3 Kutipan Gelombang Ti Akame Ga Maéhan Anjeun Teu Tiasa Ngabantosan Tapi Cinta

Gelombang Akame Ga Kill 1

Gelombang mangrupikeun bagian tina grup Esdeath - urang Jeager . Asalna ngerjakeun Angkatan Laut Kaisar di laut.

kedah ningali anime sadaya waktos

Sanaos Ésdeath ngarékrut Wave ka kelompok prajurit jahat, Gelombang mangrupikeun jalma anu hadé haté. Ieu atra tina cara anjeunna ngaréaksi kapribadian pulas babaturanana sapertos Seryu.



Sareng éta sababna momen anu pang hébatna, ogé cutatanana pantes dibagikeun.



Kutipan Gelombang Ti Akame Ga Kill:

3 cutatan gelombang

'Upami anjeun ningali budak awéwé henteu bahagia, janten lalaki sareng bantosan anjeunna.' - Gelombang



Teu seueur hal anu kedah dicarioskeun ngeunaan cutatan ieu. Upami anjeun hoyong ngabantosan batur, maka tong ragu ngabantosan aranjeunna.

#dua

3 cutatan gelombang

'Ngajaga anu teu kawasa ngan saukur tugas prajurit!' - Gelombang



Gelombang asalna tina Angkatan Laut Kaisar. Janten sacara alami anjeunna prajurit di haté, sanajan anjeunna henteu aya di laut.

# 3

3 cutatan gelombang

'Nalika lalaki laut murag asih, anjeunna teuleum heula!' - Gelombang



Kutipan ieu mangrupikeun hal anu hébat dina kecap sareng imajinasi. Tapi dina inti na, éta mangrupakeun cutatan anu kuat.

Utamana upami anjeun parantos nonton Akame Ga Kill Sareng mangrupikeun penggemar Wave!



Nantikan sababaraha tulisan anu langkung ageung sapertos kieu ku gabung kana halaman Facebook.

-

Tautan Patali:

Sadayana Tanda Kutip Pangsaéna Ti Parade Pati

Akame Ga Maéhan Kutipan Anu Bakal Ngajantenkeun Anjeun Pikir

30 Nagara Top Di Dunya Anu SUKA Henteu