17+ Anime Ngeunaan Anu Paling Heboh Anu Bakal Anjeun Modal

horor anime wallpaper shiki

Anime pikareueuseun mangrupikeun sababaraha hal anu paling henteu umum di industri, sacara statistik. Utamana dibandingkeun sareng Shonen, fantasi atanapi komedi.

Anjeun gaduh jinis anime anu didesain pikeun 'nyingsieunan' atanapi ngajantenkeun anjeun luncat. Sareng anime anu kaganggu sareng pikareueuseun ku cara anu paling poek.



Sababaraha mangrupikeun campuran tina dua. Atanapi komo deui.



Hayu urang lebet kana éta.

Pikaresepeun Anime Pikaresepeun:

1. Bagja Hirup Gula

satou matsuzaka momen poék



Bagja Gula Kahirupan. Aya seueur perkawis anime ieu. Éta salah sahiji anu paling f * cked up horor pikeun aya.

Satou Matsuzaka nyaéta tokoh utama (rambut pink). Shio, budak umur 6-7 taun, ogé tokoh utama.

Duanana hirup silih. Satou bogoh ka budak ieu, sareng anime nyorot tingkat handap pedofilia sareng jinis kaayaan teu nyaman anu bakal ngajantenkeun anjeun ngarenghik.



Caritana, kumaha cara nulisna, sareng kecemerlangan plot twists moal tiasa diremehkeun.

Seni sareng épék mangrupakeun tambahan anu saé, kalayan musik anu hébat.

Upami anjeun resep kejutan anu matak ngaganggu sareng anime anu bénten sareng desain, Happy Sugar Life bakal ngalaksanakeunana dina gaya anu pikareueuseun, nanging amis sareng polos.



Relevan: 24+ Tina Titik Kahirupan Gula Anu Girang Anu Langkung jero

2. Higurashi: Nalika Aranjeunna Ceurik

momen anime higurashi



Higurashi Nalika Aranjeunna Ceurik bakal salawasna janten favorit pribadi dina genre horor.

Éta mangrupikeun salah sahiji peringkat anu paling dipeunteun, paling narik, sareng unik.

Éta ngeunaan Hinamizawa, kampung anu dilaknat dimana maotna pasti.

Pakasaban anime nyaéta ngadorong Mio Sonozaki, Keiichi Maebara, Rena Ryuugu, sareng karakter sanésna kana kaayaan anu paling matak ngarusak pikiran.

Éta percobaan psikologis naon anu bakal dilakukeun ku manusa, upami dorongan datang pikeun nyurung. Sareng upami aranjeunna didukung kana juru. Nu ngaluarkeun sisi poékna.

Béda sareng seueur anime, plot Higurashi robih tetep seger. Janten anjeun henteu pernah tiasa nebak atanapi ngaduga naon anu bakal kajantenan.

3. Naraka Girl

ai enma neraka latar tukang beureum

Naraka Girl mangrupikeun séri horor anu diremehkeun. Anjeun moal ningali éta disebatkeun teuing nalika nyarios acara anime poék.

anime pangalusna anjeun henteu kantos nguping

Éta ngeunaan Ai Enma. Budak awéwé anu diperbudak ku juragan naraka, dipaksa pikeun ngirim jalma dosa ka naraka upami disauran saatos jam 12 enjing.

Ai Enma gaduh sakedik perasaan, éta parantos dicabut tina jiwana.

Sedengkeun pikeun anime, éta nyorot sisi poék alam manusa.

  • Nyebarkeun rumor pikeun ngancurkeun hubungan.
  • Premanisme, nyiksa, sareng nyolong.
  • Nyiksa sato.

Sareng sagala rupa relatable tapi unsur poék kahirupan, sareng hal-hal anu sababaraha jalma lakukeun di masarakat.

Naraka Gadis dina kecap dihartikeun ku 'Karma'.

4. Shiki

megumin shiki serem

Ieu mangrupikeun anime ngeunaan vampir di désa alit. Panyakit rupa-rupa. Éta ngan ukur ngahontal tingkat wabah.

Shiki nyaéta séri anime anu laun pikeun lebet. Tapi éta henteu hartosna anime henteu matak asup sareng sabar.

Kuring sabar sareng tungtungna, kuring henteu kuciwa. Tapi kuring éta pasti kaget dina jero anime anu ditata engké.

Moral anjeun bakal ditantang, sareng étika manusa anjeun ditaroskeun. Utamana nalika ngeunaan kahirupan 'lain', sareng naon anu leres vs anu salah.

Patali: 11 Karakter Anime Pikasieuneun Komo Anu Ngadamel Grim Bakal Sieuneun Dipanggih

5. Monster

kenzo tenma kaget monster

Monster mangrupakeun Palasik ku Madhouse Studios. Anime anu katingalina hilap dina 2021, tapi tetep gaduh potongan kanggo ngadamel seueur anime modéren neuteup biasa-biasa wae.

Kenzo Tenma, dokter, ahli bedah, ngahémat kahirupan budak leutik ku tatu pélor caket kana uteukna. 10 taun engké budak éta téh pembunuh sérial nasional.

Anjeunna kasieun kana pilihanana, jero pisan. Sareng ngajantenkeun misi pribadi na pikeun moro pembunuh sérial (Johan Liebert) sareng maéhan anjeunna.

Lalampahan anu énggal sareng teu dikenal ieu mimiti ngirangan kasihatan méntal Kenzo Tenma dina derajat alit. Cukup pikeun ngarobih penampilan sareng kabiasaan 'dandan' na.

Kenzo lalaunan janten jalma anyar babarengan, dibawa ku kasalahan beurat na sareng tanggung jawab.

6. Gakkou Gurashi

yuki takeya gering méntal

Gakkou Gurashi mangrupikeun salah sahiji acara horor karesep kuring sepanjang waktos. Éta mangrupikeun pikasieuneun anu sanés sapertos Hell Girl, tapi langkung saé pikeun kuring.

Yuki Takeya nyaéta budak awéwé anu lemah lembut anu ngajantenkeun dulur-dulur di sakurilingna seuri sareng karaos langkung bagja. Utamana dina jaman paling parah.

Masalahna, Yuki Takeya kaserang panyakit méntal. Psikosis. PTSD. Sareng anjeunna ngobrol sareng jalma-jalma anu teu leres-leres aya deui.

Mékanisme ngungkulan.

Karakter anu sanés maénkeunnana bari ngabatesan diri tina dunya luar anu dieusian ku zombie, dina a pandemi tingkat.

Anjeun moal mendakan seueur anime anu nyorot kaséhatan méntal (sareng horor) dina cara Gakkou Gurashi.

7. Paprika

Paprika mangrupakeun anime horor aneh ku Studio Madhouse. Kuring ningali koméntar ngajelaskeun salaku 'kumaha rasana janten dina LSD' atanapi ubar sanés anu janten luhur.

Paprika nyaéta tokoh anu rambutna beureum, anu ngan ukur némbongan dina impian jalma. Sareng sigana ngabantosan aranjeunna.

Plot pusatna sakitar alat anu ngamungkinkeun dokter asup kana impian jalma bari masih hudang.

Kuring moal nyarios teuing pikeun nyingkahan spoiler masif, sareng kabodoan kumaha sadayana nyambungkeun garis. Tapi anime panginten tiasa nyitak karesep anjeun.

Éta bakal ngaco sareng pikiran anjeun sareng ngantepkeun anjeun patarosan.

8. Elfen Ngabohong

lucy smirk elfen ngabohong

Elfen Lied mangrupikeun salah sahiji anime horor pangageungna anu kantos dilakukeun.

Éta perkawis ciptaan anu disebat Diclonius. Sarupa sareng manusa pikeun daging sareng tulangna, tapi aranjeunna ngagaduhan vektor anu cukup kuat pikeun ngajantenkeun jalma ngabeledug.

Lucy, tokoh utama sareng Diclonius, kabur ka laboratorium sareng ngumbah di basisir. Sareng laboratorium (sareng pamaréntahan) nyobian moro nya.

Upami anjeun hoyong horor kalayan tungtung anu sedih, déprési, anjeun bakal nampi éta tina ieu. Éta ngan ukur nunjukkeun kumaha hirup anu teu adil sareng kejem.

9. SMU Anu Maot

SMA tina sniper maot

SMU Anu Maot mangrupikeun jinis anime anu ngalungkeun kana jasa kipas sareng boot-shot, pas di tengah-tengah pembunuhan zombie.

Layanan kipas di luar kontrol, tapi éta séri Ecchi sanaos fokus serius kana zombie sareng kekerasan.

Sanaos sanés mangrupikeun pikasieuneun anu pangsaéna tina sudut pandang utama, éta santun sacara umum, bahkan ku kamunduranana.

Éta teuing dipikaterang pikeun malire kana daptar sapertos kieu.

10. Parasyte The Maxim

parasyte pamandangan anime shinichi

Parasyte The Maxim nyaéta ngeunaan hiji parasit ... anu nyandak panangan Shinichi, tokoh utama. Sareng aranjeunna duaan kapaksa ngabagi awak anu sami.

Gaduh parasit dina panangan Shinichi narik perhatian parasit sanés anu sapinuhna nyerep sareng ngambil alih awak manusa.

Momen filosofis, pelajaran kahirupan, patarosan anu ngangsonan panginten, sareng seueur pamandangan anu kaganggu nyaéta anu anjeun mendakan di sapanjang jalan.

Ieu mangrupikeun salah sahiji anime horor anu paling dikenal dugi ka ayeuna.

11. Sampurna Biru

mima sampurna anime anime datar

Biru Sampurna nyaéta anime horor anu sanés dina daptar ieu ku Madhouse Studios! Éta anime anu éndah anu pamer sakola baheula gaya seni anu masih diapresiasi.

Anime taun 1997 ieu ngeunaan Mima, penyanyi idola pop. Sareng kumaha kahirupan 'selebritis' anu nyesekkeun dirina. Ka titik kacapean.

Éta dugi ka titik di mana anjeunna nuju ditangkep ku jalmi katingali ngerik. Sareng stalking ngahontal tingkat panyawat anu anyar nalika Mima mutuskeun nyerah nyanyi.

Sampurna Biru mangrupikeun jandéla kana idola, kahirupan selebritis, sareng bahaya anu aya dina diri. Sareng naon anu dilakukeun pikeun kaayaan méntal hiji jalma.

Patali: Ieu Anu Abdi Suka Ngeunaan Anime Heureuy (Langkung Hadé ti Anime Anyar)

12. Lain

lorong anime sejen mei misaki

Nu sejenna mangrupikeun séri anime anu didamel ku P.A Works, studio anu sami di tukangeun Shirobako sareng Charlotte. sapertos Elfen Lied, éta mangrupikeun anime anu paling kasohor ku horor.

Mangrupikeun pikasieuneun anu sigana bakal narik hiji musibah anu sanés, sadayana aya hubunganana sareng nyambung Sakola Tengah Kalér Yomiyama.

Sadaya pikasieuneun sareng maotna ieu ditingali ku panon Mei Misaki, budak awéwé anu sepi tapi calakan, sareng Sakakibara, anu caket ka anjeunna.

Ieu mangrupikeun salah sahiji anime éra mimiti anu kuring pendakan.

Patali: P.A Anu Hadé Anu Ngerjakeun Anime Anu Kedah Anjeun Pertimbangkeun

13. Sankarea: Cinta Anu Teu Pupus

sankarea ecchi horor

Sankarea: Cinta Anu Henteu Mati nyaéta jinis anime anu mana anu arahna sanés, aya hubunganana sareng zombie.

Chihiro, tokoh utama, hoyong kabogoh zombie. Sareng anjeunna kéngingkeun kahoyong sareng budak awéwé anu disebut Rea.

Chihiro mendakan jalan pikeun ngahirupkeun jalma-jalma anu maot, mimiti dimimitian ku ucing na anu maot.

Sababaraha téma dina anime ieu, sapertos bapak pedo pulas anu gering sareng kabiasaan na anu kotor panginten ngajantenkeun burih anjeun.

Éta elemen 'dipintal' tiasa dibandingkeun sareng Happy Sugar Life, Elfen Lied, sareng anu sanés.

14. Kabaneri Bénténg Besi

mumei kabaneri capé

Kabaneri Bénténg Besi ibarat Attack On lanceukna Titan anu henteu ngagaduhan perhatian. Kacuali ieu horor.

'Kabane' mangrupikeun jinis mahluk anu resep zombie, nginféksi manusa sareng nyababkeun aranjeunna kaleungitan kamanusaanana.

Mumei mangrupikeun 'burit goréng' dina séri, sareng Ikoma nyaéta karakter élmuwan anu palinter, palinter, anu ngaheéat nyawa, sareng katingalina asik ngalaksanakeunana.

Anime sanés chipper. Éta pikaseurieun, turun di tempat pamiceunan, sareng umumna ngagaduhan suasana anu poek sareng parobihan nalika diperyogikeun.

15. Ngudag Hantu

mai taniyama adegan moro hantu e1611690332956

Ieu perkawis Mai Taniyama anu mimiti damel pikeun perusahaan anu 'ngusir' hantu di bumi jalma. Aya hiji serem faktor kumaha éta muterkeun.

Éta ngagaduhan momen anu asli anu bakal ngajantenkeun anjeun JUMP, sanaos anime éta sorangan henteu getih atanapi gory sapertos gaya horor anu biasa.

Ngudag Hantu mangrupikeun séri horor anu sanés anu hilap. Nyatana éta langkung jelas ti paling. Janten anime ngeunaan hantu.

Ku sabab kitu saeutik anime hantu, Ghost Hunt ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngagambarkeun naon sakedik sub-genre anu aya.

16. Ngahiung

anime hellsing alucard

Hellsing mangrupikeun séri horor klasik, teu heran ku Madhouse Studios deui. Didamel taun 2000an sapertos seueur séri horor studio.

Éta ngeunaan Alucard, vampir, kalayan katerampilan bunuh dina gaya anu sami sareng Revy Rebecca ti Hideung Laguna.

Anjeunna damel sareng organisasi Hellsing pikeun moro vampir 'goréng'.

Upami anjeun digigit dina anime ieu sareng anjeun parawan, anjeun bakal janten vampir. Tapi upami anjeun sanés parawan, anjeun janten ghoul sareng kaleungitan manusa anjeun lengkep.

Hellsing Ultimate mangrupikeun adaptasi anu 'leres', kalayan aslina bakal arahna dugi ka carita.

17. Anu Dikijihkeun Neverland

anu dijanjikeun everma emma sareng murangkalih 1

Anu Dijanjikeun Neverland nyaéta anu ku kuring disebat horor unik, sapertos Higurashi atanapi Happy Sugar Life.

Éta ku Cloverworks sareng A1-Pictures.

Éta ngeunaan murangkalih anu mendakan diri sami sareng manusa tina tegalan 'anak'. Kalayan ton misteri sakurilingna plot sareng naon anu kajantenan di sakuriling aranjeunna.

Usum 1 kuring ngaraos kaleuleuwihi teuing ku penggemar manga, tapi anime na nyangkut na ngalakukeun gaduh konsep anu saé.

Episode ka 1 anu narik anjeun, bahkan upami ku cara anu dramatis teuing, sareng sésa anime langkung seueur ngeunaan stratégi sareng taktik pikeun salamet.

Anime Horor Lain:

  • Shikabane Hime.
  • Tokyo Ghoul.
  • Devilman Crybaby.
  • Berserk.
  • Akira.
  • Partéi mayit.
  • Gantz.
  • Getih +.

-

Disarankeun:

19 Karakter Anime Anu Paling Pondok Suhu

Kunaon Alicization Online Sword Art Saé Alus (Musim SAO Pangsaéna)