5 Neundeun Anime Anjeun Kedah Ningali Anu Bakal Nyanding Jiwa Anjeun

Lie Anjeun Dina April

Ngagaduhan karesahan tiasa setrés sareng nyobian milari gangguan kadang-kadang janten hal anu sesah.

anime anu nyindiran anime

Anjeun ngagaduhan perasaan hariwang ieu sareng anjeun ngan ukur henteu tiasa ngajantenkeun aranjeunna angkat.



Kuring mendakan yén, nalika nyobian nungkulan kahariwang, musna di alam semesta fiksi biasana ngabantosan perasaan hariwang. Kalayan anime, aya seueur dunya anu kaleungitan diri.



Ieu aya 5 anime anu tiasa ngabantosan anjeun hilap kana perasaan anu teu tenang anjeun.

# 1 - Cium Anjeunna, Sanés Kuring

fcf814030f7e32a8538b8237d3da32f9



Kae Serinuma mangrupikeun kipas pisan BL (budak lalaki bogoh). Anjeunna murid anu kaleuwihan beurat anu leres-leres kaleungitan iraha anjeunna ningali nanaon anu aya dina dua budak lalaki.

Nalika anjeunna ujug-ujug kaleungitan seueur beurat, anjeunna narik perhatian sababaraha réréncangan sakolana.

Ayeuna, budak lalaki Hayato Shinomiya, Yusuke Igarashi, Asuma Mutsumi, sareng Nozomu Nanashima mikir Serinuma geulis pisan.



Malah Nishina Shima nyandak resep ka anjeunna.

Sadayana perang pikeun kaasih dirina, tapi Serinuma langkung milih aranjeunna silih sareng gagantina!

Maca: Ieu Kéngingna Karakter Anime Kitu KULIT Ku Awak Sempurna



# 2 - Bohong Anjeun Dina April

5 Anime Ngeunah
Arima Kousei nyaéta budak ngora anu ahli pisan dina piano. Anjeunna parantos diajar maén saprak anjeunna alit.

kakuatan mangrupikeun hiji-hijina hal anu penting di dunya ieu

Indungna ngadorong anjeunna sareng nyorong anjeunna pikeun nyampurnakeun katerampilanana. Nalika indungna maot, Kousei katinggali émosional.



Kousei pendak sareng mojang anu namina Kaori Miyazono , saha pamaén biola kado.

Anjeunna nyarioskeun nyobian janten pangirutna, tapi aya anu pareum saatos anjeunna mimiti maénkeun kenop sakedik. Anjeunna henteu tiasa nguping nyalira maén.

Upami anjeun milih nonton anime ieu, pastikeun anjeun parantos ngagaduhan kotak jaringan. Bakal aya cimata, utamina dina sababaraha épisode anu terakhir.

Patali: Hiji-hijina Kutipan Anu Berarti Tina Kabohongan Anjeun Dina April Anjeun Kedah Tingali

# 3 - Sgt Frog

5 Anime Ngeunah
Anime ieu ngeunaan mahluk luar angkasa sapertos mahluk luar angkasa anu turun ka bumi pikeun ngawasa planét.

Sababaraha mahluk luar angkasa cicing di padumukan Hinata sareng Fuyuki, Natsumi, sareng indungna.

tungtung anime anu paling saé sepanjang waktos

Anggota kulawarga masing-masing gaduh sikap anu sanés ka réréncangan anu énggal, tapi Fuyuki condong marahmay ka aranjeunna.

Misi aranjeunna pikeun ngambil alih bumi, tapi aranjeunna tetep lieur. Janten langkung spésifik, Sgt, Keroro tetep mopohokeun kana tugasna pikeun ngalakukeun langkung sepele hal-hal.

# 4 - Perang Dahareun

5 Anime Ngeunah
Yukihira Soma mangrupakeun prodigy masak. Anjeunna damel sareng ramana di tuang kulawarga aranjeunna dimana unggal palanggan resep resep masakna.

Dina hiji dinten, bapakna mutuskeun pikeun nutup réstoran bari anjeunna angkat sareng masak di tempat anu béda-béda di dunya.

Samentawis waktos, Yukihira Soma dikirim ka sakola masak elit, dimana anjeunna kedah nyiptakeun piring anu nyugemakeun pikeun ngadaptar.

Yukihira Soma ngalatih pikeun janten juru masak anu pangsaéna, ngarepkeun hiji dinten ngaleungit masakan bapakna.

alus bahasa inggris dijujut anime pikeun ditonton

Patali: 18 Napsu Nampi tina Perang Dahareun Anu Kedah Anjeun Tingali

# 5 - Klub Host Kelas Menengah Ouran

Karakter anime Ouran High School Host Club

Kuring kantos nyerat sareng nyarankeun anime ieu sateuacanna, tapi ngan ukur saé pisan kuring kedah nyarankeun deui.

Haruhi Fujioka , jalma biasa ti kulawarga kolot tunggal, ngiringan Akademi Ouran dina beasiswa.

Nalika milarian tempat anu saé pikeun diajar, anjeunna tungkul ka Host Club. Host Club mangrupikeun kelompok budak anu ngahibur budak awéwé di sakola dina waktos luang.

Haruhi ngahaja ngarecah vas, sareng ayeuna anjeunna ngahutang ka Host Club seueur artos.

Kumaha anjeunna bakal mayar éta? Ku jadi host dirina sorangan!

-

keureutan kahirupan anime terbaik 2015

Abdi resep pisan unggal acara ieu. Sadayana ngabantuan kuring dina sababaraha cara, sareng kuring ngarepkeun aranjeunna sanggup ngalakukeun hal anu sami pikeun anjeun!

Tuturkeun Masaomi Soma di Instagram .

Disarankeun:

Naon Anime anu Kedah Kuring Tonton? Ieu 17 Saran

11+ Karakter Pangarang Anime Anu resep Nulis Sapertos #JKRowling