut, gampang jalan sareng santai sapertos éta sapertos tiiseun di pantai.

Éta enteng kana komédi, tapi pelajaran kahirupan anu halus sareng tokoh utama anu haneut haté ngajadikeun ieu séri seri kahirupan anu henteu kedah dipikahoyong ku penggemar.

62. Shimoneta

shimoneta ayame sareng okuma

Ieu Ecchi anu sanés séri anu ngancurkeun ekspektasi low kuring. Sareng digentoskeun ku sugema.

Shimoneta mangrupikeun pél anu hésé ditelepkeun pikeun kaseueuran penggemar, kusabab kumaha ekstrimna pikeun kapercayaan, alur, basa sareng tujuanana. Tapi upami anjeun tiasa ngesunkeunana, anjeun bakal kaget dina jero komo komedi anime ieu ditawarkeun.

63. Minami-Ke

Tokoh Minami Ke

Minami-Ke mangrupikeun anu underrated , sapotong poho tina kahirupan sareng séri komedi. Éta ngeunaan 3 sadulur anu cicing di rumah tangga anu sami, sareng sadaya shenanigans anu aranjeunna sumping.

Kalayan 3 musim dina jumlahna sareng klis anu aya saleresna lucu, Kuring pernah ngalaman ngaliwatan episode tanpa seuri.

Abdi meunteun éta 10/10 tanpa ragu.

64. Land Of The Lustrous

Land Of The Lustrous nyaéta anime anu ngajantenkeun CGI katingali langkung saé tibatan kantos. Sareng upami anjeun parantos nonton seueur anime, anjeun bakal terang kumaha pikareueuseun CGI sacara umum.

Land Of The Lustrous nyandak kana tingkat séjén pikeun kualitas animasi. Abdi nyarios éta langkung saé tibatan Violet Evergarden ku cara sorangan.

Sareng carita éta nyalira misterius tapi cukup narik pikeun ngalaksanakeun anjeun dugi ka tungtungna tanpa karaos anjeun parantos miceun waktos anjeun.

Éta a hébat séri kalayan karakter memorable.

65. Seri Monogatari

monogatari hitagi sareng araragi e1566037400882

Monogatari mangrupikeun jinis anime khusus dina jinis gaib / setan. Éta mangrupikeun jinis anime anu dieusi ku dialog sareng épisode 'cerewet', janten panginten tiasa ngajauhan sababaraha urang.

Tapi upami anjeun tetep sareng éta sareng bagian anu saé, anjeun bakal sadar kumaha pamikiranna anu memprovokasi sareng narik ati anime ieu tétéla.

Sareng nalika diproduksi ku Studio Shaft, animasi sareng transisi antar adegan éndah.

Éta puisi dina gerak.

66. Nisekoi

nisekoi chitoge sareng raku

Nisekoi ogé dihasilkeun ku studio Shaft, sapertos Madoka Magica sareng Monogatari.

Ieu sanés sapertos anime harem has anjeun dimana pinuh ku klise sareng tropis bodo anu éta heuras nyandak serius.

Nisekoi mangrupikeun séri kualitas sareng sababaraha karakter pantes anu ngajantenkeun sadayana anime hérang sapertos tangkal Natal dina bulan Désémber.

'Seni' éta sah.

67. Oregairu

acara anime oregairu

Upami anjeun hoyong nonton séri seri kahirupan kalayan seueur DEPTH ka tokoh-tokohna, sareng pesen anu ngajantenkeun pamikiran - Oregairu nyaéta anu ningali.

Ampir teu aya tina karakter dina séri ieu henteu ditulis kalayan saé. Palaku utama nyepeng seueur nilai dina carita umum, sareng pesen anu kadang 'disumputkeun' handapeun permukaan.

Kuring ngarasa kawas Oregairu direménkeun sareng henteu cekap jalma ngagorowok teuing. Sanaos dipeunteun pisan.

Sesebutan terhormat:

  • Pasar Tamako.
  • Owari No Seraph.
  • Kaulinan Anyar!
  • Toradora.
  • Hitoribocchi.
  • Taman Dosa.
  • Sora Jempe.
  • Claymore.
  • Sanés Non Biyori.

-

Disarankeun:

23 Tina Wawacan Anime Pangageungna Sapanjang Waktu

Kumaha Anime Sacara Radikal Ngembangkeun Dina 57 Taun Kapengker