10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

Ochako Uraraka 2

Hatur nuhun pikeun mariksa tulisan blog munggaran kuring dina Perusahaan Mecha.

Teu sangka kuring badé angkat sareng sababaraha cutatan anime anu aya hubunganana sareng kahirupan nyata.



Janten parios 10 tanda petik anu ngagaduhan panon kuring sareng uteuk kuring nyentak dihandap. Dina henteu urutan tinangtu.



# 1 - Sadayana Kutipan Anu Mungkin

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Nalika teu aya anu kedah diala, naék kana tantangan dina waktos-waktos éta, pastina mangrupakeun tanda pahlawan sajati.' - Sadayana



animes kawas Darling dina franxx

# 2 - Tetsuya Kuroko Quote

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Salami kuring henteu nyerah, kamungkinan meunang moal murag kana nol.' - Tetsuya Kuroko

# 3 - Tanda kutip Suzuha Amane

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime



'Sadayana kéngingkeun bantosan ti anu sanés dina hiji waktos dina kahirupan aranjeunna. Janten suatu dinten, anjeun kedah ngabantosan batur ogé. ” - Suzuha Amane

# 4 - Tanda kutip Nico Robin

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Jalma-jalma anu teu ngahargaan jaman baheula sigana bakal malikeun deui.' - Nico Robin



# 5 - Kutipan Motoko Kusanagi

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Upami prestasi téknologi dimungkinkeun, manusa bakal ngalakukeun éta. Ampir saolah-olah éta kabel kana inti mahluk urang. ' - Motoko Kusanagi



# 6 - Tanda kutip Makoto Konno

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

anime anu paling dikenal sepanjang waktos

'Waktos ngantosan teu aya sasaha.' - Makoto Konno

# 7 - Tanda kutip Itachi Uchiha

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Jalma hirup hirupna kaiket ku naon anu aranjeunna tingali salaku' bener 'sareng' leres '. Éta anu disebatna 'kanyataan'. Nanging, 'leres' sareng 'leres' teu aya teu nanaon tapi istilah anu teu jelas. Kanyataanna tiasa janten ilusi. Sadayana hirup ku asumsi masing-masing. ' - Itachi Uchiha

# 8 - genep tanda petik

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

daptar anime anu dijuluki dina hulu 2017

'Hirup leres-leres mangrupikeun hal anu misterius. Masing-masing kahirupan muterkeun carita nyalira, misah pisan. Acan aranjeunna intricately entwined saling. Sareng moal aya anu terang kumaha jalanna. ' - Decim

# 9 - Tanda kutip Hishiro Chizuru

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Upami dina sababaraha waktos dina kahirupan anjeun ngalakukeun kalepatan atanapi teras-terasan murag. Sareng anjeun teu tiasa ngabantosan panginten teu aya gunana sareng anjeun alus pikeun euweuh; Émut, anjeun ngan ukur nyimpang. Sareng kuring yakin langkung sapanjang jalur anjeun bakal sumping dinten anu anjeun pikirkeun - 'Mangrupikeun pangalaman hirup anu saé'. Éta sababna naha henteu kunanaon. ' - Hishiro Chizuru

# 10 - Tanda kutip Gilgamesh

10 Tanda kutip Anime anu Kuat Anjeun Tiasa Ngeunaan Salaku Penggemar Anime

'Pahlawan kaadilan? Dunya anu teu aya anu dinyenyeri? Entong matak absurd. Kamanusaan nyaéta nami sato anu moal tiasa mendakan kabagjaan dina kahirupan tanpa pangorbanan. Kabohongan anu geulis anu 'kasetaraan' nyaéta omong kosong dibantingkeun ku lemah lembut anu henteu tiasa ningali kana gelap. Teu aya nanaon tapi alesan pikeun nutupan kaburukan kahirupan. ' - Gilgamesh Raja Pahlawan

Disarankeun: 50 Tina Tanda Kutip Anime Motivasi Pangsaéna Anu Bakal Méré dorongan Tambahan