10+ Acara Anime Josei Pangsaéna Anu Henteu Anjeun Kéngingkeun

Josei anime wallpaper budak awéwé

Naha anjeun awéwé sareng milarian anime pikeun ditonton?

naon sapotong kahirupan anime

Naha anjeun sakitar umur 18 - 30?



Aya sababaraha anime anu sasaran pikeun kategori éta tapi tiasa ditingali ku saha waé.



Anime ieu tiasa tina roman bahkan kekerasan.

Ieu sababaraha saran anu kedah anjeun tingali upami anjeun aya dina dua kategori éta kusabab éta ngeunaan Josei.



1. Gokusen

panutup anime gokusen

Gokusen mangrupikeun anime anu saé kanggo ditonton. Kuring parantos nonton sababaraha épisode anime waktos éta sareng éta saé.

Pokokna éta ngeunaan guru anu ngajar murid yén budak leutik. Nanging anjeunna ngajar di sakola sadayana lalaki.



Guru, Yamaguchi, mangrupikeun bagian tina yakuza kulawarga. Éta pikaresepeun sabab ngagaduhan drama, komedi sareng sakedik pelajaran kahirupan.

Saha waé anu tiasa nonton éta, tapi aya kekerasan dina anime.

2. Teu bogoh

sampul anime tanpa cinta 1



Abdi tiasa ningali kumaha Loveless tiasa janten anime josei sakumaha Soubi, salah sahiji tokoh utama, katingalina sakedik jinis feminin.

anime pangsaéna sepanjang waktos

Loveless perkawis bajoang - master unit, Soubi kaleungitan master sareng bajoang sedengkeun Ritsuka, anu Loveless henteu gaduh bajoang sabab anjeunna master.



Soubi ogé rada teu malire atanapi nuturkeun arahan Ritsuka, tapi henteu sepanjang waktos. Mangrupikeun carita anu saé 13-bagian anu saé, tapi leres henteu aya tungtungna sabab tiasa diteruskeun.

3. Chihayafuru

panon karakter utama anime chihayafuru

Éta ngeunaan mojang anu namina Chihaya anu janten aub dina kaulinan kartu karuta. Upami anjeun resep kaulinan kartu, anjeun pasti kedah parios ieu.

Anime ieu ditujukeun pikeun pemirsa awéwé, tapi tiasa ditingali ku saha waé.

Grafik sareng alur carita cukup saé kalayan carita anu kalibet sareng ngalibetkeun tokoh utama.

Patali: Kunaon Oranyeu Mangrupikeun Irisan Anu Henteu Dipemang Ku Anjeun Kedah Ditonton

4. Natsuyuki Rendevous

Anime anime natsuyuki 1

Ieu mangrupikeun anime anu saé, éndah pikeun ditonton. Éta didamel ku Doga Kobo Studios.

B esides janten anime anu saé, éta ogé anime gaib anu ngalibatkeun roh sareng hantu. Sareng hiji lalaki anu bogoh sareng hubungan anu teu biasa karakter anu saling lakukeun.

Éta anime pondok tapi kuring pikir ieu mangrupikeun anime anu ku batur resep sareng resep ditonton. Utamana upami anjeun resep Golden Time atanapi Anohana.

5. Super Seisyun Baraya

super seisyun brothers karakter anime 1

Sacara téknis, anime ngeunaan dua sadulur sareng lanceukna.

anime anu paling dikenal sepanjang waktos

Éta nyaritakeun kahirupan sapopoe sareng anjeun leres-leres tiasa ningali naha éta s josei anime. Upami anjeun resep waktos kulawarga, anime ieu panginten kanggo anjeun sareng éta henteu kedah sasaran pikeun awéwé.

Éta ditujukeun pikeun awéwé kusabab awéwé resep waktos kulawarga - kumpul, sareng dulur-dulurna anjeun waktos-ka-waktos, jsb.

6. Hakuouki Otogisoushi

Hakuouki Otogisoushi anime chibi 1

Éta ngeunaan mojang anu namina Chizuru anu milari bapakna. Désain tina anime éta sorangan lucu kusabab éta gaya chibi!

Nanging ogé didasarkeun kana gim pidéo anu judulna: Hakuoki.

Alur carita sareng grafik katingalina saé sareng anime aslina judulna: Hakuouki: Siluman tina Fleeting Blossom, éta mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun dina nonton. Asli henteu dina gaya chibi.

Chizuru ogé pangkat salaku anu paling paling seksi karakter anime dina anime aslina, sanaos kuring hilap angka anjeunna.

7. Nodame Cantabile

Nodame Cantabile mangrupikeun anime anu ngahijikeun musik sareng roman, dina rumpaka Josei.

Palaku utama: Chiaki Shinichi mangrupikeun musisi anu tiasa maénkeun seueur alat, tapi ngahususkeun janten konduktor.

Megumi Noda nyaéta mojang anu ragrag pikeun Chiaki, anu ahli dina maénkeun piano. Alat anu masihan kasaimbangan hirupna.

Éta salah sahiji anime Josei pangsaéna aya sajauh peringkat sareng cara nyeratna carita.

Komédi kalayan hadé dilakukeun ogé babarengan jeung karakter gaya Jepang anu asli.

Relevan: 11 Karakter Anime Anu Tiasa Maén Alat Sapertos Taylor Swift

8. Cium Surga

surga karakter anime cium

Cium Surga, didamel ku studio Madhouse sapertos nana versi Josei nana. Éta ogé sempalan kahirupan, rom com sapertos Nana.

sapuluh top anime terbaik sepanjang waktos

Anjeun tiasa ngarepkeun sababaraha kekerasan sareng téma anu déwasa dina séri romansa / josei jinis ieu.

Aya unsur bisnis di dieu ogé (sapertos Spice & Wolf) sareng désainer, modél sareng karir alam sapertos ditingalikeun sapanjang carita anime.

9. Usagi Turun

usagi teundeun imut 3

Tokoh utama aya dina umur 30an, damel padamelan, tapi henteu ngagaduhan arah dina kahirupan. Anjeun tiasa mikirkeun tokoh utama sapertos anu anjeun pikahoyong Kaizaki Arata ti ReLife.

Hal ieu nyababkeun Daikichi (MC) ka mojang anu misterius saatos putuna sorangan maot.

Anjeunna nyandak anjeunna di na dasarna ngadopsi mojang saprak manehna nuju dirawat parah ku kulawargana sorangan, anu ostracize dirina.

Ieu mangrupikeun panyabab kana épisode anu hadé dina anime sareng nyisihkeun téma kahirupan anu dimaénkeun.

daptar anime anu dijuluki inggris dumasar jinisna

Patali: Daptar Pamungkas Anime Slice Of Life Anu Anjeun Kedah Pertimbangkeun

10. Aneh +

serial anime ahéng episode 1

Karakter geulis digambar anu dimaksudkeun pikeun awéwé.

Karakter anu namina Kou angkat ka kota pikeun milarian lanceukna sareng nekad moal balik ka bumi dugi kapendak, nanging anjeunna mendakan anjeunna cukup gampang di jero kota.

Mangrupikeun anime pondok, sareng anjeun panginten bakal resep kusabab misterius sareng aya hubunganana sareng karya detektif.

Naha anjeun tiasa nambihan sebutan anu terhormat?

-

Disarankeun Teras:

12+ Karakter Anime Yuri Pangsaéna Anu Kedah Anjeun Terang

10 Bener-bener Alus Shounen AI Anime Anjeun Kedah Ngawitan Lalajo!