30 Tina Tanda Kutip Anu Hadé Ti Cowboy Bebop Anu Bakal Ngabalikeun Deui Kana 90an

wallpaper karakter cowboy bebop

Sumber gambar anu diulas: Wallpaper UP

daptar anime anime shonen jump

Cowboy Bebop mangrupikeun anime set dina taun 2071, anu ironis kusabab klasik sakola baheula ieu payun waktosna.



Petualangan luar angkasa anu unik sareng téma unik bakal ngajantenkeun anjeun mikir dina tingkat anu jero, sareng kabuka pikeun pikiran anjeun kana sudut pandang anu anyar sapertos henteu anime anu sanés dina waktosna.



Ieu sababaraha kutipan PANGSAÉNA Cowboy Bebop geus nawarkeun.

Tanda kutip Anu Paling Diinget ku Cowboy Bebop:

# 1 - Tanda kutip Faye Valentine

Faye Quotes Cowboy Bebop



'Anjeun ngawartoskeun kuring sakali pikeun mopohokeun ka tukang, sabab éta henteu masalah, tapi anjeun hiji anu masih kaiket ka tukang, Spike.' - Faye Valentine

Faye Valentine Quote 2

'Kuring moal tiasa nyangkut dina hiji tempat salami lami - éta bakal maéhan kuring. Kulawarga kuring sapertos kitu. ' - Faye Valentine



Faye Valentine Quotes 3

'Anjeun terang aturan munggaran dina ngempur? tembak aranjeunna sateuacan aranjeunna némbak anjeun. ' - Faye Valentine

Faye Valentine Quote 4



'Baheula mah baheula sareng pikahareupeun téh pikahareupeun. Lalaki lalaki sareng awéwé awéwé. Ayeuna aya ayeuna. Kami saha kuring sareng anjeun saha anjeun. Éta sadayana anu aya. Naha leres masalahna? Atanapi urang panginten panginten kitu? ' - Faye Valentine

Faye Valentine Quote 5



'Salamet tina anu paling kuat nyaéta hukum alam. Urang nipu atanapi urang katipu. Maka, urang mekar atanapi binasa. Henteu aya anu saé kajantenan kuring nalika kuring dipercaya batur. Éta pelajaranana. ” - Faye Valentine

Faye Valentine Quotes 1

'Aranjeunna sering nyarios yén manusa moal tiasa hirup nyalira. Tapi anjeun tiasa hirup lumayan lami ku nyalira. Daripada ngaraos nyalira dina grup, langkung saé nyalira dina nyalira anjeun. ' - Faye Valentine

# 2 - London Quote

Londes Kutipan Cowboy Bebop

'Jiwa anu dipasihan Gusti ka urang, arwah urang. Sumanget urang, anu mendakan jalan pikeun ngojay ngaliwatan jaringan anu luar biasa sareng hirup dina takterhingga rohangan. Naha awak manusa sanés cangkang? Hiji bentuk ayana leutik teuing sareng lemah pikeun eling ku jangkauan sareng poténsi sapertos ageung. ' - Londes

# 3 - Tanda kutip Vincent Volaju

Tanda kutip Vincent Volaju 2

'Kuring teu sieun maot. Éta ngan ukur hartosna ngalamun dina tiiseun. Impian anu salamina. ' - Vincent Volaju

Tanda kutip Vincent Volaju 3

'Ti dinten-dinten kuring hirup, ngan ukur jalma-jalma anu kuring laksanakeun sareng anjeun sigana nyata.' - Vincent Volaju

Tanda kutip Vincent Volaju 4

'Teu aya anu tiasa ngagambar garis anu jelas antara waras sareng waras. Anjeun mindahkeun garis éta nalika anjeun pas pikeun diri. Teu aya anu sanés tiasa. Anjeun bakal gancang ngartos ... yén anu teu waras nyaéta dunya ieu. ' - Vincent Volaju

Tanda kutip Vincent Volaju 1

'Nyaho seueur ngeunaan purgatory? Éta tempat antara surga sareng naraka, dimana jalma-jalma anu katinggaleun, teu tiasa lebet surga terus sangsara, tempat perjoangan sareng kanyeri. Kalayan kecap séjén, dunya anu urang ayeuna nuju aya. ' - Vincent Volaju

# 4 - Titik Hideung Jet

Titik Hideung Jet 1

'Éta sapertos Charlie dina impian kuring. Upami anjeun hoyong nampi anjeun kedah masihan. Tingali Spike, anjeun kedah ngupingkeun impian anjeun, éta kumaha anjeun mendakan mojang impian anjeun. ' - Jet Hideung

Jet Hideung Quote 2

'Manusa dimaksudkeun pikeun damel sareng ngesang artos aranjeunna sadayana. Jalma-jalma anu nyoba beunghar gancang atanapi hirup ngorbankeun batur - sadayana bakal bales ilahiah sapanjang jalan. Éta pelajaranana. Tapi, hiji hal ngeunaan manusa nyaéta aranjeunna gancang mopohokeun pelajaran anu parantos aranjeunna pelajari. ” - Jet Hideung

Mecha Company Jet Hideung Kutipan

'Jalma-jalma sok siga mikirkeun jaman baheula saacanna maot, saolah-olah aranjeunna frantically milari buktina yén maranéhna leres-leres hirup.' - Jet Hideung

anime anu nyindiran anime

Tanda kutip Perusahaan Mecha 18

'Anjeun salawasna aya pikeun kuring, sareng éta anu kuring diperyogikeun. Ngan anjeun. Kanggo sababaraha alesan, kuring henteu ngaraos sedih atanapi putus, éta sigana henteu nyata. Tapi lalaunan kuring sadar éta nyata - yén anjeun moal aya. Sareng sakedik sakedik-sakedik, kuring lalaunan ngaraoskeun aya anu batin kuring jero. - Jet Hideung

Jet Black Quote 3

'Sadayana gaduh awal sareng akhir. Kahirupan ngan ukur siklus mimiti sareng lirén. Aya tungtung anu urang henteu pikahoyong, tapi éta henteu tiasa dilawan. Urang kedah nyanghareupan aranjeunna. Éta ngeunaan mahluk manusa. ' - Jet Hideung

Jet Hideung Quote 4

'Nalika anjeun sareng kuring mimiti pendakan, anjeun nyarios naon-naon. Anjeun nyarios yén anjeun maot sakali, yén anjeun atos ningali maot. Naha anjeun henteu tiasa ngantep waé? Poho ka tukang. ' - Jet Hideung

# 5 - Spike Spiegel Quotes

Spike Spiegel Quotes 2

'Tingali kana panon kuring, Faye. Salah sahijina palsu sabab kuring éléh dina kacilakaan. Ti saprak éta, kuring ningali jaman baheula dina hiji panon sareng ayeuna dina panon anu sanés. Janten, panginten kuring ngan ukur tiasa ningali tambalan réalitas, henteu pernah sacara lengkep. Kuring ngarasa kawas kuring ningali impian anu kuring henteu pernah tiasa gugah. Sateuacan kuring terang, impian na parantos réngsé. ” - Spike Spiegel

Tanda kutip Cowboy Bebop

dimana nonton bahasa inggris anu dijuluki anime

'Kuring leuwih ngora harita, kuring henteu sieun nanaon, kuring henteu mikir ngeunaan sakedap. Teu sangka kuring teu éléh. Teras kuring pendak sareng sababaraha mojang. Abdi hoyong hirup, kuring mimiti mikir siga kitu; pikeun kahiji kalina kuring sieun maot. Abdi henteu kantos ngaraos sapertos kitu. ' - Spike Spiegel

Spike Spiegel Quotes 3

'Malaikat anu murag diusir ti surga, timbul kana cahaya anu bakal ditampi ku kasaean Gusti.' - Cowboy Bebop

Spike Spiegel Quotes 4

'Abdi resep jinis awéwé anu tiasa najong burit kuring.' - Spike Spiegel

Spike Spiegel Quotes 5

“Sakali, aya ucing belang macan. Ucing ieu, maot sajuta maot, dihirupkeun sareng hirup sajuta nyawa. Sareng anjeunna ngagaduhan rupa-rupa pamilik anu anjeunna henteu paduli pisan, ucing henteu sieun maot. Teras SATU dinten, anjeunna mendakan ucing bikang bodas, duaan éta bogoh sareng hirup babarengan senang. Nya, mangtaun-taun ngalangkung sareng ucing bikang bodas parantos sepuh sareng pupus. Ucing Garis Macan nangis sajuta kali, maka anjeunna ogé maot. Tapi waktos ayeuna ... .. Anjeunna henteu datang deui. ' - Spike Spiegel

Spike Spiegel Quotes 6

'Aya tilu hal anu kuring paling benci: Barudak, ingon-ingon, sareng awéwé anu gaduh sikep. Janten ngawartosan, naha urang sadayana parantos ngempelkeun kana kapal urang? ' - Spike Spiegel

Spike Spiegel Quotes 7

'Naha anjeun teu kersa nongkrong sareng nyéépkeun kahirupan anjeun sareng kami?' - Spike Spiegel

Spike Spiegel Quotes 1

'Kuring moal kamana maot. Kuring badé angkat-angkatan upami leres-leres hirup. ' - Spike Spiegel

keureutan komedi pangalusna hirup anime

# 6 - Tanda kutip seuri

Perusahaan Mecha Tertawa Banteng Banteng 5

“Entong sieun Maot. Maot sok aya di sisi urang. Nalika urang nunjukkeun rasa sieun, éta ngaluncat ka urang langkung gancang tibatan lampu. Tapi, upami urang henteu nunjukkeun rasa sieun, éta bakal ningali kana kami sacara lembut sareng teras ngarahkeun kami ka tak terhingga. ' - banteng seuri

# 7 - Tanda kutip jahat

Kutipan Ganas Cowboy Bebop 2

'Malaikat anu diusir ti surga teu ngagaduhan pilihan tapi janten setan.' - Ganas

Kutipan Ganas Cowboy Bebop 1

'Teu aya anu kénging percanten.' - Ganas

# 8 - Andy tina Tanda kutip De Oniyate

Andy ti De Oniyate Tanda kutip

'Naha urang henteu inuman pikeun kuring sareng réfléksi kuring dina panon anjeun anu saé?' - Andy Von De Oniyate

# 9 - Tanda kutip Gren

Gren Quote Cowboy Bebop

'Anjeun nyarios yén anjeun henteu peryogi réréncangan, tapi kuring napel kana kecap éta ... dugi ka nangis.' - Gren

Gaduh saran pikeun pos-pos anu bakal datang? Bagikeun na dina komentar.

Maca:

25 Tanda kutip Anime Emosi Ngeunaan Cinta Sareng Hubungan

Kumaha Anime Sacara Radikal Ngembangkeun Dina 57 Taun Kapengker