10 Anime Henteu Pasti Kalayan Sababaraha Lisensi Sketchiest Di Pasar Kulon

Wallpaper anime Gintama 1 1

Kiridit gambar anu diulas: zerochan.net

Seueur judul anu dilisensikeun teras dipohokeun bari anu sanésna ogé henteu ngagaduhan lisénsi sanaos paménta sareng popularitas. Tulisan ieu ningali 10 lisénsi anu ayeuna teu pasti di pasar Kulon.



1 - Revolutio Beton

Beton Revolutio Wéb Pic



Sumber Gambar: Halaman Wéb Resmi

Dilisensikeun ku FUNimation bari balik, kami henteu kantos nguping nanaon tentang judul ieu saprak réngsé ditayangkan. Nalika FUNimation parantos nyéépkeun waktos na sateuacanna sareng tiasa disebatkeun henteu resep pikeun anu kéngingkeun anu dilisensikeun aranjeunna mayar artos anu saéna ngan saukur reureuh, sigana anéh henteu aya kamajuan anu dilakukeun pikeun judul ieu, sama sekali.



Mungkin sisi Jepang pikeun nyekel rilis tapi hiji hal anu pasti, jangka waktu pikeun ngabébaskeun Concrete Revolutio sigana bakal béak.

2 - Gintama

Website Gintama Pic

Sumber Gambar: Halaman Wéb Resmi



Seueur anu henteu diperhatoskeun di Kulon, Gintama akhirna nampi pembebasan kahijina di daérah Kulon nalika Sentai Filmworks ngaluarkeun 49 épisode anu munggaran dina DVD subtitle dina 2010 sareng 2011.

Antukna, pilem animasi ogé bakal ningali rilis, waktos ieu disebat dina basa Inggris, ku Sentai; tapi ti saprak éta aranjeunna henteu ngaleupaskeun hiji harta Gintama. Aman pikeun nganggap yén waralaba, dina agenda Sentai, parantos maot. Tapi harita asa nembe dihirupkeun deui pikeun penggemar nalika Crunchyroll mimiti ngaleupaskeun episode anu diserikeun dina séri teras FUNimation ngadamel siaran DVD / BD tina séép épisode anu anyar ogé.

Janten naon masalahna? Masalahna nyaéta Funimation ngan ukur ngarilis épisode ti bagian tukang séri, sanés awalna.



Janten ayeuna urang ngagaduhan langkung ti saratus episode anu ngaku Crunchyroll henteu ngagaduhan hak, urang ngan ukur tiasa menduga kusabab Sentai nyekel lisénsi anu aranjeunna henteu nganggo deui, kalayan henteu terang upami aranjeunna bakal dijantenkeun, sumawonna dileupaskeun dina média fisik.

Henteu kakantun panginten panginten saé pisan malah moal sacara finansial ngaleupaskeun épisode sanaos ieu ngan ukur Crunchy sareng Funi anu bakal terang dina waktos ieu.



3 - Nanoha Lyrical

Nanoha Adegan ti séri

Sumber Gambar: Dicandak tina séri TV Lyrical Nanoha

Boh usum kahiji sareng kadua dina waralaba anu dilisénsikeun ku Geneon Entertainment sareng dileupaskeun kalayan dub dina pertengahan dugi ka akhir taun 2000an.

Kusabab runtuhna pasar anime sanaos, teu aya pamekaran salajengna anu nuturkeun franchise Nanoha di beulah kulon. StrikerS, duanana musim Vivid sareng pilem na tetep tanpa siaran fisik, sumawonna dub, sareng sadayana anu kami diidinan nganggo tangan nyaéta aliran hukum pikeun sababaraha judul ieu.

Kalayan waralaba masih bakal kuat naon waé anu tiasa kajantenan, tapi naha teu aya anu acan sareng naon anu bakal kajadian kana séri sareng pilem anu teu acan dileupaskeun nyaéta tebakan saha waé dina titik ieu.

abdi sanés prajurit sareng kuring moal ngalawan deui

Bahkan aya spekulasi yén Aniplex panginten tiasa kalebet sanaos henteu aya bukti konkrit di payunna. Hiji sinar harepan nyaéta sékrési téater Kulon pilem Nanoha anu sigana nunjukkeun sisi industri Jepang sahenteuna masih resep kana pasar Kulon.

4 - Nasib / kaleid liner Prisma ☆ Illya 3rei !! (Atan musim 4) + Pilem

Nasib Wéb Movie Movie pic

Sumber Gambar: Halaman Wéb Resmi

Sentai Filmworks dilisensikeun, dijantenkeun sareng ngaluarkeun tilu musim mimiti séri ieu pikeun Kulon. Usum kaopat sareng pilemna teu acan dileupaskeun sanajan sareng teu aya kecap ngeunaan lisénsiana anu parantos dilakukeun.

Éta henteu pasti naon anu kajantenan sareng franchise ieu. Éta mangrupikeun bagian tina Nasib / franchise anu langkung ageung sareng sapertos sigana sigana moal nguntungkeun atanapi ditilar.

Crunchyroll sareng Sentai merjuangkeun judul-judul anu teu lami kalangkung sareng panginten éta FUNimation, ngalangkungan Crunchyroll, anu ayeuna ngagaduhan hak asup anyar tina franchise ieu tapi upami éta masalah, naha aranjeunna henteu nyarioskeun ngeunaan hal éta.

Tangtosna, Funimation parantos nunjukkeun kakurangan sopan santun nalika ngeunaan judul anu aranjeunna dileupaskeun ngalangkungan perusahaan sanés sabab urang parantos ningali sakedik peringatan pikeun Kabaneri tina Bénténg Besi sareng Re: Zero. Sanaos salah saurang teras dikonfirmasi pikeun pelepasan fisik sareng Re: Zero parantos dikedalkeun gaduh dub dina karya.

Kanggo waktos ayeuna, teu aya kecap ngeunaan naon anu bakal kajadian sareng padamelan kahareup tina ruas franchise ieu sareng tenggat waktos pikeun jalma anu ngumumkeun yén aranjeunna parantos masihan lisénsi éta bakal gancang kaluar.

5 - Phi-Brain Usum 3

Phi-Brain Promo Crunchy

anime anu dipeunteun paling saé sepanjang waktos

Sumber Gambar: Kaca Crunchyroll pikeun séri

Boh usum kahiji sareng kadua dileupaskeun dina BD sareng DVD ku dub ku Sentai Filmworks tapi éta deui di 2013. Ti saprak éta, usum katilu sareng final, sanaos dilisensikeun, henteu pernah dileupaskeun atanapi bahkan diobrolkeun ku Sentai pikeun fisik média.

Meureun urang tiasa nebak usum hiji sareng dua henteu ngajual cukup saé sahingga aranjeunna mutuskeun linggih dina lisénsi éta tapi anjeun panginten aranjeunna bakal ngaleupaskeun ogé pikeun mayaran biaya.

Tangtosna, Sentai nyarios yén naon waé anu aranjeunna mimiti dubbing bakal ningali sekuel atanapi spin-off kahareup ogé nampi dub sareng sapertos kitu aranjeunna tiasa mutuskeun yén upami usum katilu henteu pantes diborak, éta henteu pantes dileupaskeun pisan. Sanaos dub atanapi henteu, sigana masih panasaran yén nalika Sentai ngalih judulna tina Anime Network ka HIDIVE, usum hiji sareng dua séri duanana dipindahkeun tapi usum ka tilu henteu.

Éta sigana henteu gampang dina titik ieu yén kami bakal ningali sékrési fisik judul ieu dina waktos anu caket tapi anu langkung matak matak pikasieuneun nyaéta panolakan Sentai pikeun ngapdet para penggemar dina kaayaan.

6 - Rock Lee & Ninja Pals na

Website Rock Lee Ninja Pals Pic

Sumber Gambar: TV Tokyo

Deui dina 2012, VIZ dilisénsikeun, disuluran teras ngalirkeun Rock Lee sareng Ninja Pals na tapi henteu sapertos sipat sanés waralaba Naruto, éta henteu pernah ningali dileupaskeun fisik.

Bahkan Australia (Ngaliwatan Madman Entertainment) ngaluarkeun judul dina pidéo di bumi; sanaos ngan ukur dina DVD.

Sigana anéh yén VIZ henteu pernah ngalakukeun nanaon sareng ieu, panginten jumlah streaming na goréng, tapi dina titik ieu sigana bakal dileupaskeun moal muncul, atanapi henteu ti VIZ sahenteuna.

7 - Boruto: Naruto Generasi Salajengna

Website Boruto Pic

Sumber Gambar: TV Tokyo

Éntri anyar anu kawéntar dina franchise Naruto, Boruto, sigana pasti bakal ningali sékrési fisik dina sababaraha waktos. Nanging, kurangna inpormasi naon waé dina séri rada ngabingungkeun.

VIZ ngagaduhan lisénsi pikeun Boruto sareng hak pelepasan fisik ogé. Nalika ayeuna disiarkeun dina Crunchyroll, teu aya berita ngeunaan dub atanapi siaran video bumi; bahkan henteu janten konfirmasi proyék sapertos anu aya damelna.

Sedengkeun kami parantos ningali ngalaksanakeun Funimation ngeunaan Dragon Ball Super sareng penanganan VIZ ngeunaan Hunter x Hunter yén séri profil tinggi tiasa tetep jempé dugi aranjeunna siap ngaleupaskeun, éta masih tiasa janten ngantosan anu panjang sareng henteu pasti pikeun fans.

Upami kuring kedah bet, pengumuman sigana bakal dilakukeun pikeun pelepasan fisik naha saatos aranjeunna ngalirkeun episode 100 atanapi nalika set DVD Shippuden parantos réngsé ngaleupaskeun.

8 - Serangan tukang sihir: Panah kameunangan Operasi

Nyerang Witches Victory Website Pic

Sumber Gambar: Halaman Wéb Resmi

Duanana musim Strike Witches sareng pilem na parantos dilisensikeun, disebat sareng dikaluarkeun ku Funimation sareng séri Brave Witches anu anyar parantos nampi dub sareng ampir dijamin ningali siaran dina waktos anu caket. Tapi kumaha tina OVA Operation Victory Panah 2014?

Funimation henteu ngagaduhan lisénsi atanapi bahkan nyebatkeun OVA sareng sajarah anu henteu rata sareng OVA bahkan waralaba anu mantep ogé waktos anu parantos lami ti saprak dileupaskeun, éta pastikeun henteu ragu kami bakal ningali pelepasan fisik bagéan ieu tina waralaba. .

9 - Getih +

Getih Promosi Promosi

Sumber Gambar: Bahan promosi IG Produksi

Séri ieu tayang perdana dina 2005 sareng mendakan jalan na, disebatna, dina TV Amérika di 2007. Teras dirilis dina DVD dina rilisan volume anu tetep henteu lengkep dugi ka ayeuna sareng teras dileupaskeun dina dua, 25 édisi épisode kotak di 2009.

Duanana sét ieu ayeuna parantos teu aya cetak. Kami masih henteu terang naon anu bakal kajadian dina séri ieu: Upami éta bakal balik deui, upami éta bakal meunang pelepasan BD sareng sajabana ... Tapi ku Sony, anu ngagaduhan lisénsi, parantos mésér Funimation, panginten ieu bakal muka énggal kemungkinan pikeun waktos anu caket; atawa jadi fans miharep.

10. - Mushishi: Bab Salajengna (Atanapi Usum 2)

Mushishi Bab Salajengna Website Pic

Sumber Gambar: Halaman Wéb Resmi

Mushishi dilisensikeun ku Funimation, dijuluki sareng dileupaskeun taun 2007 - 2008 dina jilid, teras dina kotak anu disetél dina 2008 sareng akhirna, pencét Édisi SAVE di 2011.

Usum kahiji kumaha oge, henteu dileupaskeun deui dina sinar-biru sareng sigana teu resep ningali perlakuan sapertos kitu dina waktos anu caket. Serial Mushishi akhirna ningali sekuel khusus 1 jam (Hihamukage), seri sekuel (Bab salajengna) sareng pilem (Ngadaptasi busur terakhir manga); sadayana parantos diijinkeun ku Aniplex tapi henteu pernah dileupaskeun.

10 anime pangalusna sepanjang waktos

Sapertos lisénsi Aniplex anu sanés, kami ogé henteu nguping nanaon ngeunaan éta.

Dina hiji waktos, Madman Australia daptar daptar pikeun usum kadua sareng nunjukkeun éta ngandung dub, tapi daptar ieu dihapus dina sababaraha dinten.

Kalayan seueur waktos anu parantos kalangkung, Mushishi janten franchise anu henteu dipikaresep (Atanapi sahenteuna henteu lumayan pikeun perusahaan-perusahaan ageung ngurus) waralaba di beulah kulon sareng seueur sinyal anu bentrok ngeunaan kaayaan lisénsi, éta ditebak saha waé upami sésana Mushishi bakal kantos dileupaskeun.

Ieu nya, pikeun ayeuna sahenteuna. Aya deui sajumlah judul dina kaayaan anu sami sareng panginten kuring bakal ngadamel tulisan anu sanés dina topik dina sababaraha waktos. Tapi kanggo ayeuna, kuring hoyong ngalih ka mata pelajaran anu béda.

Sakumaha biasana, upami anjeun gaduh inpormasi atanapi pendapat ngeunaan judul di handap ieu sareng kaayaan na, tong ragu-ragu mairan.

-

Tulisan ieu ditulis ku Gabriel Persechino-Forest ti Blog Sakura Anime News.

Anyar Logo Final Layung Versi

Sumber aslina:

5 Lisensi Teu Pasti (Bagéan 1)

5 Lisensi Teu Pasti (Bagéan 2)