11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime

Pengendara Takdir Zero

Kantos ngaraos resep kumaha gaduh mentor anjeun nyalira, atanapi batur anu anjeun milari?

Éta jenis karakter sareng kapribadian Rider gaduh ti nasib Zero.



Anjeunna henteu ngan ukur senang janten sakuriling sareng resep pisan seuri. Anjeunna ngadorong jalma-jalma di sakurilingna sareng ngadukung Waiver buludru ngalangkungan kecap hikmah sareng naséhat.



Sareng kualitas ieu anu ngajantenkeun tanda petik Pengendara anu pantes disebatkeun.

Upami anjeun milarian dosis inspirasi sareng nostalgia, parios ieu 11 Tumpukan pengendara ti Takdir Zero!



Rider Quote Takdir Nol # 1

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Kamulyaan aya diluar cakrawala. Tangtangan éta sabab teu kahontal. Nyarios penaklukan sareng nunjukkeun éta. ' - Pengendara

#dua

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Kuring bakal sedih, sareng kuring bakal nangis. Tapi kuring moal pernah kaduhung. ' - Pengendara

# 3

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'The inferiority anjeun ngarasa sabenerna kualitas raja. Anjeun panginten tiasa ngémutan pisan, tapi anjeun terang kumaha alitna. Tapi anjeun masih merjuangkeun ngahontal jangkung langkung ageung tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun. ” - Pengendara

# 4



11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Kuring anggap gaduh nami anjeun kacatet dina buku sajarah mangrupikeun bentuk kaabadian. Tapi upami éta hartosna namina anjeun diturunkeun salami dua rébu taun sareng teu sanés, kuring langkung resep gaduh bahkan saratus anu ditambihkeun kana kahirupan kuring anu saleresna. ' - Pengendara

Moal urang sadayana, leres?

# 5

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Pikeun meunang, tapi henteu ngancurkeun; pikeun nalukkeun, tapi henteu ngahinakeun: Éta anu leres-leres nalukkeun! ' - Pengendara

# 6



11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Naon waé anu anjeun lakukeun, terasrasakeun sapinuhna. Éta rusiah kahirupan. ” - Pengendara

A cutatan favorit Pengendara.

# 7



11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Ngan hiji lalaki anu cukup wani nempuh perang di sisi kuring anu tiasa janten Master kuring. Si pengecut kurang kawani komo nunjukkeun dirina sorangan teu pantes dimana-mana! ” - Pengendara

# 8

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Gagal neunggeul musuh upami anjeun terang tempatna, sareng éta bakal telat malah kuciwa kusabab teu sono kasempetan.' - Pengendara

Upami anjeun henteu ngayunkeun bat, anjeun moal ngagaduhan kasempetan pikeun mogok.

# 9

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Ngagunakeun padika anu saderhana pikeun ngalaksanakeun hal anu ngajentul, jauh di luar laut nganggo metodeu rumit pikeun ngahontal hal anu sami.' - Pengendara

# 10

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Nalika anjeun sawaktos-waktos mendakan jalan hirup anu anjeun tiasa leres-leres dibanggakeun, anjeun bakal kapaksa kana perang anjeun sorangan naha anjeun resep atanapi henteu.' - Pengendara

Salah sahiji Pengendara anu paling mikirkeun tanda petik anu ngagugah.

#eleven

11 Tanda kutip Rider Anu Héran Ti Nasib Nol Anime
'Raja kedah hirup anu langkung jelas ti batan anu sanés sareng janten sosok anu dipuji ku sadayana! Raja mangrupikeun jalma anu ngumpulkeun dengki sadaya pahlawan sareng nangtung salaku panungtun aranjeunna! ' - Pengendara

Sareng pamustunganana Riders cutatan terakhir ti Nasib séri Anime.

-

Bagikeun tanda petik karesep anjeun dina jaringan sosial anjeun.

Anjeun tiasa mariksa tulisan anu langkung seueur di handap.