11 Karakter Anime Paporit Kuring Anu Patalina sareng Kapribadian Kuring

Makoto bagja idola

Urang sadayana ngagaduhan karakter Anime anu urang bagikeun sipat sareng kapribadian anu sami.

Naha éta cara mikirkeun tokoh ngeunaan kahirupan. Hobi, minat sareng karep aranjeunna. Gampang aranjeunna setrés atanapi pola pikir karakter anime.



Aya hal anu narik urang sabab éta ngagambarkeun saha kami salaku penggemar Anime.



Abdi henteu béda. Sareng aya seueur karakter anu kuring resep ku alesan éta.

Teu sangka Abdi ngalakukeun tulisan dina karakter anu sami sareng kapribadian sapertos kuring. Pikeun ngabantosan anjeun sadayana langkung kenal kuring.



Hayu urang ka dinya.

11 Karakter Anime Kuring Bagikeun Kapribadian Sarua Sareng:

1. Hikari Takanashi

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Demi-manusa - Hikari.

Teu acan nonton siri 2017 - Wawancara sareng Monster Girls?

Hikari Takanashi mangrupikeun salah sahiji ti saeutik tokoh utama tina acara éta.



Anu ngajantenkeun kuring sami sareng Hikari Takanashi nyaéta kapribadian anu nyindiran kuring. Teu seueur dinten kuring balik tanpa ngalungkeun sindiran sakedik.

Kadang-kadang diperyogikeun pikeun ngébréhkeun paguneman.

Sareng ogé sipat budak kuring. Abdi ngora dina haté, bébas sumanget sareng resep seuri sareng mendakan humor dina hal-hal.



Kuring yakin aya salawasna sisi lucu pikeun kahirupan, sareng kuring henteu angkat sadinten tanpa seuri. Dinten tanpa seuri mangrupikeun dinten anu borosok dina sangsara sareng henteu bagja.

Éta kumaha kuring ningali éta. Sareng éta naha kuring mirip pisan sareng Hikari Takanashi.



Abdi bogoh anjeunna salaku karakter.

Patali: 11 Karakter Anime Ieu Sababaraha Anu Paling Ékstrovert

2. Vegeta

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Pangeran sadayana Saiyan.

Vegeta teu kedah aya bubuka.

Anjeunna salah sahiji karakter anime anu kawéntar di planét ieu. Malah di luar dunya DBZ sareng Anime.

Sapertos Vegeta kuring gaduh sipat anu berontak sareng henteu pernah salah nuturkeun aturan.

Atanapi kanggo maénkeun ekspektasi anu parantos dilakukeun di masarakat urang.

Kuring yakin aya cara anu hadé pikeun ngalakukeun sababaraha hal, sanaos henteu konvensional. Sareng jauh tina 'tradisional'.

Nalika ngeunaan nyandak tindakan sareng nempatkeun padamelan, kuring henteu kedah diwartosan.

Kuring kakara beres sabab éta saha kuring.

Sareng éta anu ngajantenkeun kuring mirip sareng Vegeta dina kalakuan sareng pamikiranana.

Vegeta sanés anu nuturkeun aturan, sareng éta alesan anjeunna ngagaduhan sajauh karakter. Kusabab anjeunna sanés ngan ukur nuturkeun konvénsi, tapi anjeunna henteu paduli kana naon anu saur batur ngeunaan anjeunna

Sareng éta kakuatan gaduh kareueus sareng kayakinan ka diri sorangan.

3. Byakuya Kuchiki

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
The 'katingal anyar' tina Byakuya Kuchiki.

Karakter ka-3 anu ngabagi kamiripan kuring nyaéta Byakuya ti Bleach.

Byakuya urang jenis jalma anu sok tiis, tenang sareng percaya diri. Pernah putus dina tekenan sareng teras ngajaga sirah anu rata.

Jarang anjeun kantos ningali Byakuya ngalaksanakeun dorongan sareng kabawa ku émosina.

Sareng kuring cara anu sami. Kuring bercanda nyarios yén kuring jalma anu paling kerén, tenang, dikumpulkeun anu anjeun kantos pendak.

Sareng salaku panitén, panasaran sareng merhatoskeun ka lingkunganana mah wajar pikeun kuring. Sapertos Byakuya Kuchiki.

Ogé kuring henteu miceunan kecap kuring.

Hartina kuring condong ngobrol nalika diperyogikeun sareng kuring jauh tina jinisna nepi ka ngabobodo dina paguneman (kecuali bungah).

Patali: 3 Byakuya Kuchiki Pangajaran Kahirupan Pikeun Dipelajari Ti

4. Kanna Makino

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring

Kanna Makino mangrupikeun salah sahiji tokoh utama ti Pasar Tamako. Irisan séri anime kahirupan.

Anjeunna salah sahiji anu pang gampangna, tiis sareng santai karakter Anime di ditu.

Sareng éta anu ngajantenkeun anjeunna mirip pisan sareng kuring.

Kuring henteu nganggap serius teuing kahirupan sareng butuh pisan pikeun ngaganggu kuring atanapi neken kuring. Kusabab kuring terang pisan haté.

Kuring tiasa mopohokeun anu négatip sareng ningali kana sisi anu hadé. Sareng kusabab éta sababaraha urang kadang yakin yén kuring henteu nganggap serius.

Relevan: Kumpulan Kumpulan Kutipan Pangsaéna Ti Pasar Tamako Kanggo Penggemar Anime

5. Goku

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Goku tuang sareng Beerus.

Goku karakter sejen anu peryogi teu aya perkenalan. Gambar di luhur nyaéta tina DB Super.

top anime terbaik sepanjang waktos

Janten naha Goku? Nya anjeunna teras-terasan milarian kapentingan anu paling dipikaresep ku sadayana. Komo upami aranjeunna asing.

Sareng sapertos Kanna Makino, Goku mangrupikeun jalma terakhir anu turun dina tekenan atanapi rengat dina kaayaan setrés. Kusabab anjeunna gampang pisan sareng santai.

Padahal kamiripan anu paling ageung anu kuring bagi sareng Goku nyaéta napsu pikeun tuangeun.

Abdi resep pisan sagala rupa kadaharan. Paduli ti mana éta asalna atanapi kumaha cara ngadamelna.

Karesep kuring nyaéta: Kadaharan Oriental, cuci mulut, mie, Pasta sareng lauk. Abdi teras-terasan hoyong nyobian katuangan énggal (biasana unggal minggu).

Patali: 5 Dragon Ball Z Pelajaran Kahirupan Anjeun tiasa Nguntungkeun

6. Erza Scarlet

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Erza saatos gelutna sareng Tengah wengi.

Erza Scarlet mangrupikeun salah sahiji tokoh utama ti Séri Fairy Tail.

Sapertos Erza kuring gaduh tekad anu kuat pikeun suksés sareng kuring ngantepkeun nanaon ngahalangan tujuan kuring. Ngatur kaayaan sareng ngarah sanés masalah pikeun kuring.

Abdi sanés anu nangtung pikeun omong kosong *, antepkeun jalma-jalma ngalacak kuring, atanapi ngamangpaatkeun. Utamana lamun ngeunaan jalma anu kuring paduli.

Kang Erza sapertos kieu ku sababaraha cara, anu kabuktosan dina sababaraha épisode munggaran Fairy Tail. Komo sapanjang séri Fairy Tail.

Éta anu kuring resep ngeunaan dirina. Anjeunna salah sahiji karakter anu kuring hormat, kagumi sareng mendakan diri kuring diideuan ku anu pang (fan-service disisi).

7. Kotomi Ichinose

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Kotomi anu resep kana buku.

'Kuring kedah diajar seueur hal, atanapi kuring moal janten jalmi anu hébat.' - Kotomi Ichinose

Kotomi salah sahiji tokoh utama dina Clannad, Usum 1.

Nalika anjeunna mimiti dikenalkeun anjeunna katingali nyenangkeun buku sareng diajar rajin. Sareng anjeunna dipikaterang janten salah sahiji murid anu paling pinter di sakola.

Abdi sami sareng Kotomi nalika ngeunaan diajar, maca, diajar sareng ngadidik sorangan.

Kuring boga rasa lapar pikeun diajar sareng nempatkeun seueur nilai dina diajar hal-hal anyar. Sareng ngawangun elmu kuring.

Ogé Abdi jalma introvert sapertos Kotomi. Éta anu ngajantenkeun kapribadian kuring sakedik mirip ngabandingkeun.

Patali: 40 Tanda kutip Anime Ti Clannad Anjeun bakal Ngartos Upami Anjeun Nonton Anime

8. Allen Walker

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Gambar kahadean tina Deviant Art.

Allen Walker mangrupakeun protagonis dina Anime: D.Gray Man.

Anjeunna bageur dina haté sareng teras-terasan ngupayakeun anu leres pikeun ngalakukeun anu leres. Tapi salah sahiji kabiasaan utamina nyaéta nyobian nyandak sakumna dunya ku nyalira.

Allen janten mandiri janten anjeunna langkung resep nyandak beban ka dirina, daripada nyungkeun bantosan. Komo nalika anu aya disakurilingna kersa masihan pitulung.

Ieu hal kuring ogé bajoang. Henteu seueur ayeuna. Tapi tetep gampang pikeun kuring pikeun mopohokeun yén kuring henteu kedah ngalakukeun sadayana nyalira.

9. Sachiko Tanaka

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Genius kréatip.

Sachiko urang seniman manga ti Anime: Denpa Kyoushi. Ogé kawanoh salaku Guru Otaku Pamungkas.

Sapertos Sachiko kuring kantos resep kana kreativitas sareng ekspresi diri. Éta ngan ukur kumaha jalan pikiran kuring. Nyiptakeun sareng ngawangun hal-hal mangrupikeun perasaan anu pangsaéna di dunya.

Kusabab kitu kuring kataji kana kecap sapertos: inovasi, kreativitas, béda, unik, teu konvensional.

Kegiatan anu ngalibatkeun nyerat, ideu, strategi, kréativitas, éksprési sareng ngagunakeun imajinasi kuring gampang pisan dilakukeun ku kuring.

Ngawangun hal-hal anu teu aya, sareng 'mikiran' hal-hal janten aya pisan anu pikaresepeun pikeun kuring.

10. Kraft Lawrence

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Kraft Lawrence sareng Holo The Wise Wolf.

Kraft Lawrence nyaéta tina séri lamunan / sajarah: Rempah Sareng Ajag.

Anjeunna mangrupikeun padagang ngumbara anu resep kana bisnis, ngagaleuh sareng ngajual produk, sareng nanem modal.

Sareng langkung ti éta: Kraft Lawrence ngagaduhan sumanget wirausaha.

Éta sumanget wirausaha ieu anu nyambungkeun kapribadian Kraft Lawrence ka kuring.

Ritel mangrupikeun conto anu saé pikeun hal anu kuring kantos tertarik. Mésér sareng ngajual anu kuring resep ngeunaan Ritel.

hirup bebop koboy tapi impian

Sareng kuring kantos hoyong ngamimitian sareng gaduh usaha.

Kraft Lawrence hiji-hijina karakter anu kuring tiasa pikir saha anu mirip dina cara kieu. Iwal ti Nabiki Tendo dina Anime: Ranma 1/2.

Patali: Ieu mangrupikeun Tanda Kutip Anu Paling Sipat Dina Spice Sareng Serial Anime Series

11. Homura Akemi

Karakter Anime Anu Ngeunaan Kapribadian Kuring
Ungkapan biasa Homura.

Homura Akemi mangrupikeun salah sahiji tina lima Girls Magical ti anime: Madoka Magica.

Ti luar pilari di, Homura urang anu tiis, teu boga haté, watak teu boga perasaan tanpa perhatian pikeun batur. Sareng gampang salah paham anjeunna.

Jelas pikeun saha waé pikeun ningali anjeunna jalma introvert, sareng ngandelkeun saeutik jalma sanés nyalira.

Tapi di tukangeun panghalang anjeunna nempatkeun anjeun datang pikeun mendakan éta sanés pisan. Utamana sajauh 'tiis' sareng 'henteu manah'.

Abdi katarima cara anu sami. Padahal tangtosna kuring sanés jalma anu tiis bahkan sakedik-sakedik. Tapi seueur pisan jalma anu teu ngartos kuring yén éta henteu dipercaya.

Malah kulawarga kuring sorangan.

Sareng tangtosna kuring jalma introvert anu resep ngadangukeun langkung seueur tibatan kuring ngobrol. Alami niténan hal-hal sareng jalma-jalma di sakuriling kuring.

Éta anu ngajantenkeun bagian tina kapribadian kuring sami sareng Homura Akemi.

Patali: 11 Tanda kutip Homura Akemi Anu Jero sareng Nginspirasi

Sadayana gaduh rupa anu béda pikeun saha waé, sareng karakter anime ieu ngagambarkeun anu pangsaéna pikeun kuring.

-

Naon karakter anime anu anjeun bagikeun kamiripan?

Gambar Allen Walker dicandak tina Artis Deviant Art: Usako Chan.

Disarankeun:

Arguméntasi Vs Dijulukan Anu Henteu Eneng

Naha Anime AKHIRNA Ditarima Dina mainstream Media Inggris?