26+ Anime Seinen Pangsaéna Anu Saé Teu Kedah Dianggurkeun

kaguya sama wallpaper smug

Jalma-jalma sering nyebatkeun yén sababaraha siri anime henteu kanggo budak ngora. Sanaos leres, aya ogé jinis anu ngan ukur dimaksad pikeun hadirin dewasa.

Leres, urang nuju ngarujuk kana 'Milikna ’Genre.



Komo upami anjeun parantos ningali anime anu teu kaétang, poék, sareng téma psikologi-téma, séri anime Seinen ieu jauh tina aranjeunna.



Dina tulisan ieu, kami bakal nampilkeun anjeun 26 judul na panutup éta:

  • tindakan
  • sci-fi
  • implengan
  • Asmara
  • komédi
  • misteri

sareng seueur deui jinisna.



Janten, candak popcorn anjeun sareng sababaraha jaringan upami aya, sareng di dieu urang angkat!

Daptar Anime Pangalusna!

1. Monster

monster

Upami ' Monster 'Sanés anime seinen pangsaéna di ditu, kuring henteu terang naon éta.



Mangrupikeun campuran getol sareng genre psikologis. Sakali-sakali, jalma-jalma kedah nimbangkeun nonton karya-karya anu kirang diréduksi ieu!

Dr Kenzo Tenma mangrupikeun ahli bedah saraf anu kawéntar sareng dipikahormat ogé ku atasan sareng kolega na. Nalika anjeunna ngautamakeun kahirupan budak lalaki tibatan walikota, hasilna maotna, hirupna rusak.

Patali: Tanda kutip Anime Anu Paling Émutan Tina Monster



2. Parasyte

parasit

Dina pendapat abdi, Parasyte masih diremehkeun sanaos sanaos kénging seueur pangakuan. Kalayan konsép anu pikaresepeun sapertos kitu, éta ngajalankeun unggal aspék kalayan sampurna.



Éta ogé ngabantosan anjeun diajar sababaraha pelajaran kahirupan (anu urang hargaan pisan) sapertos kaasih Ibu.

Nalika Parasytes (mahluk luar angkasa sapertos cacing) nyerang bumi sareng ngambil alih manusa salaku hostna, salah sahijina gagal sareng tungtungna nyandak alih leungeun katuhu Izumi Shinichi.

Ayeuna anjeunna kedah nyanghareupan parasit ieu dina kahirupan sadidinten bari anjeunna langkung resep hirup normal.

3. Ping Pong Animasi

ping pong animasi na

naon hartosna irisan kahirupan dina anime

Aya sababaraha siri anime di luar sana anu ngajarkeun urang nilai-nilai kahirupan nyata sareng Ping Pong The Animation nyaéta salah sahijina.

Éta nunjukkeun naon anu tiasa dihontal ku anime dina ngan ukur 13 episode sareng henteu pernah ngantep anjeun nyandak putus-putus di tengah épisode.

Carita ieu nuturkeun dua sobat budak leutik 'Peco' sareng 'Senyum' anu maénkeun ténis méja di SMA-na sareng akhirna mendakan naon anu ngajurung aranjeunna cinta pisan kana kaulinan ieu.

4. Grand Blue

Grand Blue

Grand Blue mangrupikeun salah sahiji anime komedi pangsaéna di ditu tapi ku alur carita anu déwasa.

Kalayan ton momen anu pikaseurieun, éta nyandak anjeun dina perjalanan anu pikaseurieun. Anjeun tiasa nyobian nonton ieu upami anjeun kana anime seinen kalayan pendekatan komedi.

Iori Kitahara ngalih ka kota basisir lebet ka universitas sareng cicing di toko terjun pamanna anu katelah 'Grand Blue.'

Sanaos anjeunna ngarepkeun pisan kahirupan kuliahna, anjeunna ngagaduhan rasa hirup anu anyar nalika pendak sareng manula sareng sababaraha urang sanés.

Patali: 16+ Acara Anime Lucu Anu Bakal Ngagumbirakeun Anjeun Dina Poé Goréng

5. Maret Datang dina Siga Singa

Maret Datang dina Siga Singa

Urang jarang ningali genre 'Slice of Life' sareng 'Seinen' dicampur, sareng anime ieu nembongkeun résonansi émosional anu kuat.

Sedengkeun musim kahiji pikaresepeun, usum kadua mangrupikeun salah sahiji anu paling dipeunteun dina MyAnimeList.

Rei Kiriyama umur 17 taun mangrupikeun pamaén Shogi propésional anu ngalih ka Tokyo pikeun milari kabébasan tina kahirupan anu panceg.

Nalika Rei ngadatangan toko wagashi akina, di dinya anjeunna mendakan trio sadulur.

Lalajo kumaha ikatan berharga ieu ngajantenkeun Rei jalma anu langkung saé dina kahirupanna nalika anjeunna langkung seueur diajar ngeunaan kumaha hubungan sareng jalma.

Relevan: 11 Karakter Anime Kagok Sacara Sosial Tapi Pikaresepeun

6. Vinland Saga

vinland saga

Saatos karya Wit studio anu luar biasa sareng Attack on Titan, panginten panginten hésé pikeun kéngingkeun anu sami (animasi-bijaksana).

Tapi… ku Vinland Saga, urang ngagaduhan salah sahiji karya anu saé pisan ku campuran aksi, petualangan, sareng téma sajarah anu sampurna.

Thorfinn ageung ngadangukeun carita ngeunaan Vinland, tempat anu teu kedah aya perang.

Nalika anjeunna nyaksian tentara bayaran anu namina Askeladd maéhan bapakna, anjeunna kaleungitan hartos hirupna sareng ngumbara pikeun males kanyeri bapakna nalika perang antara Inggris sareng Dénes pecah.

Patali: Kumpulan Kumpulan Vinland Saga Tertinggi anu Kedah Dibagi

7. Spasi Baraya

Spasi Baraya

Upami anjeun teu acan nonton 'Space Brothers' acan, maka anjeun nuju sono pisan. Anime ieu mahakarya disumputkeun sareng alur konvensional.

Éta pastina panjang, tapi anjeun ngagaduhan hiburan.

Mutta Nanba sareng lanceukna Hibito nyaksian UFO ngalayang ka luar angkasa sareng mutuskeun janten astronot.

Saatos sababaraha taun, Mutta parantos janten astronot, sareng Hibito kaluar tina padamelanna pikeun néwak lanceukna.

8. Kaguya-sama Cinta téh Perang

Kaguya sama Love is War e1612611152669

Naha anjeun ngagaduhan rasa cinta ka batur? Sareng teu tiasa ngaku ka aranjeunna henteu masalah naon? Maka anjeun kedah nonton anime ieu.

Kaguya-sama Cinta téh Perang mangrupikeun salah sahiji anime anu fenomenal kalayan humor anu héran sareng éksékusi cemerlang.

Miyuki Shirogane sareng Kaguya Shinomiya mangrupikeun anggota présidén déwan mahasiswa sareng anu ngareuwaskeun kami, duanana resep silih.

Nanging, kusabab kareueus, aranjeunna henteu hoyong silih ngaku, tapi aranjeunna ngarencanakeun sababaraha rupa skéma pikeun ngajantenkeun anu sanés ngaku.

9. Mushi-Shi

Mushi Shi

Upami anjeun mikir nonton anime ieu dina hiji waktos, anjeun ogé tiasa lepat.

Éta mangrupikeun carita lambat tapi carita anu nyegerkeun anu tiasa ngahanangkeun suasana haté anjeun. Unggal episode nyayogikeun kaindahan jero anime, sareng kuring yakin anjeun bakal resep.

Mushi, éntitas misterius anu aya dina sababaraha bentuk, sareng seuseueurna manusa bahkan henteu terang yén aranjeunna aya.

Lebetkeun Ginko, Mushishi anu teras-terasan ngudag aranjeunna sareng nyobian ngungkabkeun misteri anu aya dina ayana.

10. Dipupus

Dipupus

Dipupus nyaéta anime Thriller-seinen kalayan tungtung kontroversial. Éta ngagaduhan alur, karakter, sareng ngahibur anjeun pisan ku corak corak.

Ogé, éta mangrupikeun anime pondok sareng masihan anjeun hiji alesan deui pikeun nyobaan.

Satoru Fujinuma yuswa 29 taun nalika anjeunna ujug-ujug mendakan fenomena anu anéh, sareng engkéna, anjeunna ngumbara 18 taun ka pengker dina waktosna.

Ayeuna, kahirupan parantos masihan anjeunna kasempetan kadua pikeun ngarobih jaman baheula sareng ngeureunkeun musibah anu anjeunna henteu tiasa sateuacanna.

11. Laguna Hideung

Laguna Hideung e1612611215330

Aya sababaraha serial anime anu anjeun ngan ukur tiasa nonton dina dub Inggris tibatan sub.

Laguna Hideung mangrupikeun salah sahijina, sareng upami anjeun milarian anime aksi kalayan pendekatan barat, ieu bakal milik anjeun pangsaéna pilihan.

Carita na diatur di Thailand, Roanapur, dimana korupsi sareng kajahatan ngatur pamaréntahan.

acara anime luhur sepanjang waktos

Di kota kajahatan ieu, pangusaha mutuskeun ngagabung sareng Black Lagoon, grup tentara bayaran saatos pengkhianatan mantan padamelna.

Lalajo kumaha anjeunna adaptasi sareng lingkungan anyar ieu sareng nyandak anjeun dina perjalanan tindakan anu luar biasa.

Relevan: 7 Anime Pikaresepeun sacara Visual Ku Gaya Seni Réalistis

12. Dorohedoro

dorohedoro

Dorohedoro ibarat mutiara di sagara pikeun jalma anu resep kana séri anime anu telenges.

Mangrupikeun salah sahiji jinis anime anu urang jarang ningali ku ngaluarkeun carita anu pikaresepeun. Mangrupikeun adaptasi anu sampurna pikeun manga na.

Ieu nuturkeun saurang jalma réptil amnesiac namina Kaiman anu merjuangkeun tukang sihir anu ngagunakeun jalma salaku marmot pikeun ékspériménna. Tapi anjeunna henteu nyalira,

Babaturan awéwéna Nikaidou ngabantosan anjeunna ngudag misteri anu aya di balik sagala rupa.

Relevan: 17+ Anime Ngeunaan Anu Paling Heboh Anu Bakal Anjeun Modal

13. Pelangi

Pelangi

Pastikeun nyandak sababaraha napas jero dina unggal unggal episode sabab anu urang ngagaduhan di dieu nyaéta anime 'Pelangi.'

Animasi na pikasieuneun, sareng konsépna teu sampurna. Pikeun fans Seinen, henteu ningali Rainbow mangrupikeun kajahatan serius.

Pelangi nuturkeun carita tujuh budak lalaki anu ditéwak kusabab tuduhan kriminal sareng dibawa ka sakola réformasi di Shio.

Sedengkeun sadayana ngagaduhan masa lalu anu béda, aranjeunna ngariung babarengan sareng silih janji yén aranjeunna bakal pendak saatos kalimatna réngsé.

Hanjakalna, penjaga anu nahan dendam sareng dokter sadis henteu bakal ngantep éta kajantenan.

Relevan: 12 Karakter Anime Anu Paling Sadis Anu Dihasilkeun

14. Hinamatsuri

Hinamatsuri e1612611299436

Hinamatsuri mangrupikeun potongan komedi anime anu unik kalayan premis anu cukup dewasa. Carita na ditulis kalayan cemerlang sareng eksekusi sampurna.

Interaksi antara tokoh ogé tiasa janten aspek anu cukup dina anime anu luar biasa ieu.

Carita ieu nuturkeun Yoshifumi Nitta, anggota Yakuza anu cukup pangaruh.

Kumaha waé, anjeunna akhirna ngurus budak awéwé anu gaduh kakuatan telekinetik anu misterius muncul di apartemenna.

Relevan: 7 Pangajaran Kahirupan Sulit Anjeun Tiasa Diajar Tina Hinamatsuri

15. Lumpat sareng Angin

lumpat ku angin

Lumpat sareng Angin nyaéta anime olahraga kalayan sababaraha visual anu sampurna sareng alur carita standar. Abdi nyarios éta unik ti anu urang kantos nonton sakantenan sareng salah sahiji acara seinen anime anu pangsaéna di ditu.

Kakeru Kurahara, saurang pelari ace, tungtungna ngagabung sareng klub Kansei University Track. Haiji, sasama pelari, ngajantenkeun anjeunna cicing di asrama na sareng 8 anggota anu sanés.

Hanjakalna, réréncangan tim na teu aya kabentuk pikeun bersaing dina lomba Hakone Ekiden.

Dina sababaraha bulan, aranjeunna kedah narik aksi anu teu mungkin ieu.

16. Berserk

Berserk

Berserk mangrupikeun salah sahiji manga anu paling hébat sepanjang waktos, sareng kitu ogé anime ieu. Sanaos manga langkung saé sareng kuring langkung resep tibatan anime, kuring masih bakal nyarios éta adaptasi anu saé salian ti usum ka-2.

A tentara bayaran ngora dilahirkeun tina mayit indungna asup ka medan perang dina yuswa ngora pisan sareng nempatkeun hirupna dina garis salamet.

Engké, anjeunna ngiringan 'White Hawk,' sareng lalaunan naék kana jajaran ngan ukur terang yén dunya henteu saé panginten anjeunna.

Berserk Deluxe Jilid 2 Manga Berserk Deluxe Jilid 2 Manga Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

17. Saint Young Man

Saint Young Man

Saint Young Man mangrupikeun anime seinen anu ngan ukur diwangun ku 2 épisode OVA tapi anjeun tiasa nganikmati unggal menit na.

acara tv anime terbaik sepanjang waktos

Éta tiasa langkung saé sareng langkung épisode kalayan humor on-point sareng sababaraha étika. Masih, éta mangrupikeun anime anu saé saé kanggo ditonton upami anjeun kana carita seinen anu entéh enteng.

Gautam Buddha sareng Yesus Kristus, pendiri Budha sareng Kristen nganjang ka Tokyo nalika pakansi sareng angkat babarengan salaku batur sakamar.

Pikeun ngalaman masarakat modéren Jepang ieu, aranjeunna nyobian nyumputkeun idéntitasna sareng anjeun terang naon anu diarepkeun salajengna.

18. Land of The Lustrous (Houseki no Kuni)

Land of Lustrous e1612611394480

Land of The Lustrous nyaéta anime misteri kalayan sababaraha seuri anu hadé di jerona. Tapi tong ngantep hansip anjeun sabab éta bakal ngancurkeun anjeun ku pesen anu jero.

Ngajaga hiburanana, tapi anjeun bakal mendakan sadaya waleran anu anjeun peryogikeun ngeunaan kapribadian manusa.

Caritana kieu misterius sareng mahluk abadi disebut 'Lustrous,' permata anu dicicingan di dunya anu musnah.

Anu bungsu diantarana nyaéta Phos umur 300 taun anu teu tiasa ngalawan kusabab kaayaan na anu hipu.

Anjeunna ditugaskeun pikeun nyusun énsiklopédia, sareng Phos antukna mendakan hal anu tiasa mastikeun kasalametan aranjeunna.

Relevan: 17 Tina Anime Anu Paling Éstetik Pikaresepeun Anu Anjeun Katingali

19. Inuyashiki: Pahlawan Tukang

Inuyashiki Pahlawan Tukang

Upami anjeun di dieu pikeun mendakan anime seinen anu saé sareng pondok anu tiasa ngawangun dinten anjeun, maka ' Inuyashiki ”Kanggo anjeun.

Kalayan premis anu luar biasa, éta bakal ngeusi hiburan sareng aksi anu dibarengan tindakan sareng sababaraha nilai kahirupan. Upami anjeun henteu acan nonton ieu, pastikeun anjeun nonton, sahenteuna pikeun tungtung na.

Inuyashiki kieu carita hiji lalaki kolot sareng kulawarga anu teu dipikacinta sareng nonoman, anu ngan ukur paduli dirina sorangan.

Nalika aranjeunna duanana pendak di hiji taman, cahaya anu cerah ti langit ngajantenkeun aranjeunna janten senjata mékanis. Nalika rumaja nuluykeun maéhan jalma, jalma sepuh kedah nyalametkeun dunya.

20. Putra Ngumbara (Hourou Musuko)

putra ngumbara e1612611512645

Génder-bénder acara anime rada normal jaman ayeuna, tapi kumaha upami aranjeunna ngenalkeun pendekatan anyar kalayan konsép anu sami?

Nya, anjeun kéngingkeun anime Wandering Son. Heran, éta mangrupikeun anime seinen anu saé sareng unggal aspék dibentuk janten kasampurnaan.

Carita ieu nuturkeun dua sobat budak leutik Shuichi Nitori sareng Yoshino Takatsuki anu mangrupakeun budak awéwé trans tapi dianggap salaku mojang pangcantikna di sakola na.

Nanging, kahirupan aranjeunna janten sesah nalika duanana kedah adaptasi sareng sakola anyar.

21. Non Non Biyori

Sanés Non Biyori

Dupi anjeun setrés? Peryogi hal pikeun nempatkeun pikiran anjeun betah? Linggih di payuneun layar anjeun sareng maénkeun anime ieu bari.

Sanaos carita saderhana, ku campuran seinen sareng keureut jinis kahirupan, éta ngajantenkeun anjeun dijajah.

Ieu nuturkeun petualangan lucu budak awéwé henteu normal pisan sareng kumaha aranjeunna nyéépkeun waktos ku ngalakukeun hal-hal anu pikaresepeun di padesaan.

Relevan: 15 Acara Anime Anu Cocog Pikeun Barudak Sareng Remaja

22. Hellsing Pamungkas

Hellsing Ultimate e1612611549870

Kuring ngan ukur badé nyarios hiji kecap pikeun anjeun. Hellsing nyaeta Heboh! Béda sareng salah sahiji anime vampir atanapi acara tv anu anjeun tingali dugi ka ayeuna.

Hellsing mangrupikeun organisasi anu dibentuk pikeun moro mahluk anu ngahakan manusa nalika wengi.

Organisasi ieu ngagaduhan senjata pamungkas anu dingaranan Alucard, anu bahkan tiasa waé dina kaayaan naon waé.

23. Anjing Stray Bungou

Anjing Stray Bungou

Anjing Stray Bungou mangrupikeun buktos yén bahkan fiksi gaib tiasa digarap ku cara modis.

Carita nyetél sadayana leres ti mimiti, sareng éta ogé sanés kanggo sadayana.

Séri ieu nuturkeun sakumpulan jalma anu dikenal salaku Agén Detektif Bersenjata.

Aranjeunna ngagaduhan sababaraha jinis kakuatan gaib sareng ngungkulan kasus bahaya anu hésé teuing pikeun pulisi.

24. Drifters

séri anime drifters

Naon anu langkung pikaresepeun tibatan nonton anime seinen kalayan samurais sareng setting fantasi? Nya, Drifters ngalaksanakeun premis anu poék ku cara anu paling unik ku ngahasilkeun hasil anu saé.

Toyohisa Shimazu diangkut ka dunya anu khas dibarengan pasukanana dina perang.

Lahan ieu dieusi ku sadaya jinis mahluk sareng aranjeunna parantos dipanggil pikeun merjuangkeun 'Akhir' anu hoyong ngancurkeun 'Drifters.'

25. Kelas: Demi-Manusa

Ajin

Kelas: Demi-Manusa nyaéta langkung pikasieuneun tibatan seinen. Éta ngajajah konsép fiksi horor ku cara anu paling matak.

acara anime luhur sepanjang waktos

Sanaos aya kakurangannana, anime lumayan nyarioskeun carita pikeun ngajantenkeun paningalan kaget unggal waktos.

Carita ieu nuturkeun murid SMA anu salamet tina kacilakaan anu mana anjeunna kedah maot.

Saterasna, anjeunna mendakan yén anjeunna mangrupikeun Ajin, jelema demi-manusa anu dipikasieun ku sakumna dunya. Moal lami deui, anjeunna sadar yén demi-manusa sanés anu langkung caket sareng anjeunna tibatan anu dibayangkeun.

26. Sakola panjara

Sakola panjara e1612611611206

Prison School sanés ngan ukur anime seinen anu saé tapi ogé salah sahiji anime komedi pangsaéna anu ngan ukur cocog pikeun pemirsa anu déwasa.

Éta ngagaduhan pamandangan anu lucu pisan sareng sababaraha waktos lewd.

Carita ieu nuturkeun lima budak lalaki anu nembé didaptarkeun di sma-budak awéwé anu parantos janten co-ed.

Nalika aranjeunna ngadatangan asrama budak awéwé peuting-peuting pikeun senang-senang, Déwan Mahasiswa Bawah Tanah nangkep aranjeunna sareng ngirimkeun ka panjara sakola.

Anime Seinen Sejen:

  • Inari Kon Kon.
  • Tokyo Ghoul.
  • Elfen Ngabohong.
  • Akira.
  • Umaru Chan.
  • Hantu Dina Cangkang.
  • Gangsta.
  • Jormungand.
  • Phantom Requiem.

Halaman wéb panulis: animeukiyo.com

-

Disarankeun:

26+ Anime Romance Anu Hadé Sadayana!

67 tina Acara Anime Pangsaéna Sakabéh Waktu (Teu aya Urutan Peringkat)