20 Tina Quote Chihayafuru Pangsaéna Pikeun Fans Romance Sareng Josei

Chihayafuru Wallpaper gadis anime

Tanda kutip anime anu disebatkeun ku karakter ieu:

  • Taichi Mashima.
  • Chihaya Ayase.
  • Sumire Hanano.
  • Yuusei Nishida.
  • Oe Kanade.
  • Hidehiro Harade.
  • Tsutomu Komano.

Chihayafuru mangrupikeun séri Josei / roman sareng salah sahiji anu pang populér tina jenis na.



Upami anjeun hoyong cutatan ngeunaan roman, cinta, ngahontal cita sareng kahirupan anjeun, maka anime ieu ngagaduhan seueur takeaway.



Hayu urang ngamimitian.

Tanda kutip Chihayafuru Pangsaéna:

Tanda kutip Taichi Mashima

Taichi Mashima ngadugikeun 4



'Éta sigana henteu leres ngantep budak awéwé milih kuring. Abdi langkung milih budak awéwé anu kuring pasihkeun. ' - Taichi Mashima

naon anu nyiksikan tina anime hirup

Taichi Mashima ngadugikeun 3

'Lalaki teu silih némpél-némpél.' - Taichi Mashima



Taichi Mashima ngadugikeun 2

'Kuring terang yén kuring henteu nyalira, tapi kuring hoyong kuat sanajan kuring.' - Taichi Mashima

Taichi Mashima ngadugikeun 1



'Cinta ngabenci batur tapi anjeun tetep hoyong sareng aranjeunna.' - Taichi Mashima

Tanda petik Taichi Mashima



'Cinta téh nalika teu pikaresepeun sareng jalmi éta. Éta nalika henteu aya jalan anu anjeun pikahoyong. Nalika anjeun henteu resep ... sareng anjeun masih hoyong sareng jalma éta. ' - Taichi Mashima

Tanda kutip Chihaya Ayase

cihaya ayase cutatan

'Upami kuring tiasa anu pangsaéna di dunya dina hal, maka kuring pikir éta pantes ditembak.' - Chihaya Ayase

cihaya ayase cutatan

'Kuring henteu pernah terang dugi ka taun-taun munggaran sumping, yén urang sadayana paduli hal anu béda-béda.' - Chihaya Ayase

Sumire Hanano Quote

sumire hanano quotes

'Abdi moal nampi! Abdi hoyong gaduh pilihan ogé! Abdi henteu hoyong nyerat sajak ngeunaan kasieun. ' - Sumire Hanano

sumire hanano quotes 1

'Manusa parantos sering nyéépkeun waktos pikeun cinta. Abdi henteu resep teuing kana karuta, tapi kuring daék kerja keras pikeun cinta. ' - Sumire Hanano

Tanda kutip Yusei Nishida

Cutatan Yusei Nishida

'Anjeun moal tiasa lirén gelut maén. Sakali anjeun kaleungitan drive éta, anjeun bakal mimiti kaleungitan. ' - Yusei Nishida

Oe Kanade Tanda kutip

kanade oe cutatan

'Teu hésé nyusun puisi. Anjeun kedah narjamahkeun parasaan anjeun kana méter. ” - Oe Kanade

kanade oe cutatan 1

'Awéwé kedah teras-terasan gerak kalayan rahmat, naha nuju ngusap méja atanapi ngeringkeun lambaran. Atanapi dina memperjuangkeun kahirupan anjeun. ” - Oe Kanade

kanade oe cutatan 2

'Éta vulgar sareng bodo nyéépkeun waktos anjeun pikeun mikiran cinta!' - Oe Kanade

Hidehiro Harade Quote

hidehiro hanade cutatan

'Kabeneran undian sanés ngeunaan nasib. Untung henteu mutuskeun pertandingan! ' - Hidehiro Harade

hidehiro hanade cutatan 1

'Sababaraha urang panginten tindakan usaha investasi, nyobian anu pangsaéna langkung berharga tibatan hasilna. Tapi pikeun pembimbing ogé muridna, pendekatan éta karasa pait. 'Kuring ngalakukeun anu pangsaéna', 'gelut caket' ... kecap sapertos anu niup katukang sareng paéh sapertos angin. Ngan hasilna nyaéta batu. Batu anu anjeun tiasa ngahontal ku ngalakukeun anu pangsaéna. ' - Hidehiro Harade

hidehiro hanade tanda petik 2

'Frustasi moal salamina. Teu aya anu tiasa teras-terasan tanpa sababaraha ukuran pahala. ' - Hidehiro Harade

hidehiro hanade cutatan 3

'Éta hal anu anjeun henteu tiasa terang dugi ka nyobian, sareng anjeun masih moal ngartos saatos anjeun maénkeun. Kuring parantos maén salami 45 taun sareng kuring masih henteu ngartos. Kuring henteu kantos tiasa ngaémutanana. Éta sababna kuring tetep maén. ' - Hidehiro Harade

Tsutomu Komano Tanda kutip

Tsutomu Komano kutipan

'Nalika anjeun ngarepkeun yén aya jalma ogé aya di dieu, jalma éta sapertos kulawarga pikeun anjeun. Paduli sabaraha lami atanapi kumaha anjeun kenal aranjeunna. ” - Tsutomu Komano

Tsutomu Komano ngadugikeun 1

'Abdi parantos nganggo sapatu anjeun. Kuring ogé dipasihan kasempetan. Teu aya buru-buru. Anjeun bakal gancang pisan. ' - Tsutomu Komano

Tsutomu Komano ngadugikeun 2

'Anjeun kedah ngalakukeun hal-hal anu anjeun henteu kersa lakukeun, sateuacan anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal anu anjeun leres-leres hoyongkeun.' - Tsutomu Komano

-

Naon anu anjeun hoyong tingali salajengna?

Patali:

40 Tanda kutip Anime Ti Clannad Anjeun bakal Ngartos Upami Anjeun Nonton Anime

23 Titik Kutip Sailor Moon Palasik Anu Bakal Méré Anjeun Blast Ti Baheula