24+ Acara Anime Anu Diciptakeun Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

anime gadis rambut coklat

Abdi hardcore nalika ngeunaan dubs, janten postingan ieu pasti bakal datang engké atanapi engké.

Anjeun terang naon anu kuring perhatoskeun ngeunaan acara anime anu dijuluki? Aya hiji sajajalan jumlah fans anu HATE dijuluki anime urang.



Sahenteuna éta anu kuring perhatoskeun tina janten bagian tina komunitas anime online.



Naha pameget benci ka dubs anime? Kuring henteu terang, sareng kuring henteu aya di dieu pikeun debat.

Tapi anu kuring aya di dieu pikeun dibagi nyaéta 21+ acara anime anu hadé anu kuring kantos ningali.



Janten hayu urang langsung ngaluncatan, pokona heula!

Kuring yakin anjeun bakal mendakan nilai dina sababaraha acara anu ditingali ku basa Inggris ieu.

1. Pembantu Sarua

27 tina Acara Anime Anu Paling Anyar Anu Bakal Ngahasilkeun Rahang Anjeun Leupaskeun



Pembantu Sama? Kalayan nami sapertos kieu pasti janten anime harem anu nampilkeun pembantu awéwé seksi, leres?

Maid Sama mangrupikeun séri romansa / komedi fokus kana dua tokoh utama: Usui Takumi sareng Misaki Ayuzawa.

Sareng kuring kedah nyarios: Éta mangrupikeun salah sahiji acara anime anu hadé anu kantos kuring saksian.



Éta alesan kuring datang pikeun mendakan seueur acara anime anu hébat dina perjalanan kuring. Utamana dina jinis komedi sareng roman.

Sareng teu sapertos acara anu sami dina katégori na, éta unik pisan anjeun tiasa ngaraosan.



Unggal episode ngadorong anjeun pikeun nyandak deui gigitan.

Anime anu tiasa ngajantenkeun kuring seuri, nyarioskeun carita sareng ngajaga kuring resep pantes dipuji. 100%.

Patali: 15 Tanda kutip Maid Sama Ngeunaan Hirup Sareng Cinta

2. Nodame Cantabile

27 tina Acara Anime Anu Paling Anyar Anu Bakal Ngahasilkeun Rahang Anjeun Leupaskeun

Nodame (di kénca) jeung Chiaki (di belah katuhu) nyaéta tokoh utama acara éta.

Nodame Cantabile mangrupikeun anime ngeunaan musisi dina misi pikeun ngudag karepna.

Nalika masih kuliah.

Kuring reuwas kuring henteu kantos ningali anime ieu disarankeun ku saha waé (hiji jalma meureun).

Dubbing parantos aya. Sora na maénkeun pisan sareng karakterna. Sareng tangtosna anime éta nyalira mangrupikeun hiji bintang dina hakna nyalira.

Campuran komedi / keureutan hirup sareng roman anu saé sadayana dicampur janten hiji. Tanpa klise urang ditingali dina acara anu sami.

3. Ieu Anjeun Guys Fault Abdi Henteu Kawéntar

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Watashi (dina basa Jepang) mangrupikeun potongan kahirupan anime museur kana hiji tokoh utama.

Sareng karakter éta nyaéta Tomoko Kuroki (ku rambut hideung di luhur).

Upami anjeun pikir anjeun parantos ningali sadaya sempalan kahirupan nempokeun aya anu ningali ... Ngan antosan dugi ka nonton ieu.

Watashi paling kagok, déprési, séri anime cringe-inducing Kuring parantos ningali.

Tomoko Kuroki nyoba nyieun babaturan jeung bersosialisasi jeung batur. Tapi gagal pisan anu maéhan malah nonton.

Sigana mah ieu aspék anime anu ngajantenkeunna caang. Kusabab aya henteu seueur keureutan nempokeun hirup anu nganyatakeun sisi 'awon' tina kapribadian karakter sareng kakurangan.

Entong sono ieu!

4. Barakamon

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Anime ieu ngingetan kuring pisan ngeunaan Nodame Cantabile. Aranjeunna duanana sami pisan dina seueur cara.

Dubbing na hébat dina duanana acara.

Barakamon mangrupikeun potongan kahirupan fokus kana kaligrafi: Seishuu Handa. Umur 23 taun anu nuju angkat cicing di hiji pulau pikeun ngarobih kalakuanana. Sareng damel dina pamekaran pribadina.

Barakamon bakal ngiringan anjeun ampir unggal épisode. Sareng bahkan langkung saé tibatan éta, anjeun bakal resep ngembangkeun pribadi.

Salah sahiji sipat anu pangsaéna pikeun anime ieu nyaéta kumaha carana ngarahkeun jauh ti jasa-jasa fan sareng 'harem'.

Badé nunjukkeun anjeun anime henteu peryogi sadayana kabodoan éta pikeun ngabuktikeun kumaha hébatna.

5. Wawancara sareng Monster Girls

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun
Palaku utama dina hiji gambar.

Wawancara sareng Monster Girls , anime anu dirilis dina taun 2017. Carita ieu didasarkeun tina séri novél entéh anu asli.

Éta mangrupikeun séri kahirupan anime séri anu pikaresepeun ditonton, nyingkahan klise umum, sareng ngagaduhan dub anu hébat.

4 karakter awéwé utama nyaéta Demi-Manusa. Masing-masing gaduh kamampuan masing-masing, kakurangan sareng tantangan.

Nalika anjeun nonton anime unggal murid ngalangkungan tantangan pikeun sosobatan sareng manusa biasa.

Sareng nyobian pikeun asup kana masarakat anu henteu ngartos aranjeunna pikeun aranjeunna.

éta sanés acara anu gancang, sareng kuring resep ngeunaan éta.

Laju pas pisan sareng éta mangrupikeun karesep anyar kuring sajauh potongan kahirupan nunjukkeun.

Patali: 11 Karakter Anime Ieu Sababaraha Anu Paling Ékstrovert

6. Claymore

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Claymore mangrupikeun aksi / implengan nunjukkeun pinuh ku kekerasan ekstrim, momen poék sareng émosional.

Mangrupikeun salah sahiji tiheula anime anu kuring pernah nonton.

Carita museur Clare , ka Claymore. Anu hartosna anjeunna manusa anu dirobih anu tujuanana nyaéta ngancurkeun Yoma.

Anjeun tiasa nganggap Yoma salaku jinis setan / sato galak kalayan kakuatan super manusa.

Tina sadaya adegan héran sareng pikareuwaseun anu kuring saksian dina seueur acara, Claymore kasohor.

Sareng casting sora cocog sareng peran masing-masing karakter tanpa kedah nyobian teuing atanapi ngorbankeun kualitas.

kedah nonton anime sadaya waktos

Upami gore sareng kekerasan mangrupikeun acara anu anjeun tampi (sapertos AOT atanapi Akame Ga Kill), cobian versi anu dicandak.

7. Amagi Taman Sarwa

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Amagi Brilian Taman nyaéta anime pondok dina komédi / genre sihir.

Carita na museur ka taman hiburan gaib dina ujung bangkrut, upami aranjeunna henteu tiasa nyandak palanggan anu cekap.

Teu sangka dub na saé saé. Sareng sababaraha peran anu dilakukeun ku karakter anu tangtu kuring seuri sapanjang waktos.

Sareng dialogna rada seukeut.

Abdi resep aspek 'bisnis' tina acara ieu. Marengan kanyataan aya komedi sareng sihir dicampur kana éta.

Éta sanés acara anu pang populerna tapi henteu kedah

Abdi nyarankeun upami anjeun resep kana komedi anime. Sareng bakal resep séri anu pondok (13 épisode).

8. Laguna Hideung

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Laguna Hideung mangrupikeun acara anime anu paling kaserang ku gangster anu anjeun kantos tonton.

Mamang anjeun bakal mendakan anime anu tiasa bersaing dina genre anu sami, sumawonna ngéléhkeun kualitas séri ieu.

Laguna Hideung ngagaduhan 4 karakter utama: Revy, Rock, Benny jeung Walanda.

Ngaran saderhana, leres? Éta anu ngajantenkeun namina gampang diémutan.

Nalika anjeun teuleum kana séri anjeun bakal ngamimitian ningali kumaha poékna, pulas, jero sareng gencar na.

Sareng na nyaéta: cara anime ieu diputerkeun pisan réalistis anu tiasa dibandingkeun sareng kahirupan nyata.

keureutan kahirupan anime terbaik 2019

Anime henteu ngan ukur padamelan anu hadé pikeun méréskeun masalah jero dina mode animasi. Sareng éta naha éta mangrupikeun séri anu pangsaéna pikeun kuring.

Sareng nalika anjeun ngémutan kumaha vérsi anu dijulukkeun kana basa Inggris matak nguntungkeun, ... Éta ngan ukur ngajadikeun Hideung Laguna langkung kuat sareng pantes diantawis anime anu disebat di luar sana.

Relevan: Daptar 30 Anime Psikologis Anu Kedah Anjeun Pertimbangkeun

9. Hyperdimension Neptunia

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Hyperdimension Néptunia mangrupikeun séri anime parodi / komedi dumasar kana dunya kaulinan sareng CPU'S.

Serial anime dicandak tina gim video dina Play-station 3 sareng PSP.

Dibandingkeun sareng acara sanés dina daptar ieu, Hyperdimension sanes anu pangageungna. Utamana henteu sajauh carita-carita, klise, kualitas sareng sadayana anu jazz.

Tapi dubbing, casting sora sareng dialog PERFECT.

Abdi henteu tiasa uih kumaha lucu acara anime ieu kadang-kadang. Atanapi kumaha panyipta berhasil narik dialog anu ngahibur salami séri.

Unggal-unggal ayeuna kuring bakal nonton acara Anime anu kuring rasakeun ngagaduhan seueur poténsial ... Tapi éta henteu hirup.

Sareng dina waktos anu sasarengan tiasa nampilkeun karakter anu kuring resep pisan yén éta henteu nyata.

Hyperdimension Néptunia mangrupikeun salah sahiji anime anu 'anéh' pikeun kuring.

Sareng dubbing moal nguciwakeun anjeun upami anjeun nyobian.

Patali: 17 Gadis Anime Imut Anu Bakal Maéhan Anjeun Ku Pesona

10. Panik Logam Pinuh

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Anjeun tiasa terang ngan ukur ku ningali gambar anime ieu ti planét anu sanés.

Sareng nalika anjeun ngamimitian lebet kana éta, anjeun sadar éta aya ti planét anu sanés babarengan.

Panik Logam Pinuh mangrupikeun salah sahiji SIKSA mecha anime urang anu kantos kuring tonton. Sareng kuring henteu kuciwa ningali acara mecha ieu khususna.

Usum 1 dimimitian kaluar dina laju anu laun-laun. Fokus kana tokoh utama: Sousuke Sagara. Anu ngagaduhan latar Militant sareng damel pikeun grup Militer anu mandiri.

Palaku utama sanésna: Kaname Chidori. Présidén déwan mahasiswa anu tanggung jawab, populér, rendah haté, tapi dina bahaya diculik.

Kumisan ti dubbing hébat, sora-casting na dialog, Panik Logam Pinuh mangrupikeun acara anu anéh.

Hartina séri anu munggaran janten kuring resep, tapi henteu nyésakeun kuring 'cacat' ku saéna éta.

Usum kadua niup kuring, sareng kuring henteu percanten séri ka-2 langkung saé tibatan anu tiheula.

Sareng musim 'sisi-carita' ka-3 ngareuwaskeun kuring deui ku kumaha alusna.

Kuring bahkan henteu tiasa namina séri anime kalayan usum 2 anu ngaleungitkeun usum 1.

Éta henteu kadéngé dina ampir sadaya bentuk pilem sareng hiburan dugi ka gelar ieu.

Abdi teu tiasa nyarankeun Pinuh Metal Panik cekap. Éta sapertos acara paling luhur anu pinuh ku seueur kejutan.

Patali: Acara Anime Militér Anu Bakal Anjeun Ketat Kana Genre

11. Shiki

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Shiki mangrupikeun séri anime horor / misteri sabanding sareng Higurashi: Nalika Aranjeunna Ceurik.

Dibandingkeun sareng Higurashi, Shiki ngamimitian sareng langkah anu laun. Nyatana sakumaha kuring ngagaduhan kana sababaraha episode kuring mimiti ragu naha éta patut ditonton.

Tapi teras laju mimiti diangkat sareng unggal episode mimiti niupan pikiran kuring tina tangkorak kuring. Sapotong demi sapotong.

Dubbing, casting sora sareng dialog langsung aya. Nyaritakeun carita mangrupikeun salah sahiji anu paling saé anu kuring kantos tingali (sanaos laun).

Sareng realisme saluareun kayakinan. Shiki mangrupikeun salah sahiji anime anu paling sedih, paling kejem sareng pamikiran-pamikiran anu diciptakeun.

Sareng anjeun bakal heran naha anjeun henteu lalajo éta langkung gancang nalika anjeun atos réngsé.

12. Akademisi Pahlawan Kuring

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Serial anime superhero / supernatural janten biasa sareng has di komunitas anime.

Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pang (upami sanés anu paling) jenis acara anime populér di planét. Sapertos DBZ, Fairy Tail, sareng sajabina.

Éta keur ceuk - Pahlawan Akademisi Kuring nyaéta anime anu kaget kuring.

Abdi jinis jalmi anu saatos nguping teuing ngeunaan Anime, kuring ngepaskeun sareng janten teu minat. Kusabab teu aya anu langkung parah tibatan Anime éta moal tiasa hirup nepi ka hype.

Tapi My Hero Academia aya dina liga sorangan. Ngabuktikeun yén anjeun teu kedah 'orisinalitas' kanggo ngadamel hal karya agung.

Dubbing sah, casting sora na akurat, sareng palaksanaan na seukeut. Ditambah carita narik perhatian anjeun ti épisode munggaran.

Kaluar tina sadaya anime anu dijuluki acara di luar sana, My Hero Academia pantes aya dina daptar ieu.

Patali: 5 Pangajaran Kahirupan Ti Akademisi Pahlawan Kuring

13. Owari Teu aya Seraph

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Owari No Seraph nyaéta anime anu sanés anu ngeusi kuring ku mamang. Tapi kuring teraskeun sareng nyobian.

Éta mangrupikeun séri aksi / lamunan anu sami sareng Hideung Bullet sareng Akame Ga Kill.

Episode munggaran dimimitian sapertos Attack On Titan. Hartina éta ngeusi émosi, sedih sareng nyeri.

Saatos nonton duanana musim 1 sareng 2, kuring tiasa nyarios éta acara anu cukup santun. Palaku sora ngalakukeun pagawéan anu hadé pikeun nyocogkeun vokal sareng tokohna.

Janten éta kameunangan dugi ka basa Inggris dubbing.

Anime éta sanés aksi anu paling seueur anu kuring ténjo. Henteu aya anu sapertos Akame Ga Kill atanapi Fate Zero.

Tapi carita, tokohna, peran sareng kapribadianana langkung ti ngan saukur pikeun kuring.

Anu ngajantenkeun acara ieu menonjol nyaéta tokohna nyalira. Sareng tali kulawarga sapertos aranjeunna ngawangun babarengan.

Upami aya usum 3, kuring bakal luncat dina kasempetan ningali éta.

14. Cik Kobayashi urang Pembantu Naga

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Séri Anime 2017 anu sanésna kalayan 'rada' aspek anu sami sareng Wawancara sareng Monster Girls.

Cik Kobayashi urang Pembantu Naga mangrupikeun potongan kahirupan / komedi kalayan komodo anu anéh, kuat, over-the-top.

Dubbing 'pas' dina anime ieu sapertos Wawancara sareng Monster Girls. Sora anu hébat, sareng dialogna lucu.

Miss Kobayashi's Dragon Maid pikeun kuring mangrupikeun salah sahiji anu paling santai, nanging lucu sakumaha F anime's Kuring parantos ningali.

Éta jinis acara anjeun tiasa nonton tanpa serius teuing ngeunaan éta.

Sareng kuring éta salah sahiji kualitas anime anu panghadéna. Sigana mah aranjeunna ngalakukeun padamelan anu saé ti mimiti dugi ka akhir.

15. Maéhan La Kill

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Kill La Kill mangrupikeun séri anime aksi anu mimitina, sigana pikaseurieun sareng luhur.

Ti luar éta mangrupikeun anime anu nyobian teuing sareng sakedik konvensional. Jiga kumaha papakéan Ryuko siga érotis sareng kakeunaan nalika anjeunna kakuatan.

Sareng 'adegan transformasi' katingalina seueur pisan Sailor Moon.

Disebutkeun, ieu mangrupikeun séri anime anu sanés ngabuktikeun kuring salah.

Sakumaha kuring tos nyarios tadi, orisinalitas henteu janten masalah. Salami eksekusi dina titik, sareng éta saé pisan sapertos hayam goreng, éta sadayana anu penting.

Sareng anjeun bakal bajoang milarian anime sapertos Kill La Kill ku dub Inggris anu kuat. Panyusun sora hébat. Sareng dialog anu lucu tapi relevan.

Kuring parantos ningali réa aksi anime anu diculik sareng ampir teu aya diantarana caket kana kualitas Maéhan La Kill.

16. nasib nol

Acara Anime Anu Dicokot Anu Pangsaéna Anu Bakal Ngajalankeun Rahang Anjeun

Abdi henteu tiasa angkat tanpa nyebut Nasib nol dina daptar ieu. Anime dina genre fantasi / aksi.

Sateuacan nonton Nasib Nol Kuring nyobaan Nasib Tetep Peuting. Anime lumayan pantes.

Kuring ngarepkeun Takdir Zero janten sami-sami. Tapi éta moal mungkin sabab Nasib Nol niup harepan kuring luhur langit.

Kuring resep dubbing, casting sora sareng dialog langkung seueur dina Nasib Nol.

Hal utama anu ngajantenkeun Takdir Zero langkung saé tibatan Nasib Tetep Peuting, nyaéta tindakan.

Ampir sapertos ngabandingkeun anime sapertos K-ON kana anu sapertos Attack On Titan. AOT teuing telenges sareng K-ON lucu teuing pikeun teu tiasa dibandingkeun.

Janten Upami anjeun milarian dub fantasi dub, cobian Nasib Zero. Éta salah sahiji karesep kuring dina jinis implengan / aksi.

17. Michiko Ka Hatchin

michikio ka hatchin budak awéwé anime

Anjeun tiasa mikir ngeunaan Michiko To Hatchin sapertos Hideung Laguna. Éta sami sareng karakter awéwé anu kuat, carita pikasieuneun sareng tokoh anu latar tukang tangguh pakait sareng kajahatan.

Dina hal ieu aya sakedik corak antara gaya hirup tokoh utama sareng kumaha campuranana.

Anime urang henteu ngan ukur diremehkeun, tapi palaku sora sareng dialog na janten leres. Michiko To Hatchin pantes langkung kiridit tibatan sigana.

18. Kaulinan Anyar!

game anyar anime aoba suzukaze

Kaulinan Anyar! mangrupikeun potongan kahirupan anu pikaresep pikeun kuring. Anjeun tiasa ngabandingkeun kualitasna sareng anu sapertos Shirobako, ogé carita sareng kumaha jalma-jalma ngahiji ngajantenkeun 'seni' janten kanyataan.

Aoba Suzukaze nyaéta pamaén karakter dina industri bakal tiasa ngaitkeun. Kusabab anjeunna ngagaduhan impian pikeun damel di perusahaan kaulinan, sareng hasil.

Karakter sanésna sapertos Umiko Ahagon (programmer) tiasa dianggo pikeun jalma anu ngalakukeun 'hal éta' nalika ngeunaan kaulinan.

Tapi ku cara naon waé - New Game mangrupikeun anime unik kalayan raos masing-masing sareng karakter anu cukup saé pikeun dinikmati. Bareng jeung padet dubbing.

19. Pedang Seni Online

seni pedang online usum ka-3

Pedang Seni Online, anime Isekai anu paling dibenci sareng kasohor sepanjang waktos. Sareng Isekai anu ngahirupkeun jinisna urang terang ngeunaan dinten ayeuna.

Sword Art Online ti saprak usum mimiti gaduh sababaraha palaku sora anime anu pang hébatna. Sareng éta leres bahkan ku séri alicization panganyarna.

Éta salah sahiji alesan SAO suksés duanana sareng subbed AND versi anu ditingali, kumargi kualitasna saé pisan.

Sareng tangtosna - ku seueur musim, SAO ngagaduhan seueur kontén pikeun peminat (atanapi penggemar énggal) pikeun dicobian.

Patali: Ieu Naha Pedang Seni Online Meunang Hate

20. Quintuplets Quintessential

Gadis anime Quintessential Quintuplets

The Quintessential Quintuplets mangrupikeun anime anu ngareuwaskeun kuring. Anime Harem condong rata-rata, teu cukup sareng cekap cekap kanggo ngeusian bak lauk.

Kumaha waé anime ieu ngagaduhan daya tarik anu tangtu anu ngamungkinkeun anjeun 'ngaliwat' hal anu bakal ngajauhan anjeun.

Masing-masing watak (adi) relevan sareng gaduh keunikan anu cukup pikeun nonjol tanpa dipohokeun. Sareng tangtosna - éta dubbing ukur ngabantosan sabab pas pisan.

21. Kenichi Murid Anu Paling Kuat

kenichi karakter anime murid anu paling kuat

Kenichi siga anime anu hilap poe ieu anu henteu aya saurang ogé ceramah ngeunaan.

Éta klasik mutlak dina jinis shounen sareng salah sahiji shounen kualitas anu langkung saé anu didamel.

Kalayan téma anu museur kana bullying, kumaha ngungkulanana, pamekaran pribadi sareng seni beladiri, éta parantos mangrupikeun anime anu béda.

The kualitas tina dubbing di dieu, sareng sababaraha VA anu pang hébatna di industri mangrupikeun hal anu pantes disambat.

22. Madoka Magica

skuad madoka magica

Madoka Magica masih mangrupikeun séri karesep kuring dugi ka ayeuna. Pondokna 12 épisode anime ngancurkeun klise mojang anu gaib, sareng nyusunna deui ku aturan sareng rasa masing-masing.

Unggal karakter ngagaduhan tujuan. Bahkan karakter sampingna. Sareng anjeun karaos sapertos 'terang' masing-masing karakter saatos réngsé anime.

Studio SHAFT mangrupikeun tukangeun séri mojang gaib anu teu konvensional ieu, sareng sigana anu dipilih pikeun VA éta cocog pikeun tiap karakter.

23. Samurai Champloo

samurai karakter champloo

Samurai Champloo nyaéta anime anu sanés seueur teuing anu henteu nyebatkeun dinten-dinten ieu.

Mibanda rasa anu sami sareng Cowboy Bebop sareng éta henteu kabeneran nalika anjeun terang saha anu nyababkeunana.

Dua urang samurai ngabantosan mojang pikeun milarian lalaki anu bau kembang matahari, sareng anime milih masa lalu, rahasia, sareng masihan anjeun rasa samurai-aksi anu katingalina saé.

Kalayan saeutik pisan karakter éta gampang pikeun ditingali naha VA'S solid di Samurai Champloo. Aranjeunna dipilih sacara saksama sareng éta cocog sareng ulasan sareng peringkat anime.

24. Re: Zero - Ngamimitian Kahirupan Di Dunya Anu Lain

ulang enol subaru sareng emilia imut

Re: Zero, didamel ku studio whiteoks henteu ngan ukur salah sahiji na pangsaéna nempokeun, tapi éta salah sahiji anime Isekai anu nangtung.

Éta mangrupikeun jinis séri psikologis sareng protagonis anu kuat (pikeun pangaruhna), sareng unsur réalistis anu ngajantenkeun karakter hirup. Utamana MC.

Sababaraha anime tiasa ngabandingkeun kumaha karakter anu aya hubunganana sareng Re: Zero. Sareng dub ngajantenkeun sadayana langkung saé pikeun luhur sadayana.

Bahasa Inggris anu sanésna disebat anime anu pantes disebatkeun:

  • K-ON.
  • Ambisi Oda Nobuna.
  • Haganai: Kuring Teu Kénging Babaturan.
  • D. Gray Man.
  • Pasar Tamako.
  • Kokoro Connect.
  • Witchblade.
  • Rempah Sareng Ajag.
  • Rame Sakola.
  • Lucky Star.
  • Cinta Hirup.
  • Salju Bodas Ku Rambut Beureum.
  • Kode Geass.
  • Railgun Ilmi Tangtu.
  • Inuyasha.
  • Gadis Gunslinger.
  • Iblis Mangrupikeun Bagian Timer.
  • Cumi Gadis.
  • Naga Bola Z.

Naon dub anime favorit anjeun?

hirup téh tapi impian koboy bebop

Disarankeun:

32+ Anime Menengah Menengah Pantes Diparios

Arguméntasi Vs Anu Henteu Enam Anu Ditamatkeun, Sareng Naha Aya