20+ Acara Anime Anu Pas Pikeun Suasana Pikeun Poé Valentine

valentines dinten anime gadis wallpaper

Aya bénten-bénten carita asmara dina dunya anime.

Éta tiasa imut, lucu, pikasieuneun, bahkan terlarang. Nanging roman salawasna ngagaduhan hiji hal anu sami: pangakuan cinta.



Dinten paléntin mangrupikeun bagian tina romantis sareng ngaku ka jalma anu anjeun resep.



Upami anjeun teu aya hubunganana dina Poé Valentine, naha henteu binge nonton seri anime?

Pariksa daptar di handap sareng mendakan séri anu tiasa pikasieuneun anjeun.



Anime Valentine:

1. Nami Anjeun

Ngaran anjeun e1612693226319

Ieu anime anu amis sareng cara anu langkung saé méakkeun Poé Valentine ku ningali pilem anime ieu?

Éta ngeunaan dua nonoman anu ngalih awak sareng aranjeunna kedah silih milarian kanggo tiasa ngalih deui.



Pilemna gaduh sakedik asmara dina jero sareng pilemna henteu lemes teuing kanggo ditonton ku duanana.

Éta henteu panjang ogé ngan ukur pilem anu lucu sareng musik anu éndah didangukeun.

Patali: 14 Tanda kutip Anime Tina Ngaran anjeun Anu Bakal Nyababkeun Anjeun Nostalgia



2. Kuzu no Honkai

kuzu no honkai anime series

Anime saéstuna sapertos romantika drama dimana sobat bogoh ka babaturan budakna tapi sobat budak leutik bogoh ka batur.



Nanging, jalma éta bogoh ka batur!

Drama na masih rada anyar sareng ngan ukur aya dua belas episode.

Kasenianna geulis sareng musikna lumayan alus.

Upami anjeun hoyong nonton seueur drama dina Valentine's Day, Kuzu no Honkai mangrupikeun anime anu tiasa ditonton di sagigireun romantis sareng rada sedih.

3. Junjo Romantica

romantis e1612694627907

Naha kuring milih Junjo Romanica?

Nya, pikeun hiji hal: nyaéta roman sabab judulna ditarjamahkeun jadi 'romansa murni.' Di sagigireun romantis, éta BL hartosna Budak Cinta.

Upami anu sanés anjeun sanés teu merhatoskeun nonton BL, ieu mangrupikeun séri anu hadé pikeun ditonton dina Hari Valentine.

Séri ieu dumasarkeun kana sakitar tilu pasangan sareng kumaha aranjeunna babarengan, tapi pasangan utama nyaéta Misaki sareng Akihiko. Akihiko janten timburu iraha batur sareng Misak sareng Misaki nolak yén aranjeunna babarengan.

Junjo Romantica mangrupikeun séri manga sareng anime anu populér, kalayan total tilu musim dugi ka ayeuna.

Patali: 13+ Anime Yaoi Anu Paling Ageung Anu Anjeun Kedah Ngawitan

4. Weathering Sareng Anjeun

pelapukan e1612694661764

Sakola SMA budak lalaki pendak sareng mojang hiji dinten anu tiasa ngarobih hawa sareng dina akhir pilem, duanana pendak deui saatos sababaraha taun pisah.

Ieu mangrupikeun pilem anime anu énggal kalayan seni anu saé sareng alur carita anu saé.

anime anu saé ditingali dina basa inggris

Jelas aya hint tina roman anu lumangsung antara duaan sapanjang pilem nalika akhirna nunjukkeun kana éta.

Pilemna malah henteu panjang dua jam sareng pilem anu kedah ditingali upami anjeun henteu ngagaduhan nanaon.

5. Zutto Mae Kara Suki Deshita: Kokuhaku Jikkou I Inkai

séri anime zutto

Éta pilem anime pondok dimana roman anjeun pikir: saha anu bakal ngaku heula?

Caritana ngeunaan SMA babaturan anu merjuangkeun kacinta aranjeunna.

Alur carita mangrupikeun hal anu saderhana dimana saha waé tiasa ngartos naon anu kajantenan dina pilem pondok. Éta lumayan émosional.

upami anjeun resep ningali pilem atanapi serial anu sedih, anjeun panginten kedah ngagaduhan jaringan. Éta pilem anu saé kanggo ditonton sareng anu sanés anjeun dina Hari Valentine sareng lumayan masih énggal.

6. Ksatria Vampir

vampir e1612694748219

Éta anime lami tapi tetep pikaresepeun upami anjeun hoyong nonton dina Valentine's Day. Hiji mojang anu namina Yuki diserang ku vampir dina hiji dinten, sababaraha taun ka pengker, anjeunna ngajagi naksirna tina mendakan.

Yuki kaleungitan ingatanana nalika anjeunna diserang sahingga anjeunna kedah mendakan kaleresan sareng upami kaleresan panginten langkung parah.

Ieu mangrupikeun séri pondok sareng anjeun tiasa nonton nonton séri ieu dina hiji padamelan sabab ngagaduhan 13-épisode.

Musik na ngan Heboh.

Relevan: 11 Pasangan Anime Henteu Écés Saha Sababaraha Anu Pangsaéna

7. Gravitasi

Gravitasi e1612694813752

Gravitasi mangrupikeun anime BL populér anu ngagaduhan musik, kabogohan, tekad, jst.

Éta ngeunaan budak anu namina Shuichi anu nuju jalan-jalan di taman hiji dinten kalayan lirik lagu na dina pananganna. Angin ngajantenkeun kertas dina pananganna ngapung nalika badarat di payuneun lalaki nalika Shuichi ngudag.

Lalaki éta ngritik lirik lagu Shuichi sareng ti dinya, Shuichi parantos ngudag lalaki anu dingaranan Eiri Yuki.

Anime henteu panjang teuing pikeun ditonton sabab ngagaduhan tilu belas episode sasarengan sareng OVA.

Henteu unggal episode Gravitation ngagaduhan roman, sareng Shuichi mendakan yén Yuki ngagaduhan masa lalu anu poék dina tengah séri.

Upami anjeun henteu kapikiran BL ogé anu sanés sanés anjeun henteu kapikiran, ieu mangrupikeun séri anu saé kanggo ditonton salami dinten Valentine.

Patali: 14+ Karakter Anime Yaoi Pangsaéna Anu Anjeun Kedah Terang

8. Kaguya-Sama: Cinta Nyaéta Perang

kaguya e1612694853551

Présidén sareng Wakil Présidén déwan murid sakola, dua karakter: Kaguya sareng Miyuki tong ngaku kanyaah masing-masing dugi ka taun senior.

Musikna rada benten tapi pingsan.

Aya dua musim dugi ka hiji katilu datang taun ayeuna, 2021.

Di sagigireun usum anyar, bakal aya OVA anyar ogé. Di sagigireun romantis anu jelas antara tokohna, aya ogé komedi dina kahirupan sakola duaan ieu.

Upami anjeun henteu hoyong nonton hal anu hanjelu nalika Hari Valentine, séri ieu tiasa ngajantenkeun anjeun seuri.

9. Mekar Kana Anjeun

mekar kana anjeun protagonis

Éta anime Yuri janten romantika mojang / mojang upami anjeun henteu kapikiran bagéan yuri, anime ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun Poé Valentine.

Touko anu pangpayunna ngaku cinta na ka Yuu sabab Yuu masih terangeun hal ieu.

Anime pondok sareng ngan ukur aya tilu belas episode, henteu ngan éta, ngan ukur tilu taun ti saprak ditayangkeun.

Animasi na saé sareng upami anjeun hoyong nonton anu béda, anime ieu panginten janten kanggo anjeun.

Patali: 12+ Karakter Anime Yuri Pangsaéna Anu Kedah Anjeun Terang

10. Ucapkeun 'Kuring Cinta Anjeun'

bogoh

Hiji mojang namina Mei janten waspada ka jalma sanés saatos kajadian dugi ka pendak sareng babaturan sakelas sareng Yamato janten rerencangan sareng anjeunna.

Engké dina silaturahimna janten langkung seueur. Éta anime pondok anu sanés kalayan tilu belas episode.

Alur carita-na lucu sareng paduli, upami anjeun teu hoyong anu sedih atanapi pikasieuneun romantis,

11. Pamajikan Abdi Budak Sakola Luhur

Pamajikan Kuring Mangrupikeun Anime Budak SMA

Cinta terlarang : guru sareng murid cicingeun nikah nalika aranjeunna nyobian henteu ngawartosan batur kusabab aranjeunna angkat ka sakola anu sami!

keureutan komedi kahirupan terbaik

Asami nyobian langkung caket ka Kyosuke tapi seueur hal anu ngahalangan anjeunna supados langkung caket. Asami bahkan nyobian masak tuangeun Kyosuke tapi gagal.

Upami anjeun henteu kapikiran janten hubungan guru / murid, séri anime pondok ieu tiasa pikaresepeun pikeun ditonton nalika Poé Valentine.

Relevan: 12 Guru Anime Anu Hadé Anu Anjeun Tepang

12. Inuyasha

Inuyasha

Inuyasha nyaéta ngeunaan mojang anu namina Kagome anu balik kana jaman feodal sareng pendak sareng setan satengah anu namina Inuyasha.

Saatos ngabébaskeun Inuyasha tina jampé, duanana indit misi pikeun milarian beling permata shikon sateuacan jahat turun ka dinya.

Aya seueur épisode anu romantis dina séri Inuyasha.

Sapertos gambar di luhur, ciuman Inuyasha sareng Kagome asalna pilem Inuyasha: Castle Beyond The Looking Glass, sabab Kagome kedah ngeureunkeun Inuyasha tina ngarobih setan lengkep.

Inuyasha mangrupikeun séri kalayan 7 musim, polah terakhir ditambah opat pilem. Anjeun teu kedah nonton sadayana séri sabab seueur episode roman anu anjeun tiasa lalangkungan pikeun tiasa ngartos naon anu lumangsung.

13. Naruto Pilem Terakhir

naruto hinata ciuman

Naruto Shippuden mangrupikeun séri panjang tapi pilem Naruto Pilem Terakhir tiasa kahartos upami anjeun hoyong ningali kumaha HInata sareng Naruto ngariung.

Asmara ieu ngawangun di Shippuden dugi ka pilem sareng ciuman na tungtungna kajadian.

Pilemna panjangna ampir dua jam sareng éta lumangsung sateuacan akhir séri Naruto Shippuden. Upami anjeun hoyong nonton langkung roman di Naruto Shippuden, aya ogé épisode 191 dimana Kakashi ngahaja nyium Hanare.

NARUTO Ring Set, Japanese Anime Cartoon Uchiha Itachi Hatake Kakashi Sharingan Alloy Jewelry NARUTO Ring Set, Japanese Anime Cartoon Uchiha Itachi Hatake Kakashi Sharingan Alloy Jewelry Balanja sareng Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

14. Pokémon

Pokémon e1612695242726

Pokémon tiasa diawaskeun ku seueur murangkalih, tapi pikeun jalma déwasa, aya petunjuk romansa anu halus.

Salaku conto, dina episode klasik anu judulna: Putri Duyung Misty, nalika Daisy nyarioskeun nalika anjeunna nyarios 'pangeran ganteng ngaheéat dinten éta,' Ash luncat kana cai dituturkeun ku Brock sareng Pikachu pikeun nyalametkeun Misty sareng Pokémon anu sanés ti Team Rocket.

Sakuduna janten adi Misty anu sanés pikeun luncat kana cai tapi ku Tim Rocket ngaganggu acara éta, karusuhan kajantenan.

Aya seueur petunjuk dina kamungkinan episode roman dina sababaraha épisode Pokémon sapanjang séri.

Relevan: 15 Pangajak Inspirational Pokémon Anime Fans Will Love

15. Buah Goréng

bubuahan karinjang karakter anyar 1

Upami anjeun parantos ningali Fruits Basket anu lami, anu sanés Buah Goréng parantos diém ulang deui dina 2019.

Balikan deui ieu ngagaduhan seni anu éndah, musik sareng alur carita anu sami kecuali éta langkung modéren sareng sakedik benten di sababaraha tempat.

Dua belas anggota kulawarga Soma dikutuk sareng dijantenkeun sasatoan ku Zodiakna, Tohru diajar nasib anu teu diuntungkeun saatos pendak sareng Yuki sareng anu sanés.

Alur carita-na rada rumit sareng bakal aya usum 3 taun ieu.

Di sagigireun rumit, masih aya roman anu lumangsung antara tokoh sareng Fruit Basket mangrupikeun hal anu kedah dipikirkeun dina nonton dina Hari Valentine!

Relevan: 17+ Acara Anime ieu Kedah Usum sejen ASAP!

16. Rurouni Kenshin: Percaya & Panghianatan

Rurouni Kenshin Trust Betrayal e1612695359770

Caritana ngeunaan Kenshin , Pendekar pedang anu ngagaduhan hubungan sareng batur anu namina Tomoe.

Éta rada hanjelu sareng anjeun panginten kedah ngagaduhan jaringan caket anjeun upami anjeun sedih pisan.

Anime parantos lami sareng gaya animasi tiasa henteu resep anjeun sapertos ayeuna. Anjeun kedah nonton seri Rurouni Kenshin sateuacan nonton OVA supados tiasa langkung ngartos.

Aya opat episode anu masing-masing 30-menit, éta siga pilem sareng anjeun tiasa nonton dina hiji dinten upami anjeun teu aya hubunganana dina Poé Valentine.

17. Lie Anjeun Dina April

Lie anjeun Dina karakter April éndah

Éta anime anu sedih sareng anjeun peryogi jaringan upami anjeun hoyong nonton ieu nalika Poé Valentine.

Éta ngeunaan budak anu namina Kosei anu janten piano, anjeunna liren bari tapi balik deui ka dinya saatos pendak sareng Kaori hiji dinten.

Kosei mimiti ngamimitian resep Kaori.

Parantos genep taun ti saprak anime parantos ditayangkeun sareng janten klasik dina jinis roman.

Relevan: Tanda kutip Anu Berarti Tina Bohong Anjeun Dina April Anjeun Kedah Ningali

18. Sekaiichi Hatsukoi

sekaiichi e1612694593997

Upami anjeun resep Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi nyaéta spin off series sareng lumangsung dina tempat anu sami.

Siga sateuacanna, sakitar tilu pasangan tapi anu utami pasangan nyaéta: Ritsu sareng Takano.

Takano janten bos anyar Ritsu sareng Ritsu kedah milarian karir sareng cinta na. Mangrupikeun anime anu lucu sareng lucu, éta ngan ukur ngagaduhan dua musim sareng dua belas episode.

Aya OVA ogé pilem anime anu nembé dileupaskeun tapi pondok.

Upami anjeun hoyong nonton hal éta roman populér, Sekaiichi Hatsukoi mangrupikeun éta.

19. 5 Séntiméter Per Detik

5 Séntiméter Per pilem Kadua

Takai pendak sareng Akari sareng duaan janten rerencangan langsung sareng bahkan ngabagi ciuman nalika aranjeunna di SMP, Nanging, Akari nikah ka batur bari Takai tetep jomblo.

Mangrupikeun anime anu sedih tapi leres-leres romantis sapertos pilem. Mibanda musik sareng animasi anu éndah sadidinten, éta rada lami tapi animasi na nyiptakeunana.

Patali: Sadayana Anu Terbaik 5 Centimeter Per Detik Kadua

20. Kokoro Connect

kokoro sambungkeun romansa anime 1

Siswa SMU mangrupikeun bagian tina klub budaya, sareng hal-hal anu aneh mimiti kajantenan.

Éta rada imut saé pisan sareng pamandangan romantis antara tokoh utama.

Éta ogé pikaseurieun di sawatara bagian sareng upami anjeun hoyong nonton anu lucu kalayan roman, Kokoro Connect mangrupikeun anu kedah nonton pikeun Valentine's Day.

Seni anime urang nyaéta masih geulis, kalayan ngan dua belas episode.

-

Anime valentines séjén pikeun ditonton:

  • Ksatria Ksatria Gagal.
  • Ai Yori Aoshi.
  • Indah Komplek.
  • Toradora.
  • Pedang Seni Online.

Ngagaduhan tanggal romantis dina Poé Valentine bisa jadi murah, binge ningali anime tiasa nyalametkeun anjeun masalah.

Aya sababaraha siri romansa anime anu henteu cocog pikeun murangkalih sareng anjeun kedah parios peunteun sateuacanna.

Kitu cenah, Anime henteu ngan ukur pikeun murangkalih, kumaha waé umur déwasa tiasa nonton anime.

Disarankeun:

26+ Anime Seinen Pangsaéna Anu Saé Teu Kedah Dianggurkeun

13+ Anime Bersih Anu Henteu Ngawengku Jinis, Fan-Service Atanapi Eusi Ecchi