20 Tanda Kutip Online Pedang Seni Diisi Ku Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

sao karakter

Karakter SAO anu disebatkeun dina tulisan ieu:

  • Yuuki Konno.
  • Asuna Yuuki.
  • Kirito (Kazuto Kirigaya).
  • Lisbeth.
  • Silika.
  • Leutik.
  • Akihiko Kayaba.
  • Yui.
  • Sachi.

Pedang Seni Online mimiti dimimitian salaku seri novél entéh. Sareng kasuksésan éta mekar jadi hiji Anime.



Anime anu sami anu ayeuna dipikaterang di panjuru dunya pikeun carita 'réalitas maya'. Sareng perkenalan dramatis kana séri.



Mangsa 1, musim 2, jutaan anu jualan, sareng pilem engké, peminat ngaraos aya hubungan sareng karesepna Karakter SAO.

Upami ieu ngajelaskeun anjeun, maka anjeun parantos asup kana tulisan blog anu leres!



Janten kipas tina Sword Art Online nyalira, kuring parantos ngempel 20 tina tanda petik SAO pangsaéna anu dibagi.

Ieu aranjeunna ...

Tanda kutip Art Online Online # 1

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi



'Gusti moal nyababkeun urang ngalaman sagala kasangsaraan ieu upami anjeunna henteu nyangka yén urang tiasa nahan éta.' - Yuuki Konno

Salah sahiji cutatan paling sedih Yuuki Konno.

Patali: 5 Pangajaran Kahirupan Ti Yuuki Konno Pikeun Diinspirasi Ku



Tanda kutip Klein # 2

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Ngan anggap kasusah salaku bagian sanés tina latihan sareng tetep kerja keras.' - Klein



Cara anu saé pikeun ningali kahirupan.

Kutipan Kirito # 3

12 Tina Kutipan Kirito Pangageungna Ti Pedang Art Online

'Naha didieu atanapi di dunya nyata, anjeun tiasa nangis nalika nyeri. Henteu aya aturan yén anjeun moal tiasa ningalikeun parasaan kusabab éta kaulinan. ' - Kirito

Tanda kutip Asuna Yuuki # 4

7 Tanda kutip Asuna Yuuki Tina Pedang Seni Online Anu Tiasa Anjeun Sanggup

'Hirup sanés ngan ukur ngalakukeun hal-hal pikeun nyalira. Tiasa hirup sapertos anu kabagjaan jalma sanés, ngajadikeun anjeun ogé bagja. ' - Asuna Yuuki

Cinta cutatan Asuna ieu.

Tanda kutip Yui # 5

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Sadayana seuri, nalika aranjeunna sareng anjeun. Punten ... ti ayeuna, angkat sareng bantosan jalma-jalma di tempat kuring. Bagikeun kabagjaan anjeun ka aranjeunna. ” - Yui

Tanda kutip Yuuki Konno # 6

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Henteu kunanaon hirup, sanaos teu aya jalan anu langkung ageung pikeun hirup.' - Yuuki Konno

top anime terbaik sepanjang waktos

Salah sahiji kutipan SAO anu paling jero, paling sedih tina séri ieu.

Tanda kutip Akihiko Kayaba # 7

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Di unggal dunya, sakali anjeun maot, anjeun moal angkat.' - Akihiko Kayaba

Lisbeth (Rika Shinozaki) Tanda kutip # 8

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Kuring ogé, milari naon-naon. Sesuatu anu nyata di dunya ieu. Pikeun kuring, éta kahaneutan tina panangan anjeun. ” - Lisbeth

Lisbeth cutatan dicokot tina usum 1 SAO.

Tanda kutip Kazuto Kirigaya # 9

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Sadayana tiasa gelut. Éta ngan ukur pilihan naha anjeun kedah. ' - Kirito

Patali: Kirito OS Pedang Seni Online Gambar Ordinal Skala Figma Figur

Tanda kutip Sachi # 10

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Sanajan kuring maot, anjeun tetep hirup henteu kunanaon? Langsung ningali tungtung dunya ieu, sareng ningali kunaon éta lahir. Langsung ningali kunaon budak awéwé lemah sapertos kuring tungtungna di dieu. Sareng alesan anjeun sareng kuring pendak. ' - Sachi

Salah sahiji momen anu paling sedih Pedang Seni Online nyaéta cutatan ieu ku Sachi.

Tanda kutip Akihiko Kayaba # 11

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Jalma anu kuat pisan nalika anjeunna milari ngajaga naon-naon.' - Akihiko Kayaba

daptar anime anime shonen jump

Titik Silika # 12

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Mustahil pikeun kerja keras pikeun hal anu anjeun henteu resep.' - Silika

Patali: Patung Silica Sword Art Online II PVC

Tanda kutip Asuna Yuuki # 13

7 Tanda kutip Asuna Yuuki Tina Pedang Seni Online Anu Tiasa Anjeun Sanggup

'Aya hiji hal anu kuring parantos pelajari di dieu. Tetep ngalakukeun anu pangsaéna, dugi ka akhir. ' - Asuna Yuuki

Meureun salah sahiji cutatan Asuna anu pangsaéna. Sahenteuna pikeun kuring!

Tanda kutip Kirito # 14

12 Tina Kutipan Kirito Pangageungna Ti Pedang Art Online

'Kuring bahkan henteu terang nami asli duaan ... henteu, tilu anu kuring tiwas harita. Kuring ngan nutup panon, nempatkeun leungeun kana ceuli sareng nyobian hilap sadayana. ' - Kirito

Tanda kutip Yuuki Konno # 15

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Kadang-kadang anjeun kedah berjuang pikeun nyebatkeun tujuan anjeun.' - Yuuki Konno

Kadang-kadang teu aya jalan anu sanés pikeun némbongan anjeun. Kusabab jalma tiasa sesah.

Sareng gelut panginten janten hiji-hijina pilihan anjeun. Sareng henteu kedah ku cara fisik.

Tanda kutip Yuuki Asuna # 16

7 Tanda kutip Asuna Yuuki Tina Pedang Seni Online Anu Tiasa Anjeun Sanggup

'Kuring ceurik nyalira unggal wengi. Éta karaos unggal dinten anu kalangkung di dieu nyolong potongan kahirupan nyata kuring anu jauh. Saatos kuring ceurik, kuring badé angkat sareng bajoang saageung kuring tiasa. Hiji-hijina pamikiran kuring nyaéta meunang, maju sareng beuki kuat. ' - Asuna Yuuki

Tanda kutip Kirito # 17

12 Tina Kutipan Kirito Pangageungna Ti Pedang Art Online

'Nyeri leres mangrupikeun kaleungitan batur anu anjeun paduli.' - Kirito

Tanda kutip Yuuki Konno # 18

Tanda kutip Online Seni Pedang dieusian Nyeri, Sedih Sareng Inspirasi

'Kuring sok nyarios persis anu kuring rasakeun, sareng upami aranjeunna henteu resep ka kuring, henteu kunanaon! Éta henteu ngarobih kanyataan yén kuring caket kana haté aranjeunna. ' - Yuuki Konno

Anjeun teu kedah maksa batur resep anjeun. Kusabab henteu sadayana bakal.

Tapi tong ngantep éta ngahalangan anjeun tina leres ka diri sorangan.

Tanda kutip Yuuki Asuna # 19

7 Tanda kutip Asuna Yuuki Tina Pedang Seni Online Anu Tiasa Anjeun Sanggup

'Kadang-kadang hal anu paling penting aya di payuneun anjeun.' - Yuuki Asuna

Tanda kutip Kirito # 20

12 Tina Kutipan Kirito Pangageungna Ti Pedang Art Online

'Kuring pikir yén ngadeukeutan dunya nyata sareng maya, langkung saé masa depan. Tapi beuki loba wates antara aranjeunna kabur, beuki mimiti nipu jalma. ' - Kirito

Kutipan SAO anu mana anu anjeun pikaresep? Sareng naha kuring sono pisan cutatan naon waé?

Patali:

Koleksi Seni Pedang Online Pangsaéna Kanggo Nambahkeun Kana Kahoyongan Anjeun

37 Poto Dahareun Anime Pikaresepeun Anu Bakal Ngajantenkeun Anjeun Drool Siga Orok Saeutik