Utama

26+ Anime Badé Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan (Musim Gugur 2020)

26+ Anime Badé Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan (Musim Gugur 2020)

Ningali ka anime dina usum gugur 2020? Maka daptar ieu kanggo anjeun. Tingali kana anime anjeun tiasa ngarepkeun usum gugur ieu.

Baca Leuwih
Webtoons Nyiptakeun Divisi 'Webtoon Studios' Pikeun Candak Komik Digital Ka Tingkat Salajengna

Webtoons Nyiptakeun Divisi 'Webtoon Studios' Pikeun Candak Komik Digital Ka Tingkat Salajengna

Webtoons siap nyandak hal-hal ka tingkat salajengna kalayan divisi anyarna: Webtoon Studios. Kalayan rencana rék dilegakeun bisnis sareng seueur deui .....

Baca Leuwih
7 Karakter Anime Cliche Saeutikna Anu Diciptakeun

7 Karakter Anime Cliche Saeutikna Anu Diciptakeun

Henteu sadaya karakter diciptakeun sami. Seueur anu klise, sareng janten langkung klise unggal dinten sigana. Tapi 7 karakter ieu ngarusak sadaya konvensi

Baca Leuwih
Studio Anime Jepang 'Leungit' Ku Artis Anu Henteu Mayar Artos

Studio Anime Jepang 'Leungit' Ku Artis Anu Henteu Mayar Artos

Studio anime Jepang anu dikenal ku 'Tear studio' dumadakan ngaleungit tina internét. Sareng ieu anu kajantenan .....

Baca Leuwih
Guy Ieu Mangrupikeun Karakter Anime PALING Satia anjeun Tos Nénjo (Kieu sababna)

Guy Ieu Mangrupikeun Karakter Anime PALING Satia anjeun Tos Nénjo (Kieu sababna)

Ngan aya hiji tokoh anime anu langkung satia dibanding kalolobaanana. Sareng aya sababaraha alesan anu alus NAHA.

Baca Leuwih
22+ Tanda kutip Tina 'Taman Orang-Orang Berdosa' Anu Bakal Ngajantenkeun Sadayana Hirup

22+ Tanda kutip Tina 'Taman Orang-Orang Berdosa' Anu Bakal Ngajantenkeun Sadayana Hirup

Dipikacinta seri rangkep aksi: Taman Tiasa Sinar? Di Perusahaan Mecha anjeun bakal mendakan petik anu pang hébatna dicandak tina karakterna. Ngamimitian ayeuna!

Baca Leuwih
11 Pasangan Anime Henteu Écés Saha Sababaraha Anu Pangsaéna

11 Pasangan Anime Henteu Écés Saha Sababaraha Anu Pangsaéna

Ieu moal daptar has anjeun dieusian ku pasangan klise. Janten ngarepkeun anu béda. Ieu 11 pasangan anime henteu pati jelas anu pantes dipuji.

Baca Leuwih
Pendapat Abdi Ngeunaan Ngadamel deui Dukun, Sareng Reputasi Anime

Pendapat Abdi Ngeunaan Ngadamel deui Dukun, Sareng Reputasi Anime

Redo Of Healer langkung populér tibatan jasa streaming anu diarepkeun. Tapi naha éta ngan ukur anime sampah, atanapi naha pantes dipuji?

Baca Leuwih
Rasialis Dina Komunitas Anime, Sareng Dimana Éta Ayeuna

Rasialis Dina Komunitas Anime, Sareng Dimana Éta Ayeuna

rasisme anime, atanapi rasisme di komunitas anime hirup saé. Éta condong sistematis sareng halus. Sareng waktos sanésna nyaring. Ieu sababaraha conto!

Baca Leuwih
30+ Adegan Anime Pangsaéna Anu Teu Tiasa Teu Enoh

30+ Adegan Anime Pangsaéna Anu Teu Tiasa Teu Enoh

Aya ton adegan anime anu nyababkeun anjeun dina raos, ngajantenkeun anjeun seuri, atanapi ngagumkeun anjeun dina anime. Ieu 30+ anu panggedéna!

Baca Leuwih
Kunaon Budaya 'Bangun' Moal Nginféksi Industri Anime

Kunaon Budaya 'Bangun' Moal Nginféksi Industri Anime

Budaya gugah di Amérika Serikat sareng beulah kulon parantos katépaan Disney sareng Hollywood. Tapi éta moal nginféksi budaya anime. Aya alesan anu saé kunaon éta!

Baca Leuwih