17+ Resmi Manga Romance anu Dilisensikeun Pikeun Tambahkeun Kana Kumpulan Anjeun

wallpaper pasangan manga

Manga romance mangrupikeun salah sahiji bahan baku industri. Mangrupikeun jinis anu anjeun moal tiasa kabur, sahenteuna henteu terang sababaraha anime dina kategori ieu.

Komédi nyampur sareng romansa. Kitu deui hal gaib, sareng sakapeung keureutan kahirupan atanapi psikologis.



Naon campuran anu raos anjeun, daptar ieu ngagaduhan variasi anu saé diperhatoskeun.



Hayu urang langsung waé!

Manga Romance Pangsaéna Anu Kedah Di Pertimbangkeun:

1. Bungbuahan Buah

Bungbuahan Bébas Another GN Vol 01 Bungbuahan Bébas Another GN Vol 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Buah Goréng mangrupikeun roman / irisan séri kahirupan anu amis sareng adaptasi anime.



hirup téh tapi impian koboy bebop

Anjeun gaduh komedi di ditu di dieu ogé. Kalayan seueur kamekaran tina karakter pilih.

Mangrupikeun manga klasik anu lumangsung dugi ka ayeuna.

dua. Impian Urang di Sore

Impian Urang di Dusk Shimanami Tasogare GN Vol 01 Impian Urang di Dusk Shimanami Tasogare GN Vol 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Impian Urang Sore mangrupikeun séri manga LGBT, dimana palaku utama henteu aman ngeunaan outed salaku homo.



Anjeunna kedah ngaraosan perasaanna di kota anyar anu dipanggihan anjeunna, dibantuan ku komunitas anu sami sareng Tasuku.

3. Putri anu gagal

Gagal Putri Vol. 1 Gagal Putri Vol. 1 Balanja sareng Amazon Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Putri gagal nyaéta manga Yuri SMA. Anjeun tiasa mikirkeun sapertos anu anjeun pikahoyong Mekar Kana Anjeun, anu ogé Yuri di lingkungan SMA.

Upami anjeun tiasa ngabayangkeun skénario budak awéwé putus tina hubungan anu saacanna, teras ujug-ujug kabetot dina jenis kelamin anu sami - ieu mangrupikeun plot manga ieu. Sareng dimana ngarahna.



Relevan: 18+ Putri Anu Pangsaéna Dina Anime Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan

4. Yuri Bear Storm

Yuri Bear Storm Manga GN Vol 01 Yurikuma Yuri Bear Storm Manga GN Vol 01 Yurikuma Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Yuri Bear nyandak ideu roman sareng ngalungkeunna di sisi ... Kalayan tokoh utama numuwuhkeun perasaan biruang, sareng naroskeun parasaanna dina prosés.



Éta sadayana dimimitian nalika anjeunna gaduh impian anu anéh sareng tuwuh daya tarik pikeun babaturan sakelas, anu mangrupikeun 'biruang alien' dina impian Tsubaki.

Relevan: 12+ Karakter Anime Yuri Pangsaéna Anu Kedah Anjeun Terang

5. Kamisama Cium

Kamisama Cium TPB Vol. 01 Kamisama Cium TPB Vol. 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Kamisama Cium mangrupikeun klasik sapertos Fruits Basket, sareng duanana ngagaduhan gaya seni anu sami.

anime pangageungna sepanjang waktos

Éta ngeunaan budak awéwé anu teu boga bumi sareng hutang ti ramana kasalahan-kasalahan baheula. Tapi manga (sareng anime) engkéna janten romance anu saé, kalayan setan, komedi, sareng unsur Shoujo.

Patali: Ieu Naha Anjeun Kudu Nonton Serial Anime: Ciuman Kamisama!

6. Sekertaris tengah wengi

Sékretaris tengah wengi GN Vol. 01 Sékretaris tengah wengi GN Vol. 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Sékrétaris tengah wengi persis sapertos disada, dina hal kumaha mimitina.

Palaku utama, Kaya, damel salaku sekretaris sareng ngajadwalkeun tanggal tuangeun pikeun saurang lalaki.

Nalika Kaya janten akrab sareng lalaki ieu, anjeunna mimiti raos katarik ku anjeunna. Sareng carita na angkat ti ditu.

Mangrupikeun séri manga anu unik.

7. Setan Pangeran Momochi

Setan Prince of Momochi House GN Vol. 01 Setan Prince of Momochi House GN Vol. 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Di Siluman Pangeran Momochi , tokoh utama ngawaris bumi, sami sareng Sophia tina séri: Cik Vampir Anu Hirup Di Lingkungan Kuring.

Imah ieu aya dina garis antara dunya manusa sareng dunya spiritual.

8. Duh Déwi Kuring!

Duh Déwi! Buku Omnibus 3 TPB Duh Déwi! Buku Omnibus 3 TPB Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Duh Déwi mangrupikeun salah sahiji manga anu langkung romantis dina daptar ieu. Sareng salah sahiji manga / anime anu paling romantis di industri.

Kalayan karakter anu amis disebat Belldandy, saha déwi, sareng MC standar anu disebut Keichi, éta nyarioskeun carita kahirupan cinta aranjeunna anu sadayana kabeneran kajadian.

Aya sababaraha komedi teuing sareng katerlibatan sadulur pelindung Belldandy.

Patali: 16 Karakter Anime Saha Anu Lemah Éta 'Ngeunaan'

9. Shortcake

Shortcake Cake GN Vol 01 Shortcake Cake GN Vol 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Serizawa, manga‘s MC angkat ka sakola ku ngalangkungan pagunungan, janten sesah gaduh waktos kanggo rerencangan.

Hal ieu nyababkeun anjeunna ngalih ka pasantrén dimana hiji ti babaturanana dumuk. Tapi aya 3 budak lalaki sanés anu cicing di dinya.

Ieu plot na mangrupikeun batu léngkah pikeun romantika anu berkembang dina séri ieu.

keureutan roman pangalusna anime hirup

10. SP Orok

Sp Orok GN Vol 01 Sp Orok GN Vol 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Manga ieu nyandak stereotip anu biasa sareng dibalikkeun. Éta stereotip mahluk anu pangawal biasana Lalaki.

Salah sahiji tokoh utama nyewa Tamaki, MC awéwé janten pangawal tapi anjeunna henteu yakin kana dirina.

Nalika manga maju, hal-hal mimiti saucy. Manga ieu kanggo déwasa nu mikaresep.

11. Kaguya Sama

Kaguya Sama Love Is War GN Manga Kaguya Sama Love Is War GN Manga Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Kaguya Sama mangrupikeun séri manga (sareng anime) anu kasohor di dunya, janten boro-boro peryogi perkenalan.

Jalan anu mana waé, éta manga ngeunaan Kaguya, anu hiji satengah tina MC'S.

anime sapertos didamel di jurang

Éta langkung ti ngan ukur manga roman, éta komédi kalayan cariosan unik henteu sapertos anu sanés.

Patali: Tanda kutip Anu Pangpentingna Ti Fans Kaguya Sama Bakal Cinta

12. Bagja Hirup Gula

Bagja Gula Kahirupan GN Vol 01 Bagja Gula Kahirupan GN Vol 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Kami sadayana kenal sareng Yandere sapertos Yuno Gasai, sareng kanyaah sareng cinta anu parantos aya pikeun Yuki di Mirai Nikki.

Nya, di Bagja Gula Kahirupan, aya unsur ieu dina garis nalika kaayaan mimiti nyokot.

Mangrupikeun manga anu langkung jero tibatan nembongan mimitina. Sareng éta roman ogé.

13. Jero Scar

Deep Scar GN Manga Deep Scar GN Manga Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Jero Scar nyaéta perkawis Sofia, awéwé anu sepi, introvert anu nyimpen nyalira. Anjeunna pendak sareng awéwé sareng gaya hirup anu anyar pikeun Sofia saatos jauh ti kulawargana sareng ngalih ka sakola anu énggal.

Hal-hal janten rumit sareng pikaresepeun nalika manga mimiti gancang.

14. Kami Entong Diajar

We Never Learn GN Vol 01 We Never Learn GN Vol 01 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Kami Pernah Diajar mangrupikeun manga kalayan adaptasi anime. Éta ngeunaan 3 budak awéwé anu bajoang di sakola kalayan peunteun na.

Saatos pendak sareng MC lalaki, anjeunna ngabantosan aranjeunna diajar sareng ningkatkeun akademik. Sareng roman nuturkeun sareng seueur deui hal-hal anu nyandak.

Seueur komedi!

Relevan: 12 Anime Rom Com paling lucu Anu Diartikeun Basa Inggris

15. Futaribeya

Kamar Futaribeya Manga GN Vol 01 pikeun Dua Kamar Futaribeya Manga GN Vol 01 pikeun Dua Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Futaribeya: Kamar pikeun dua mangrupakeun hint anu nyarioskeun manga sareng carita na.

Dua budak awéwé babaturan sakamarna gaduh kapribadian anu sabalikna, sareng teu ngagaduhan cangkir kopi anu cocog. Sareng silaturahim ngawangun ti ditu, sapertos carita.

daptar séri anime anu pangsaéna kanggo ditonton

16. Salju Bodas Ku Rambut Beureum

Salju Bodas Sareng Rambut Beureum GN Manga Salju Bodas Sareng Rambut Beureum GN Manga Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Salju Bodas Ku Rambut Beureum nyaéta ngeunaan Shirayuki sareng Zen. Dua tokoh utama anu silih ragrag.

Salaku Zen mangrupikeun pangeran anjeunna kabeungkeut ku tugas sareng prinsip na, anu pakait sareng hubungan aranjeunna. Tapi Zen mangrupikeun pemberontak.

Mangrupikeun manga roman anu terang kumaha ngagaur émosi anjeun.

17. Panganten Cai Naga

Cai Naga Panganten GN Vol. 02 Cai Naga Panganten GN Vol. 02 Mimitian Balanja Diajar deui Kami nampi komisi ti Amazon & apiliasi sanésna upami anjeun mésér tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.

Asahi nyaéta budak awéwé anu kabur pati ku kabeneran pisan, pas ngalangkungan ritual biasana di kampungna.

Anjeunna disimpen ku dewa naga cai sareng di mana manga nyandak nami na.

-

Gambar anu dipidangkeun: sumber

Disarankeun:

26+ Novel Lampu Anime anu Dilisensikeun Resmi Pikeun Di Amazon!

Naha Nagara Anjeun Kadaptar Salaku Salah sahiji Fans Pangageungna Manga? Milarian Ayeuna!