Utama

13+ Karakter Anime Naruto urang Harem Jutsu Bisa Ngalawan

13+ Karakter Anime Naruto urang Harem Jutsu Bisa Ngalawan

Jutsu haruto sareng jutsu seksi Naruto mangrupikeun legendaris. Tapi éta moal tiasa dianggo pikeun sadayana. Ieu sababaraha karakter anu BISA dianggo ngalawan!

Baca Leuwih
Uzaki Chan Haters, Sareng Kumaha Gadis Anime Ieu Masih Nyababkeun Kontroversi

Uzaki Chan Haters, Sareng Kumaha Gadis Anime Ieu Masih Nyababkeun Kontroversi

Uzaki Chan Hoyong Ngagantung - ieu mangrupikeun anime anu diadaptasi tina manga anu nyababkeun kontropérsi. Éta masih lumangsung. Patarosan na kunaon? Sareng kumaha?

Baca Leuwih
Ieu 5 Pangajaran Kahirupan Tail Fairy mangrupikeun Anu Pangsaéna Anu Anjeun Tiasa Ningali

Ieu 5 Pangajaran Kahirupan Tail Fairy mangrupikeun Anu Pangsaéna Anu Anjeun Tiasa Ningali

Fairy Tail pinuh ku seueur pelajaran kahirupan anu berguna pikeun urang salaku peminat tiasa diajar. Komo mangfaat ti. Hayu urang teuleum kana 5 pelajaran kahirupan Fairy Tail ieu ...

Baca Leuwih
Tanda kutip Manga Anu Paling Berarti Ti Torikago Teu Tsugai

Tanda kutip Manga Anu Paling Berarti Ti Torikago Teu Tsugai

Milarian cutatan Manga ti #manga - Torikago No Tsugai? Ieu mangrupikeun kumpulan garis anu paling saé, harga anu tiasa dicutat sareng seueur deui di Perusahaan Mecha!

Baca Leuwih
Pilem Anime Sailor Moon Eternal Anime Tunda dugi ka Januari 2021 (Coronavirus)

Pilem Anime Sailor Moon Eternal Anime Tunda dugi ka Januari 2021 (Coronavirus)

Pilem Anime Sailor Moon Abadi dijadwalkeun pikeun usum panas 2020 aslina. Tapi ayeuna pilem anime parantos ditunda. Kieu sababna ....

Baca Leuwih
20+ Tanda kutip Budak Anu Raosan Anu Ngémutan

20+ Tanda kutip Budak Anu Raosan Anu Ngémutan

kipas tina séri anime rozen maiden? Ieu mangrupikeun kutipan anu paling hébat anu dicandak tina karakter karesep anjeun. Masing-masing ku waktos takeaway sareng berkesan.

Baca Leuwih
Anime Anu Anu Terkenal Tipe Dere Anu Ngarobih Industri Sakumaha Urang Terang!

Anime Anu Anu Terkenal Tipe Dere Anu Ngarobih Industri Sakumaha Urang Terang!

Jenis anime dere kasohor sareng dikenal di taun 2020 sareng sajabina. Tapi dina hiji waktos éta henteu pernah aya, sareng pangaruhna. Jinis ieu kedah hatur nuhun kanggo éta.

Baca Leuwih
Animasi Kyoto parantos kéngingkeun langkung ti $ 30 Juta Sumbangan!

Animasi Kyoto parantos kéngingkeun langkung ti $ 30 Juta Sumbangan!

Warta pang anyarna Kyoto Animation ngungkabkeun sabaraha artos tina sumbangan anu aranjeunna tampi ti saprak kajadian tragis dina bulan Juli 2019. Sareng langkung seueur warta ...

Baca Leuwih
Tanda kutip Anime Klasik Tina 'Wisel!' Pikeun Penggemar Anime Olahraga

Tanda kutip Anime Klasik Tina 'Wisel!' Pikeun Penggemar Anime Olahraga

Kumpulan sadaya Wisel anu pangsaéna! cutatan pikeun peminat anime olahraga. Dicandak tina sadaya tokoh utama dina séri. Tingali!

Baca Leuwih
26 Tanda kutip Anime Pait Ti Toradora

26 Tanda kutip Anime Pait Ti Toradora

Mimiti di dieu sareng tingali ngaliwatan tanda petik Toradora anu pangsaéna, paling manis sareng paling komedi. Dicandak tina Taiga, Ryuuji, sareng seueur deui karakter karesep anjeun.

Baca Leuwih
Daptar Fanbase Anime TERBARU (Sareng Fandom) Sepanjang waktos

Daptar Fanbase Anime TERBARU (Sareng Fandom) Sepanjang waktos

Kadang-kadang fanbase anime jeung fandom tiasa némbak toksik ti luar lebet. Sareng aya daptar anu PISAN anu ngajantenkeun fandom sanés sapertos 'normal'.

Baca Leuwih